Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 03 July, 00:26

Trelleborgs Allehanda - 03 jun 20 kl. 12:00

Bevisningen: Hyrbilens gps visar rånarnas färdvägHyrbilens gps visar hur de misstänkta rånarna förflyttade sig mellan gårdsrånen och i en av de tilltalades hem hittades en lista med namn och adresser till stora lantbruk på Österlen. Listan över bevis mot de misstänkta gårdsrånarna är lång..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Österlen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bevisningen, Hyrbilens, gpsvisar , rånarnas, färdväg
YA - 03 jun 20 kl. 12:00

Bevisningen: Hyrbilens gps visar rånarnas färdväg

Hyrbilens gps visar hur de misstänkta rånarna förflyttade sig mellan gårdsrånen och i en av de tilltalades hem hittades en lista med namn och adresser till stora lantbruk på Österlen. Listan över bevis mot de misstänkta gårdsrånarna är lång..

BT - 08 jan 13 kl. 16:09

Guldrånarnas vapen var inte äkta

Vapnet som riktades mot poliserna vid rånet i Södertälje i fredags var en kopia. De misstänkta häktades på tisdagen, men nekar till att ha varit inblandade. ?

Trelleborgs Allehanda - 20 maj 20 kl. 09:48

Gårdsrånarnas försvarare har begärt extra tid – åtal dröjer

Åklagaren har lagt sista handen vid utredningen av de brutala gårdsrånen i vintras. Nu har dock de misstänktas försvarare begärt extra tid för att studera bevisningen och häktningen har därför förlängts till den 3 juni..

YA - 20 maj 20 kl. 09:48

Gårdsrånarnas försvarare har begärt extra tid – åtal dröjer

Åklagaren har lagt sista handen vid utredningen av de brutala gårdsrånen i vintras. Nu har dock de misstänktas försvarare begärt extra tid för att studera bevisningen och häktningen har därför förlängts till den 3 juni..

Skånskan - 18 apr 16 kl. 16:15

Kännbara straff mot rånartrio från Eslöv

ESLÖV/LYCKSELE Fyra års fängelse blev domen för två av de tre Eslövsbor som rånade ett hotell i Lappland i höstas. Den tredje, som är under 18, döms till ett års sluten ungdomsvård.Det var natten mot den 3 november förra året som tre kostymklädda och maskerade gärningsmän stormade in på hotell- och konferensanläggningen Hotell Lappland i Lycksele.

Skånskan - 12 okt 16 kl. 14:00

Tre döms till fängelse för yxrån mot Netto

ESLÖV Tre män döms till fängelse för yxrånet mot Nettobutiken på Rönneberga i augusti 2015.
Trion friades i Lunds tingsrätt men hovrätten gör en helt annan värdering av bevismaterialet.Det var den 2 augusti 2015 som två maskerade män klädda i vita skyddsoveraller och beväpnade med yxa och revolver stormade in i butiken och hotade till sig lotter och 5 000 kronor i kontanter.

Skånskan - 07 jun 18 kl. 16:45

Fyra dömda för rånserie

Lund Serien av personrån i Lund i november och december har nu lett fram till flera fällande domar, med som mest sju års fängelse, men alla gärningsmän har inte påträffats.Sju år fick en 26-årig man som dömdes för fyra rån, ett rånförsök, tio fall av bedrägeri samt sexuellt tvång i samband med ett av rånen. Han ska också, delvis solidariskt med andra inblandade, betala skadestånd på sammanlagt cirka 250 000 kronor till åtta brottsoffer.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 08:01

Brott: Polisen larmad till inbrott

På måndagen åkte polisen till ett misstänkt inbrott i Hässleholm..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 07:14

I natt: Polisjakt efter stulen bil från Malmö till Falsterbo

Tre greps av polis efter en biljakt från Malmö in i Vellinge kommun..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 05:00

Mångårig kamp för arbetsmiljön på Centrumkliniken

Vårdförbundet har under många år kämpat för att arbetsmiljön ska bli bättre. ”Man vill ju inte ha ont i magen för att man inte kan hjälpa patienterna,” säger en sköterska på kliniken. På onsdag hålls ett möte om rådande situation..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 20 kl. 00:14

Högklassigt Beddingespel avslutades i regn

Filip Bergevi försvarade sin titel på herrsidan och Kajsa Rinaldo Persson vann damklassen. Detta efter att finalerna i Beddingespelen fått avbrytas i tre timmar på grund av regn..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 23:03

TFF-tränaren såg rött efter tuff tackling

Ljungskiles Joakim Olausson kom in sent i en duell mot Herman Hallberg. TFF-spelaren fick utgå på grund av huvudskada. Olausson klarade sig med en varning, en ursinnig Kristian Haynes fick däremot rött kort.

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 21:17

HBK Ungdom byter till Stavsten

Trelleborg HBK Ungdom byter namn till Stavsten HK Ungdom. ”Samarbetet har inte fungerat som önskat”, säger Sara Skanby, ordförande i ungdomsföreningen..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 18:00

Länsstyrelsen motsätter sig parkering i Smyge

En parkering norr om Köpmansmagasinet får enbart användas vid större evenemang. Det är länsstyrelsens bedömning och delvis upphävande av Trelleborgs kommuns strandskyddsdispens..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 16:30

Live: Följ TFF mot Ljungskile

På söndagen möter TFF Ljungskile på bortaplan i superettan. Det är avspark klockan 17.30 på Skarsjövallen.

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 16:00

Liten ljusning för hotellen

April och maj innebar fler avbokningar än bokningar. Men en liten vändning märks när sommaren har kommit. Tyskar och danskar lyser dock med sin frånvaro..

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 20 kl. 13:50

Man gripen efter inbrott i centrala Trelleborg

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.