Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 15 July, 03:25

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 20 kl. 12:00

Ny satsning ska peppa kvinnor till att poddaDen 3 juni öppnar ansökningsprocessen till den svenska versionen av Spotifys "Sound up" – ett program som syftar till att öka mångfalden i den svenska podcastbranschen och hjälpa framför allt kvinnor i underrepresenterade grupper, vars röster sällan hör.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Spotifys Sound

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny satsningska , peppa, kvinnortill att , podda
GöteborgsPosten - 03 jun 20 kl. 12:01

Ny satsning ska peppa kvinnor till att podda

Den 3 juni öppnar ansökningsprocessen till den svenska versionen av Spotifys "Sound up" – ett program som syftar till att öka mångfalden i den svenska podcastbranschen och hjälpa framför allt kvinnor i underrepresenterade grupper, vars röster sällan hörs, att komma till tals..

Blekinge Läns tidning - 18 feb 16 kl. 11:42

De vill peppa kvinnor in i DJ-båset

Under sportlovsveckan kan alla tjejer och kvinnor över 13 ge sig ut på DJ-scenen i Blekinge. Organisationen Yoko djs vill sprida kunskapen till fler..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 11:48

Förvarets satsning på kvinnor – en succé

Försvarsmakten har länge haft problem att locka kvinnor till det militära. Men nu kanske en vändning är i sikte i Karlskrona. Av de 235 nya rekryter som börjar på Sjöstridsskolan om en månad är 29 procent kvinnor.

NSD - 15 aug 12 kl. 07:16

Stora brister i satsning på kvinnor

Regeringens satsning på kvinnligt företagande via myndigheten Tillväxtverket får kritik. Tillväxtanalys, en annan statlig myndighet, konstaterar att dokumentationen kring stödinsatserna på hundratals miljoner i projektet "Främja kvinnors företagande" är så bristfällig att det inte går att veta vem som deltagit i verksamheter som fått pengar, skriver Svenska Dagbladet..

Sydsvenskan - 15 aug 12 kl. 08:31

Brister i satsning på kvinnor

Regeringens satsning på kvinnligt företagande via myndigheten Tillväxtverket får kritik. Dokumentationen anses bristfällig och det har varit omöjligt att utvärdera resultaten..

Västerbottens Folkblad - 23 sep 11 kl. 07:30

Ny satsning på kvinnor i norr

SKELLEFTEÅ Nu ska Skellefteås ledande kvinnor samlas för att nätverka och lära sig något nytt. I höst blir ?Framgång kvinna?

Realtid - 11 maj 15 kl. 11:20

Satsning på kvinnor kontroversiell

McKinsey har som nytt mål att ha 40 procent kvinnor i firman 2020. Men initialt var det kontroversiellt enligt vd:n..

SmålandsPosten - 03 jun 20 kl. 12:00

Ny satsning ska peppa kvinnor till att podda

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Vaccintillverkare går in i nästa fas

Det amerikanska bioteknikbolaget Moderna uppger att man är redo att gå in i nästa fas för att få fram ett vaccin mot covid-19. Denna tredje fas är tänkt att inledas den 27 juli och pågå i tre månader. 30 000 försökspersoner i USA ska då få antingen vacc.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Brand i bioanläggning i Ekeby

Under tisdagsnatten larmades räddningstjänsten till en brand i en bioanläggning..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Polisen letar efter försvunnen pojke i Höganäs

Flera polispatruller letar efter en försvunnen pojke i 5-årsåldern. Pojken sågs senast på Kolgatan..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bokningar via Airbnb tar fart igen

Antalet bokningar av korttidsboenden via sajten Airbnb har tagit fart igen, meddelar det amerikanska bolaget. Den 8 juli gjordes fler än en miljon bokningar världen över, vilket är första gången sedan 3 mars, och kan ses som ett tecken på att coronarest.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tre skadade i knivdåd i Sarpsborg

Tre personer uppges ha knivstuckits i norska Sarpsborg, omkring tre mil norr om svenska gränsen vid Svinesund. Två av dem uppges ha kritiska skador. Enligt polisen har personerna stuckits på olika adresser, och flera ambulanser har skickats till platsen.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Obduktion visar att ”Glee”-stjärna drunknade

"Glee"-stjärnan Naya Rivera dog i en drunkningsolycka, enligt obduktionsrapporten som utförts av rättsläkare i Ventura County. Riveras kropp hittades i en sjö i närheten av Los Angeles i tisdags. Hon försvann den 8 juli, i samband med att hon och hennes.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Epa-traktor körde in i träd – två till sjukhus

En epa-traktor körde under natten mot onsdagen av vägen och in i ett träd utanför Perstorp..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

HD-domaren Bader Ginsburg inlagd

Domaren Ruth Bader Ginsburg i USA:s högsta domstol har lagts in på sjukhus, uppger domstolen. Den 87-åriga domaren vårdas på sjukhuset Johns Hopkins i Baltimore med feber och frossa. Enligt domstolen kommer Ruth Bader Ginsburg villa upp sig på sjukhuset.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Fördel Chelsea i kampen om Europaplatserna

Chelsea tog tre tunga poäng i kampen om en plats i höstens Champions League. Hemma mot jumbon Norwich blev det 1–0 och efter matchen syntes mer lättnad än glädje över segern. – Tre poäng var det viktigaste i kväll och vi är lättade nu, säger matchvinnar.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

USA tar bort Hongkongprivilegier

USA:s president Donald Trump har skrivit under ett presidentdekret om att avveckla USA:s speciella handelsrelation med Hongkong, säger han vid en presskonferens. Beskedet är ett straff mot Kina för att landet infört vad Trump beskriver som förtryckande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.