Computer Sweden > IT

Friday, 10 July, 18:15

Computer Sweden - 03 jun 20 kl. 09:57

Svenskar näst mest sårbara – stor risk att utsättas för cyberbrott
Vi har det för bra för vårt eget cyberbästa. Så kan man sammanfatta en undersökning som visar att svenskar har näst störst risk att drabbas av cyberbrott i hela världen..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskar, näst, mest, sårbara, stor, riskatt , utsättasför , cyberbrott
IDG - 03 jun 20 kl. 09:57

Svenskar näst mest sårbara – stor risk att utsättas för cyberbrott


Vi har det för bra för vårt eget cyberbästa. Så kan man sammanfatta en undersökning som visar att svenskar har näst störst risk att drabbas av cyberbrott i hela världen..

Supermiljöbloggen - 15 sep 17 kl. 10:31

Debatt: Därför ska vi klimatkompensera!

"Klimatkompensation är i ropet efter att Vetenskapsradions miljöprogram Klotet sände programmet ”Vem klimatkompenserar egentligen” där de ger sig in i ”klimatkompensationsdjungeln”. Den bild som förmedlas, dvs att klimatkompensationsmarknaden är komplex, snårig och att det inte är lätt att vara privatperson, stämmer fullt ut. Det är stor skillnad på projekt och projekt, certifieringar, priser och marknader som gör det svårt för en privatperson att hänga med.

Helsingborgs Dagblad - 20 dec 15 kl. 20:41

Om alla inte längre är med.

Alla ska med! Ropet har i åratal skallat från det socialdemokratiska partihögkvarteret på Sveavägen i Stockholm. I olika versioner under årens lopp, men tanken har varit densamma.

BT - 14 apr 13 kl. 10:41

Ungas extrajobb höjer arbetslöshet

Massvis av gymnasister och studenter som söker extrajobb driver upp den höga svenska arbetslösheten. Något som i grunden är positivt får i stället politiker att varna för förlorade generationer av ungdomar. Politiker och andra debattörer slåss om att ömma mest för de unga arbetslösa, som enligt gängse statistik ligger på skrämmande höga nivåer.

Politologerna - 15 sep 17 kl. 09:26

När och varför blev Sverige ett jämlikt land? Del II

Det här är ett gästinlägg av Erik Bengtsson, forskare vid
Ekonomisk-historiska institutionen vid Lunds universitet. *** I ett tidigare blogginlägg har jag presenterat nya beräkningar av privata förmögenheter i Sverige år 1750, 1800, 1850 och 1900 och deras fördelning. Utifrån dessa, och tidigare studier av inkomstfördelningen sedan 1903, argumenterade jag att det inte finns någon kontinuitet av jämlikhet i svensk historia, och att den ekonomiska jämlikhet som utmärkte Sverige under 1900-talets andra hälft, måste förklaras med skeenden under decennierna runt 1900, snarare än som en fortsättning på en sedan tidigare existerande jämlikhet.

PrivataAffärer - 19 jul 19 kl. 14:30

Skydda dig mot hackare i sommar

Numera tar de flesta svenskar med sig både surfplatta och dator på semestern. Självklart bär vi även med oss våra mobiler. Inför en semesterresa med datorer behöver du kontrollera hur säkra datorer, paddor och mobiler egentligen är.

BT - 15 okt 12 kl. 10:56

H & M höjer börsen

Stockholmsbörsen hade vid 10.30 stigit med 0,2 procent, mycket tack vare en stark rapport från H & M. Klädjättens försäljning i september, för jämförbara enheter, steg med sex procent jämfört med september förra året.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 15 kl. 08:46

Revolten mot slentrianen

Ett skrivbord har flyttat in hos mig, kommen från en tid då en sådan flytt började med att man ropade in alla barn över 1,2 meters längd och sen lyfte. Vi började med att såga isär i bärbara delar. Jag föreställer mig att gammelpjäsen kommunicerar med mitt moderna skrivbord en trappa ner, det som anlände i platt paket på 70-talet.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 6 timmar sedan

EU-dom: Youtube slipper ge ut misstänkta piraters användaruppgifter


EU-domstolen har avgjort ett utdraget mål där rättighetsinnehavare krävt att få ut användaruppgifter från Youtube för personer som olagligen lagt upp filmer på plattformen..

Computer Sweden - 7 timmar sedan

Nu växer pc-marknaden igen – starkt sug efter mobila datorer


Efter en djupdykning i början av året tog den globala pc-marknaden ett skutt uppåt under andra kvartalet. Särskilt stark är tillväxten i Europa..

Computer Sweden - 11 timmar sedan

Slack eller Teams – vilket är bäst för företaget?


Vi jämför de två ledande samarbetsplattformarna i sex kategorier – från användbarhet till administration på företagsnivå..

Computer Sweden - Igår: 13:13

Microsoft uppdaterar Teams med smarta funktioner


Microsoft fortsätter att lägga till nya funktioner i sitt populära verktyg för gruppkommunikation..

Computer Sweden - Igår: 10:40

Google på offensiv i Europa – plockar ny molnaffär med fordonsjätte


Franska fordonstillverkaren Renault ska använda sig av Googles molntjänster, efter ett kontrakt som Google beskriver som "det största i sitt slag"..

Computer Sweden - Igår: 08:42

Teknikvärlden i chock över Trumps direktiv om indragna studentvisum


Direktivet innebär att utländska studenter inte får stanna i landet om lektionerna sker online..

Computer Sweden - Igår: 07:01

Bank-id-utmanaren redo för nästa innovation – "nu vågar vi ta steget"


Framgångarna med Freja eID får hela företaget Verisec att byta namn till just Freja. Samtidigt kommer en multisignatur-variant av Freja eID nästa år, tack vare innovationsstöd från PTS..

Computer Sweden - I förrgår: 14:46

Kinesiska molnjätten tar Equinix till hjälp för nästa kliv i USA och Europa


Alibaba Cloud ska accelerera sin expansion i USA, Europa och Asien med hjälp av datacenterjätten Equinix..

Computer Sweden - I förrgår: 10:11

Microsoft får stöd i domstol för att stoppa Covid-19-bedragare


Microsoft uppgav under tisdagen att de fått ett domstolsgodkännande för att stoppa cyberattacker som utnyttjar oro för coronaviruset för att lura kunder att ge hackare tillgång till information..

Computer Sweden - I förrgår: 07:01

Assa Abloy i allians med teknikjättar – för att minska smittspridningen


Svenska låstillverkaren Assa Abloy går med i ett globalt ekosystem som utvecklar uppkopplade lösningar för hemmet, fastigheter och hotellverksamhet. Nu ska fyra teknikjättar tillsammans utveckla lösningar för att minska smittspridningen av Covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.