BT > Nyheter

Thursday, 02 July, 21:28

BT - 03 jun 20 kl. 10:27

Skarp uppmaning till boråsarna – när stora drive in-testningen öppnarNu är drive in-testningen för covid-19 igång i Knalleland..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Knalleland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skarp, uppmaningtill , boråsarnanär stora , drive, in-testningenöppnar
BT - 05 aug 14 kl. 00:30

Bra rulle, men en filmfestival om boråsarna vore bättre

På torsdag har Swedbank Sjuhärad och Sparbankstiftelsens film om Borås premiär. I fredags berättade BT om dess tillkomst. Den togs fram för att visas när Sparbankernas riksförbund hade sin årstämma i Borås i juni, och enligt bankens vd Bosse Johansson blev filmen så bra att ”vi beslutade att skänka den till staden och boråsarna”.

BT - 24 aug 14 kl. 10:34

Boråsarna Västlänkens verkliga vinnare

Boråsarna gynnas mest om Västlänken blir av eftersom den underlättar pendling till Göteborg rätt rejält. Dessutom är det omöjligt att bygga den nya järnvägen Borås–Landvetter–Göteborg utan Västlänken, menar debattören. Debatten om tågtunneln Västlänken har exploderat i Göteborg under de senaste dagarna.

BT - 20 dec 14 kl. 06:30

Ny järnväg ? då trycker boråsarna på gillaknappen

Ny järnväg – då jublar boråsarna. Invånarna är mest nöjda i en stor undersökning. – Det finns en stor medvetenhet i Borås, säger Sara Ramberg på Trafikverket.

BT - 14 jan 15 kl. 17:33

Glädjebeskedet för boråsarna: Ryanair blir kvar på Landvetter

Efter beskedet om att Göteborg City Airport lägger ner meddelar Ryanair nu att de kommer att fortsätta att flyga från Landvetter. Och boråsarna jublar över att lågprisflygen kommer närmare. – Det är perfekt för boråsarna, säger Elfsborgsprofilen Mathias Svensson, numera vd för Effektiv bemanning, om beskedet.

BT - 22 mar 13 kl. 12:12

Sikta mot stjärnorna på Earth Hour: "Vill ge boråsarna rymdperspektiv"

Förra året släckte hundratals miljoner människor över hela världen ljuset under Earth Hour - I morgon är det dags igen. I Borås kommer bland annat idrottsanläggningar, kyrkor och Borås Djurpark släckas så mycket det går, det berättar Johan Linderstad, miljökommunikatör på Borås Stad. På Stora torget finns Borås Astronomisällskap på plats.

BT - 12 okt 14 kl. 08:26

När boråsarna tas på orden

Om jag ber dig beskriva Borås – vad säger du då? Troligen använder du orden som syns i bilden ovan. Det gjorde i alla fall de 600 boråsare som deltog i den medborgardialog som Borås stad genomförde på olika platser i kommunen under maj och juni.

BT - 12 okt 14 kl. 08:26

Stefan Eklund: När boråsarna tas på orden

Om jag ber dig beskriva Borås – vad säger du då? Troligen använder du orden som syns i bilden ovan. Det gjorde i alla fall de 600 boråsare som deltog i den medborgardialog som Borås stad genomförde på olika platser i kommunen under maj och juni.

BT - 23 dec 14 kl. 17:26

Uppmanar boråsarna: "Ta det lugnt i containern"

Mellandagar är lika med slängardagar, i alla fall om man ska tro Jonas Holmberg som är kommunikationschef för Borås Energi och Miljö. – Har man möjlighet så ska man inte komma precis när centralerna öppnar. Julklappspapper, kartonger och julgran - precis som i resten av landet har boråsarna mycket skräp att göra sig av med efter jul.

BT - 23 jan 14 kl. 08:56

Alla står i skuld till boråsarna

Av förvaltningsrättens dom verkar det hela klart. Borås stad har i strid med lagen låtit sitt elnätsbolag smygbeskatta stadens elnätskunder på cirka en kvarts miljard kronor. Pengar som bland annat gått till att hålla djurparken och turistbolaget under armarna.

BT - 04 mar 18 kl. 06:26

Skolan är viktigaste valfrågan för boråsarna

Boråsarna har sagt sitt. Skolan är det överlägset viktigaste området när BT frågar boråsarna om deras viktigaste valfråga..

BT - 22 apr 14 kl. 10:08

"Boråsarna kom undan med 2-3"

Rotation är ett hedersbegrepp i modern fotboll. Helt okej - så länge det inte omfattar en fungerande backlinje. IF Elfsborg ställde över de senaste matchernas två främsta spelare.

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.