Barometern > Nyheter

Wednesday, 08 July, 03:31

Barometern - 03 jun 20 kl. 11:08

Utdelning till privatpersoner med behovTre fonder delar ut sammanlagt 411 500 kronor till medborgare i kommunen som sökt stöd..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utdelningtill , privatpersonermed , behov
Skånskan - 23 apr 19 kl. 05:00

Allt fler privatpersoner donerar till forskning

Skåne De kan komma som donationer i miljonklassen eller i form av en hundring i månaden.
Allt fler privatpersoner väljer att ge direkt till sjukhusens kliniska forskning.
Donika Hasani är en typisk donator, som ger pengar till en sjukdom hon berörs av.

YLE - 03 feb 17 kl. 05:09

Stort behov av svenskspråkig kanslipersonal vid tingsrätterna

Sedan Vasa yrkeshögskola lade ner sin svenskspråkiga utbildning av justititeförvaltningstradenomer 2013 har det varit utmanade att hitta rätt personal. Detta oroar ledande lagman Daniel Allén, som menar att behovet bara växer. - Det är sällsynt att vi får hit folk som har studerat på finska som är tvåspråkiga.

PrivataAffärer - 29 aug 18 kl. 08:29

Engelska skolan lämnar ingen utdelning

Rörelseresultatet blev 27,8 miljoner kr (55,3) och rörelsemarginalen var 4,5 procent (10,2). Nettoomsättningen uppgick till 611 miljoner kr (543). Försäljningstillväxten var 12,6 procent under det fjärde kvartalet.

YLE - 25 jun 13 kl. 14:28

Henriksson: Inget behov för pedofilregister

Facebook stängde en sida som samlade namn och bilder på personer som är dömda för sexbrott. Justitieminister Anna-Maija Henriksson anser att det inte finns behov för ett pedofilregister. Facebook-gruppen Ei hyssyttelyä pedofiileille (Inget hjyssande för pedofiler) har under tre år publicerat bilder på personer som blivit dömda för sexuella övergrepp på barn.

YLE - 25 jun 13 kl. 18:31

Henriksson: Inget behov av pedofilregister

Facebook stängde en sida som samlade namn och bilder på personer som är dömda för sexbrott. Justitieminister Anna-Maja Henriksson anser att det inte finns behov av ett pedofilregister. Facebook-gruppen Ei hyssyttelyä pedofiileille (Inget hyssjande för pedofiler) har under tre år publicerat bilder på personer som blivit dömda för sexuella övergrepp på barn.

BT - 29 maj 14 kl. 21:53

Stort behov av specialklasser

Olycklig nedläggning. Specialklasserna på Funningen- och Sjöhagenskolorna har bidragit till att ge elever som tidigare upplevt utanförskap och som inte fungerat på sin hemskola ändå har fått med sig positiva erfarenheter från sin skolgång. Som tidigare mångårig rektor för Bodaskolan, dit Funningen, Sjukhusskolan och kommunikationsklasserna hörde, har jag med bestörtning och sorg följt nedläggningsdiskussionerna, både i media och vid samtal med berörda.

DrivaEget - 08 okt 13 kl. 11:34

Från privatpersoner till företag ? byt kunder som Karin

Att vara körledare för privatpersoner gick knappt att överleva på. Så Karin Sax Granlöf började rikta in sig på företag i stället ? och timarvodet mer än tredubblades.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:29

Privatpersoner ger papperslösa ett hem i Kristinestad

Antalet papperslösa kommer att stiga. Redan nu finns ett tiotal asylsökande i Österbotten som har fått avslag på sin asylansökan och som inte mera kan besvära sig. De blir så kallade papperslösa flyktingar utan förmåner som tak över huvudet och pengar till mat.

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 11 kl. 11:37

O-ringen i akut behov av husvagnar

Orienteringstävlingen O-ringen, som i år avgörs utanför Söderhamn, är i desperat behov av privatpersoner som kan tänka sig att hyra ut sina husvagnar till tävlande. Läget är så akut att arrangörerna erbjuder sig att själva åka och hämta vagnarna. "Den arbetsinsatsen måste vi ta..

NT - 17 maj 11 kl. 11:34

O-ringen i akut behov av husvagnar

Orienteringstävlingen O-ringen, som i år avgörs utanför Söderhamn, är i desperat behov av privatpersoner som kan tänka sig att hyra ut sina husvagnar till tävlande. Läget är så akut att arrangörerna erbjuder sig att själva åka och hämta vagnarna..

YLE - 02 apr 15 kl. 05:03

Stort behov av mathjälp i Vasa

Föreningen Mathjälp Vasa började dela ut överbliven mat från butikerna för en månad sedan. Behovet är så stort att man redan utvidgat verksamheten från en till två dagar i veckan. Och nu väntas nästa utvidgning.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 25 jun 20 kl. 10:12

Hultsfred: Man riktade slag mot ambulanspersonal

Ambulansen kallades till en bensinstation i Hultsfred. Då blev en man aggressiv och riktade slag mot ambulanspersonalen. .

Barometern - 25 jun 20 kl. 10:14

Redan godkända mediciner testas mot covid-19

Barometern - 25 jun 20 kl. 10:22

Fortkörare misstänkt för drograttfylleri

Barometern - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

Barometern - 25 jun 20 kl. 10:36

USA: Huawei kontrolleras av Kinas militär

Barometern - 25 jun 20 kl. 09:19

Stockholmsbörsen sjunker

Barometern - 25 jun 20 kl. 09:27

Telefonkiosker återuppstår för att hjälpa äldre ur isolering

Mörbylånga tillsammans med Trelleborg blir första kommunerna i landet att testa Telias pilotprojekt med nya telefonkiosker. Det är på boendet Äppelvägen i Färjestaden de äldre nu kommer kunna använda tekniken för videosamtal till sina nära. .

Barometern - 25 jun 20 kl. 09:40

Kommunen skickade dubbla fakturor

Under sju dagar i juni har Oskarshamns kommun av misstag skickat ut dubbla fakturor. Men det räcker att betala en av fakturorna. .

Barometern - 25 jun 20 kl. 09:49

Aloe Blacc: Märkligt att släppa musik just nu

Det har gått sju år sedan hans senaste album. Men nu är Aloe Blacc på gång med ett nytt. Andra singeln "My way" handlar om att övervinna hinder..

Barometern - 25 jun 20 kl. 09:49

Misstänkt mördare kan ha psykisk störning

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.