Polisen > Nyheter

Sunday, 05 July, 07:05

Polisen - 03 jun 20 kl. 11:25

Ny samverkansöverenskommelse undertecknadPolisen och kommunen har förnyat samverkansöverenskommelsen. Den ger förutsättningar för att ytterligare stärka arbetet kring att öka tryggheten och minska brottligheten i Luleå kommun..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Luleå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny samverkansöverenskommelse, undertecknad
Polisen - 17 feb 14 kl. 15:56

Ny samverkansöverenskommelse mellan Polismyndigheten i Västmanlands län och Västerås stad

2009 inleddes den första samverkansöverenskommelsen mellan Västerås stad och Polismyndigheten i Västmanlands län. Nu tar parterna nästa steg i sitt samarbete. I dag undertecknade parterna en ny samverkansöverenskommelse..

Polisen - 12 feb 16 kl. 13:47

Eskilstuna kommun och Polisen undertecknade ny samverkansöverenskommelse

Sedan 2007 har Polisen och Eskilstuna kommun arbetat gemensamt med brottsförebyggande och trygghetsskapande frågor. Fredag den 12:e februari undertecknades en ny samverkansöverenskommelse som gäller för perioden 2016-2019..

Polisen - 30 jan 17 kl. 11:42

Pressinbjudan – ny samverkansöverenskommelse och förnyade medborgarlöften för Köpings kommun

Torsdagen den 2 februari kl. 13:15 undertecknar polisen i lokalpolisområde Västra Mälardalen och Köpings kommun en ny samverkansöverenskommelse samt förnyade medborgarlöften för 2017.

Polisen - 11 apr 17 kl. 15:07

Pressinbjudan – ny samverkansöverenskommelse och förnyade medborgarlöften för Västerås

Onsdagen den 12 april undertecknar polisen i lokalpolisområde Västerås och Västerås stad en ny samverkansöverenskommelse samt förnyade medborgarlöften för 2017-2018..

Polisen - 12 dec 19 kl. 10:52

Uppsala kommun och polisen i ny samverkansöverenskommelse

I Uppsala ska du känna dig trygg - vem du än är och var du än bor. Det är målet för polisens och Uppsala kommuns samverkansöverenskommelse som gjordes i går..

Polisen - 14 dec 15 kl. 12:16

Ny samverkansöverenskommelse mellan polisen och Borås stad

Ökad trygghet och minskad brottslighet. Det är målet med den nya samverkansöverenskommelsen som polisen och Borås stad skriver under i dag, måndag 14 december..

Polisen - 03 feb 17 kl. 10:01

Nya medborgarlöften och samverkansöverenskommelse för Köpings kommun

Nu har den nya samverkansöverenskommelsen och de förnyade medborgarlöftena undertecknats för Köpings kommun. Polisen och kommunen lovar att fortsätta arbetet med trygghetsskapande insatser i olika områden i Köping - i år är fokus på bostadsområdet Nygård..

Polisen - 23 jun 16 kl. 08:36

Central överenskommelse för ökad trygghet i Göteborg

Polisen i Storgöteborg och Göteborgs Stad har undertecknat en central samverkansöverenskommelse för ökad trygghet och minskad brottslighet..

Polisen - 20 mar 20 kl. 14:33

Falu kommun och polisen gör ny överenskommelse

Det är viktigt att samverkan mellan polis och kommun fungerar på ett bra sätt. Nu finns en ny samverkansöverenskommelse mellan Falu kommun och Polisen i Falun påskriven av båda parter..

Polisen - 04 maj 17 kl. 18:03

Ny samverkansöverenskommelse mellan Malmöpolisen och Malmö stad

Storsatsar på trygghet och brottsförebyggande arbete..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 09 jun 20 kl. 13:10

Illegala vapen återanvänds ofta

De senaste fem åren har det vid cirka 40 procent av skjutningarna i regionen genomförts med ett vapen som också förekommit vid en annan skjutning. En ny rapport visar betydelsen av att beslagta dessa illegala vapen..

Polisen - 09 jun 20 kl. 08:37

Polispodden Stockholm: Polisen i sociala medier

Hur använder polisen sig av sociala medier? Lyssna på avsnittet med två välkända poliser i sociala medier, Viktor Adolphson ”YB Södermalm” på Twitter och Reine Berglund, från Polisen Huddinge på Facebook..

Polisen - 08 jun 20 kl. 13:40

Sålde narkotikaklassade läkemedel från apotek

En man i 60-årsåldern i norra Stockholm har dömts till 5 år och 8 månaders fängelse för synnerligen grovt narkotikabrott och grov penningtvätt. Mannen sålde stora mängder narkotikaklassade läkemedel från apoteket där han jobbade..

Polisen - 08 jun 20 kl. 11:06

Djur i varma bilar

Nu kommer värmen och vi kan njuta av den. Men tänk på våra fyrbenta vänner som kanske inte njuter av värmen på det sättet som vi människor gör..

Polisen - 08 jun 20 kl. 09:43

Samverkansöverenskommelse tecknad med Hörby kommun

Nu är polisen och kommunen i Hörby överens om hur och kring vilka frågor man ska samverka, i syfte att förebygga brott och skapa trygghet i kommunen..

Polisen - 05 jun 20 kl. 19:55

Polisen utförde tillsyn av legal sprängmedelshantering

Över trettio personer har frihetsberövats och flera beslag har tagits inom ramen för operation Rimfrost i veckan. Dessutom har tillsyn av verksamheter som hanterar legala sprängmedel genomförts..

Polisen - 05 jun 20 kl. 10:51

Frågestund med Skärholmens områdespoliser och Slättgårdsskolans ledning

Den 1 juni brann stora delar av Slättgårdsskolan ner. Idag den 5 juni klockan 13:00 håller områdespoliserna i Skärholmen tillsammans med skolans ledning en frågestund på Instagram..

Polisen - 05 jun 20 kl. 09:53

Info inför studentfirande i Jämtland

Det börjar bli varmt och skönt ute och skolavslutningarna och studenten närmar sig med stormsteg. I vanliga fall tillfällen för firande efter genomförd skolgång men i år är omständigheterna lite speciella på grund av Corona..

Polisen - 04 jun 20 kl. 23:37

Sammanfattning av polisens arbete med demonstration i Malmö den 4 juni

Polisen hade under torsdagen beviljat en tillståndsgiven demonstration med högst 50 deltagare på Ribersborg i Malmö mellan klockan 18.00 och 20.00..

Polisen - 04 jun 20 kl. 15:41

Värden står mot varandra i samband med stora demonstrationer

Polisen ska värna om demonstrationsfriheten och rätten att uttrycka åsikter. Samtidigt ska vi se till att regeringens beslut om max 50 personer i samband med allmänna sammankomster följs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.