DI > Ekonomi

Sunday, 12 July, 05:29

DI - 03 jun 20 kl. 10:09

Pareto synar investmentbolagen - Kinnevik fortsatt favoritMäklarfirman Pareto har en fortsatt generellt försiktig inställning till investmentbolag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pareto

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, synar, investmentbolagen, Kinnevikfortsatt , favorit
DI - 02 mar 20 kl. 08:58

Pareto tar in Kinnevik i sin aktieportfölj – telebolag åker ut

Pareto tar in Kinnevik i sin svenska portfölj inför mars medan Doro får lämna. Det framgår av en uppdatering på måndagen..

DI - 02 aug 19 kl. 05:43

Svenska investmentbolagen investerar mer i e-hälsobolag: ”Stor uppsida”

Investmentbolagen Kinnevik och Vostok New Ventures investerar ytterligare kapital i det brittiska digitala vårdtjänstbolaget Babylon Holdings. Det framgår av pressmeddelanden från bolagen..

PrivataAffärer - 23 apr 20 kl. 04:00

Investmentbolagen som klarat krisen

Det är Alexander Gustafsson, investeringscoach på Nordnet som jämfört börsens investmentbolag och presenterat resultatet på Nordnetbloggen. Han har också jämfört privatinvesterarnas handel av investmentbolag utifrån måttstocken ”privatsparare hos Nordnet”. Han konstaterar att antalet sparare som köpt Investor i turbulensen ökat med nästan 16 procent under första kvartalet.

PrivataAffärer - 01 aug 19 kl. 15:41

Analys: Omotiverad hög rabatt i Kinnevik

Det menar Pareto som har en köprekommendation på aktien i investmentbolaget. Pareto konstaterar att de senaste veckorna har varit händelserika för Kinnevik och pekar noteringen av Livongo, finansieringsrundan i Babylon och den starka rapporten från det viktiga börsportföljbolaget Zalando. Enligt Paretos beräkningar har dessa nyheter, inklusive mindre värdeförändringar i resten av portföljen, ökat substansvärdet med 32 kr per aktie under den senaste veckan.

PrivataAffärer - 12 sep 17 kl. 14:10

Analys: De två mest köpvärda investmentbolagen

Kinnevik och Melker Schörling är de två investmentbolag ser som köpvärda ut för tillfället. Det menar finans- och rådgivningsbolaget Söderberg & Partners i en sektoranalys med fokus på de svenska investmentbolagen....

DI - 12 sep 17 kl. 14:15

Analyshuset: Här är investmentbolagen att satsa på

Kinnevik och Melker Schörling är de två investmentbolag ser som köpvärda ut för tillfället. Det menar finans- och rådgivningsbolaget Söderberg & Partners i en sektoranalys med fokus på de svenska investmentbolagen..

Affärsvärlden - 11 dec 17 kl. 09:24

Pareto: Kinnevik ska upp 25 procent

Pareto ser köpläge i Kinnevik..

DI - 17 apr 20 kl. 12:57

Pareto har Kinnevik och två Vostokbolag som favoriter i sektorn

Pareto Securities har fortsatt Kinnevik, Vostok New Ventures och Vostok Emerging Finance som sina favoriter bland de svenska….

Realtid - 02 aug 19 kl. 08:39

Kinnevik och Vostok investerar i Babylon

Kinnevik investerar 50 miljoner dollar i Babylon Holdings medan Vostok New Ventures investerar 71 miljoner dollar i det digitala hälsovårdsbolaget, enligt separata pressmeddelanden från investmentbolagen.  .

PrivataAffärer - 02 mar 20 kl. 09:30

Pareto stuvar om i marsportföljen

Vad gäller Kinnevik ser Pareto uppsida för både Zalando och Tele2, och även för en del andra av Kinneviks innehav. Vad gäller Doro känner sig Pareto mindre säker på aktieutvecklingen på kort sikt, jämfört med de andra aktierna i portföljen. Under februari föll OMXSGI med 7,1 procent, medan Paretos portfölj sjönk 6,1 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 11 timmar sedan

Köp i krisen har varit rätt så här långt – men facit är fortfarande oskrivet

Senaste halvårets börsdramatik väcker många frågor. Erfarna investerare drar paralleller med 1999 medan nykomlingarna fortsätter köpa….

DI - 12 timmar sedan

Tusentals svikna SAS-resenärer riskerar få vänta i flera månader till

SAS är skyldigt tusentals kunder återbetalning för kunder vars flyg ställts in. Men väntan på att få sina pengar kan dröja ytterligare….

DI - 13 timmar sedan

Buggning på anrika lyxhotellet avslöjar bråk mellan miljardärstvillingar

Två av Storbritanniens rikaste men också skyggaste män, David och Frederick Barclay, har gått från parhästar till fiender, skriver Wall….

DI - 13 timmar sedan

Fortsatt låga virussiffror i Finland

Det senaste dygnet har tolv nya fall av coronaviruset konstaterats i Finland, meddelar det finländska Institutet för hälsa och välfärd på….

DI - 14 timmar sedan

Pandemin påskyndar tillväxten i mångmiljardbranschen

Idrottsvärlden står på paus när ­publiken inte längre kan samlas. Men en sport underhåller som aldrig förr..

DI - 14 timmar sedan

Lista: Så bra är vinerna från de svenska vingårdarna

Medan 2018 var bästa årgång hittills i svenska vingårdar, är sommaren 2020 rätt tid att upp­leva vinerna på restaurang, i vinbarer och….

DI - 15 timmar sedan

Tyska energijätten säljer verksamhet till ungerskt bolag

Den tyska energikoncernen Eon har kommit överens om att sälja delar av Innogy till det ungerska statliga bolaget MVM Group, rapporterar….

DI - 14 timmar sedan

Svenskar från södra Sverige välkomna i Norge

Svenskar från Kronoberg, Skåne och Blekinge kommer att få resa in i Norge utan krav på självkarantän, enligt norska folkhälsoinstitutet (.

DI - 16 timmar sedan

Nya eldrivna Volvokusinen utmanar Tesla på riktigt

Med sin andra modell, Polestar 2, har märket som samägs av Volvo Cars och ­Geely lagt ribban högt..

DI - 17 timmar sedan

Tiktok utreds – pekas ut som spionverktyg

Bannlyst av Indien och baktalad av USA. Flera länder inleder nu utredningar kring Tiktok efter att appen anklagats för censur och för att….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.