Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 11 July, 03:33

Dagens Media - 03 jun 20 kl. 10:25

Här är resultatet av lärartidningarnas extrema omgörningContentbyrån Make your marks uppdrag att producera Lärarförbundets tidningar väckte en debatt om oberoende. Ett år senare sjösätter byrån tio nya titlar, ny tjänst och digital satsning. Make your mark om: ✓ resultatet ✓ processen ✓ kritiken.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Make, Lärarförbundets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är resultatetav , lärartidningarnas, extrema, omgörning
DI - 10 feb 20 kl. 16:10

Fenix Outdoors omgörning belastar resultatet

Friluftsföretaget Fenix Outdoor redovisar ett ebitda-resultat om 19,6 miljoner euro (17,5) för det fjärde kvartalet 2019..

Dagens Media - 13 apr 18 kl. 10:12

Så blir TV4:s nya visuella identitet

Här är resultatet av Bonnier Broadcastings omgörning av kanalers grafiska profiler..

Nyan - 09 jun 17 kl. 13:00

”Det passar mig perfekt”

Anne-Helena Sjöblom var vinnaren i Nyans morsdagstävling. Priset bär hon på sig – en sprillans ny frisyr.
I samarbete med Hair by Julia arrangerade Nya Åland en morsdagstävling där priset var en omgörning med hårfärgning, klippning och smink.

SR - 09 sep 13 kl. 07:46

Idag kan BBC:s framtid avgöras

Brittiska public service-bolaget BBC är i trubbel igen. Ett parlamentsutskott försöker utröna hur det kan komma sig, att en massa chefer som fått lämna företaget, fått mer pengar än de har haft rätt till. Resultatet kan bli en total omgörning av hur BBC styrs.

Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 09:58

Drott: "IFK ska inte få några problem"

Drott massakrerade Esch i Champions League-kvalet och skickade ner luxemburgarna mot IFK Kristianstad i EHF-cupen. ?Men man blir ju lite konfunderad över resultatet i andra matchen?

BT - 24 mar 13 kl. 16:58

BHC vann - säkrade plats i ettan

Borås Hockey vann den extremt viktiga bortamatchen mot Kungälv efter att Magnus Isaksson gjort matchens enda mål. Det innebär att BHC har säkrat spel i division ett även nästa säsong. Samtidigt vann Nittorp hemma mot Lund (4?

Magazin24 - 21 sep 15 kl. 10:50

80% näring, 20% träning, 100% attityd

I torsdags samlades 43 träningsklädda personer för information om 24FitCamp och en härlig omgång tabata.På måndag kväll startar 4 veckor med 24FitCamp, inlett med ett fystest med invägning och scanning av kroppen.– Det är en utmaning på individnivå, berättar Karola Berg som är med och håller i konceptet.

SvD - 12 apr 17 kl. 18:26

Sverige är ett mecka för terrorister

Terroristen Taimour Abdulwahab sprängde sig själv på Bryggaregatan i centrala Stockholm den 11 december 2010. Av ren tur dog ingen annan än han själv. Hur reagerade svenska politiker?

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

UT - 08 aug 13 kl. 11:48

Test för hållbart fiske i Åsunden

Silvriga fiskkroppar glänser i näten - de ska vägas och mätas för att visa hur Åsunden kan få ett hållbart fiske. Klockan är strax efter halv åtta på morgonen och Enar Hemmings från Övre Åsundens fiskevårdsområdesförening och fiskeribiologen Fredrik Nöbelin kommer med bil till udden utanför Vegby. Åsundens vatten kluckar under bryggan.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

Nicklas Hermansson hoppar av Bonnier News

Efter drygt 2,5 år slutar Nicklas Hermansson på Bonnier News Brand Studio..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Ny barntidning från Egmont rullas ut i Europa

Barnsatsningen Lego Explorer släpps i juli i Sverige och 13 europeiska länder till. Det nya tidningskonceptet fokuserar på kul lärande och kreativt skapande inom ämnen som naturvetenskap, teknologi, konst och matematik..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Christina Sulebakk tar över HBO Europe

Christina Suleback ersätter Hervé Payan, som varit vd för HBO Europe i åtta år..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Anna Luuk Priske och Anton Glanzelius blir programbeställare på SVT

Anna Luuk Priske blir ny programbeställare för kultur och fakta och Anton Glanzelius till ny programbeställare för underhållning på SVT. De ska leda utvecklingen av utbudet och hitta programidéer för tv och SVT Play inom sina genrer..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Patrik Vincent om fackliga missnöjet: ”Vill inte gå i polemik”

Direktpress vd Patrik Vincent bemöter Mitt i-fackets kraftiga kritik: Dialogen har varit god, och facket har fått reagera på de framlagda förslagen, menar han..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Mitt i och Direktpress: Så blir nya chefsorganisationen

Chefsrokad och tre affärsområden – när Direktpress och Mitt i bygger ny stor tidningskoncern. Bland annat får Mitt i:s försäljningsdirektör Thomas Nyhlén ny roll, och Kristofer Sahlström blir försäljningsdirektör för hela tidningskoncernen..

Dagens Media - 20 timmar sedan

AI-podden möter Noam Slonim – bygger AI som kan debattera

I senaste avsnittet av AI-podden berättar Noam Slonim, projektledare för IBM Debater-projektet, om resan för att bygga AI som kan debattera på mänsklig nivå..

Dagens Media - Igår: 14:08

Nexiko gör sin första Netflix-serie

Produktionsbolaget Nexiko gör Netflixpremiär. Nästa år ska coming-of-age-serien lanseras, som ännu inte har något namn..

Dagens Media - Igår: 13:10

G-Loots 3 tips för att lyckas med digitala kampanjer: "Allt handlar om techstack"

Rätt genomfört är datadriven marknadsföring det bästa sättet att skapa effektiva, digitala kampanjer. Inte minst i coronatider har förmågan att optimera kampanjerna ofta blivit det som fått ett företag att bära eller brista. Det skriver Jamie Smyth, tillväxtchef på G-Loot..

Dagens Media - Igår: 10:49

Readly tar svenska inredningsmagasin ut i världen

Readly inleder samarbeten med Egmont och Aller Media för att rulla ut exklusiva utgåvor av svenska inredningstidningar globalt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.