Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 11 July, 03:23

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 20 kl. 11:11

Min mening: Än finns det tid att rädda både Pyttebroområdet och klimatetFöreningen Rädda Pyttebroområdet – Värna Ängelholms oaser vädjar till politikerna att tänka om..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Pyttebroområdet, Rädda Pyttebroområdet, Ängelholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Min mening, Änfinns det , tidatt , rädda, både, Pyttebroområdet och klimatet
Västerbottens Folkblad - 19 mar 17 kl. 09:34

[PLUS] Tid för de äldre kvinnornas röst att höras

De är uppväxta under samma tid, födda runt 1918, och bosatta i Ö-vikstrakten. Deras liv handlade om....

BT - 26 mar 13 kl. 11:38

Sverige måste anpassa sig till en ny tid

Det är glädjande att se att representanter för socialdemokratin talar om en ändrad inställning till småföretag. Historiskt så har Socialdemokraterna, liksom fler andra partier, pratat så under min tid som egen företagare ? cirka 40 år.

Kristianstadsbladet - 18 feb 13 kl. 07:00

Större engagemang kan rädda tidningarna

Foto: Bosse Nilsson
Den tryckta dagstidningsupplagan sjunker och pengarna rullar inte in som förr. Finns det en framtid för papperstidningen? Journalist Lukas Ernryd söker svaren och träffar medieprofessor Bo Reimer, som vill se mer socialt engagerade tidningar.

Skånskan - 13 jul 18 kl. 17:07

Matsvinn ska rädda hungrig boskap

De kommande veckorna kommer lokala matbutiker dela med sig av sitt matsvinn till bönder.
– Det är vårt ansvar att hjälpa till i det här läget, säger Pernilla Andersson, medarbetare på ICA Kvantum Sjöbo.Det är tuffa tider för de skånska bönderna.

Skånskan - 16 jul 18 kl. 10:35

Matsvinn ska rädda hungrigt boskap

SYDOST De kommande veckorna kommer lokala matbutiker dela med sig av sitt matsvinn till bönder.
– Det är vårt ansvar att hjälpa till i det här läget, säger Pernilla Andersson, medarbetare på ICA Kvantum Sjöbo.Det är tuffa tider för de skånska bönderna.

Skånskan - 16 jul 18 kl. 10:35

Matsvinn ska rädda hungrigt boskap

SYDOST De kommande veckorna kommer lokala matbutiker dela med sig av sitt matsvinn till bönder.
– Det är vårt ansvar att hjälpa till i det här läget, säger Pernilla Andersson, medarbetare på ICA Kvantum Sjöbo.Det är tuffa tider för de skånska bönderna.

Dagens PS - 04 jun 18 kl. 14:45

Nyemission kan rädda livet på spädbarn

”Jag hoppas att du vill vara med och rädda fler liv”, säger vd:n Anna Söderlund. Calmark Sweden AB, grundat 2007, har arbetat fram en flexibel analysmetod som snabbar på processen med att utvärdera vilken specifik vård nyfödda, så kallade riskbarn behöver. Den globala marknaden för metoden, patientnära diagnostik (PNA), uppgick till cirka 13,87 miljarder dollar i fjol och bedöms kunna växa till nära 24 miljarder dollar 2026.

YLE - 23 apr 16 kl. 08:00

”Vi är alla rädda för att få post”

Sarmad Al Azzawi flydde från Irak till Finland för i slutet av förra året. Radio X3M träffade honom när han var ny i landet och då berättade han för oss om den långa och svåra resan till Finland. Nu efter åtta månader i Finland trivs han bra i Vasa och hoppas på att få stanna i landet för gott.

Barometern - 20 maj 14 kl. 06:48

Rädda Barnen vill stoppa utvisningen

Rädda Barnen vill att familjen Diabs utvisnings-ärende prövas enligt den kommande lagen som ska ta mer hänsyn till barnperspektivet. Rädda Barnen i Oskarshamn har engagerat sig i ärendet och även tagit hjälp centralt inom organisationen för hur de kan påverka utvecklingen.
– Rädda Barnen har ju varit remissinstans under tiden det nya lagförslaget beretts.

DN - 15 dec 13 kl. 06:23

Dilsa Demirbag-Sten: Bibliotekarier ser barnen – och kan rädda liv

Ett bibliotek kan bokstavligen rädda människors liv. Det beror helt och hållet på bibliotekarierna. Det är de som bygger relationer med besökarna och ger verksamheten en mening för andra människor..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Spionpåståenden i Wirecardskandalen

Mysteriet tätnar kring det tyska skandalbolaget Wirecard, som är inblandat i en gigantisk finansiell bedrägerihärva. Den tidigare operativa chefen Jan Marsalek uppges av flera medier ha kopplingar till underrättelsetjänstverksamhet. Marsalek, som har va.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bilist körde av vägen söder om Viken

Föraren togs omhand av ambulanspersonal..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Trump upphäver straff för tidigare rådgivare

USA:s president Donald Trump har upphävt det fängelsestraff som den tidigare rådgivaren Roger Stone har dömts till. I november i fjol ansågs Stone vara skyldig till att ha ljugit inför kongressen, förhindrat rättvisans gång och påverkat vittnen. I febru.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Över 70 000 coronadöda i Brasilien

Dödssiffran med anledning av coronaviruset överstiger nu 70 000 i Brasilien, men antalet dagliga dödsfall verkar vara på väg att stabiliseras, uppger myndigheterna. Under det gånga dygnet rapporterades 45 000 nya bekräftade sjukdomsfall och 1 200 döda..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Misstänkt mordförsök i Vallentuna

En person har gripits misstänkt för mordförsök, efter ett bråk i Vallentuna, norr om Stockholm. Polisen är förtegen om händelsen, men en förundersökning om försök till mord är inledd. – Det jag kan säga är att en man är gripen och en person är förd till.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Singelolycka söder om Viken

Räddningspersonal har larmats till olyckan på länsväg 111..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Protester mot Frankrikes nye inrikesminister

Hundratals kvinnor demonstrerade i centrala Paris under fredagen mot utnämningen av 37-årige Gérald Darmanin till ny inrikesminister i Frankrike. Upprördheten grundar sig i att Darmanin tidigare har utretts för våldtäkt, en utredning som lades ned för t.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

En till sjukhus efter villabrand

En person fick föras till sjukhus efter en villabrand i norra Skåne på fredagskvällen. Räddningstjänsten larmades om branden mellan Perstorp och Tyringe strax före klockan 22. Vid midnatt pågick släckningsarbetet fortsatt, men det ska inte finnas någon.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Real Madrid behåller avståndet i titelstriden

Real Madrid behåller försprånget ner till jagande Barcelona i toppen av La liga. Det blev en stabil 2–0-seger hemma mot Alavés i en match som också innehöll ett domarbyte. Real Madrid fick klara sig utan vänsterbacken Marcelo, som ser ut att missa reste.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Världsmästare i skridskor död – blev 27 år

Shorttrackstjärnan Lara Van Ruijven är död. Nederländskan har dragits med autoimmun sjukdom och har den senaste tiden intensivvårdats på ett sjukhus i franska Perpignan, detta efter att hastigt ha blivit sjuk under ett träningsläger i staden. Van Ruijve.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.