Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 08 July, 03:35

Sydsvenskan - 03 jun 20 kl. 10:02

Strategin kan vara fel för Stockholm – och rätt för SkåneSå fick Skåne danska dödstal med en svensk strategi..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stockholm, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strateginkan vara , felför , Stockholmoch rätt för , Skåne
Nyheter 24 - 27 okt 11 kl. 11:02

Lundin-miljardären: "Fel av svenskarna ta sig in i Etiopien"


Styrelseordföranden i Lundin Mining, oljemiljardären Lukas Lundin, går nu ut och säger att journalisterna i Etiopien gjorde fel. STOCKHOLM / ADDIS ABEBA. De svenska journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson sitter fängslade i Etiopien sedan de tagit sig in i landet för att granska Lundinkoncernens affärer.

News55 - 18 apr 20 kl. 14:06

Svensk tidigare statsepidemiolog: Andra länder gör fel

Professor Johan Giesecke, som tidigare varit statsepidemiolog och just nu är rådgivare för WHO, kritiserar nu Storbritannien och andra europeiska länder för att man antagit en strategi för att förhindra smittan som saknar stöd i forskningen. Det säger han i en längre intervju med Unherd. Intervjun kretsar kring den svenska strategin för att hantera pandemin, en strategi som skiljer sig rejält mot resterande delar av Europa och Norden.

Nya Wermlands Tidningen - 02 jul 13 kl. 07:30

"Strategin rätt ? utförandet fel"

Värmländske fotbollsprofilen Anders Pewe Pehrsson står inför ett inspel på ett av de avslutande hålen på Kils golfbana. Han förklarar med verbal precision hur han ska gå tillväga. Bollen tar rätt väg mot koppen ?

Aftonbladet - 13 mar 20 kl. 08:28

Nya strategin - slutar räkna exakta antalet coronafall

▸ Är du inte på sjukhus eller en del av en riskgrupp kommer du inte testas för corona framöver. Den nya strategin är redan i bruk i Stockholm och om ungefär en vecka i hela landet..

DN - 14 apr 13 kl. 00:40

?Hot och isolering fel strategi i konflikten med Nordkorea?

Omprövning behövs. Strategin med sanktioner och isolering har inte minskat Nordkoreas kärnvapenambitioner. Inofficiellt menar amerikanska beslutsfattare att man bör trappa ned retoriken och att det var fel att sända bombflygplan till de senaste militärövningarna i Sydkorea.

Alliansfritt Sverige - 10 okt 13 kl. 12:56

Moderaternas döljer krisen bakom ny strategi ? men döljer strategin bakom en ny logga

Det går inte så bra för Moderaterna: partiet krisar i opinionen, nyckelpersoner hoppar av (bland annat 15 riksdagsledamöter, rapporterar Expressen idag) och folk har redan börjat diskutera Reinfeldts efterträdare. Hur löser Moderaterna detta? Jo, partiet lanserar en ny "valstrategi".

YLE - 16 jun 14 kl. 20:22

Korsholm godkände inte strategin för världsarvet

Kommunstyrelsen i Korsholm remitterade vid sitt möte i kväll Korsholms strategi för världsarvet i Kvarken. Strategin är för tungrodd och tungläst för att ge resultat i slutändan, säger Marcus Beijar, SFP. - Vi beslöt att återremittera strategin till Utvecklingssektionen.

BT - 23 feb 20 kl. 21:24

Just nu: Experten: Fel strategi att tona ner viruslarmet

Folkhälsomyndighetens sätt att hantera utbrottet av coronavirus får hård kritik. – Det verkar som att man vill tona ned det här till varje pris och jag förstår verkligen inte den strategin, säger Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar. Han anser tvärtom att det skickar fel signaler..

SVT - 23 feb 20 kl. 22:08

Expert: Fel strategi att tona ner viruslarmet

Folkhälsomyndighetens sätt att hantera utbrottet av coronavirus får hård kritik. – Det verkar som att man vill tona ned det här till varje pris och jag förstår verkligen inte den strategin, säger Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar. Han anser tvärtom att det skickar fel signaler..

HBL - 16 apr 13 kl. 05:29

Folktinget och strategin

Nationalspråksstrategin är den viktigaste utmaningen för Folktinget under den kommande perioden. Det fastslog omvalda folktingordföranden Christina Gestrin efter veckoslutet session i Tammerfors. Strategin antogs av en regering med sex medverkande partier, vilket ger den en bred politisk förankring.

Regeringen - 19 feb 14 kl. 08:47

Möte om den maritima strategin

I dag klockan 13-15 håller infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd bjudit ett öppet möte om den maritima strategin. Strategin ska presenteras hösten 2014 då regeringen ska lämna förslag på hur vi kan utveckla näringar kopplade till våra hav och kustområden.

Följ mötet om den maritima strategin i direktsändning
Läs om regeringens arbete med den maritima strategin
Program: Öppet möte den 19 februari 2014 (pdf 631 kB)

Näringsdepartementet, 19 februari 2014.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Fortsatt smittspridning i Melbourne

Delstaten Victoria i Australien fortsätter att rapportera relativt många nya coronafall, rapporterar ABC News. Daniel Andrews, premiärminister i Victoria, säger att man under det senaste dygnet har 134 nya bekräftade fall, 75 av dem kopplas till de hyre.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kamp på liv och död mot giftorm under körning

Som en scen ur en "Indiana Jones"-film – eller i det här fallet kanske snarare "Crocodile Dundee". En man som körde på en motorväg i Australien upptäckte plötsligt en ovälkommen gäst på golvet i bilen. En kamp på liv och död följde – för gästen var inge.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Scorsese gör film om New York Dolls frontman

Martin Scorsese ska regissera en ännu obetitlad dokumentärfilm om David Johansen, känd som frontman i punkrockpionjärerna New York Dolls, skriver The Wrap. "Jag har känt David Johansen i decennier, och hans musik har varit en måttstock ända sedan jag ly.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Senator: Trump har dragit USA ut ur WHO

President Donald Trump har nu även formellt gjort allvar av hotet att USA ska lämna Världshälsoorganisationen WHO, enligt senator Robert Menendez, den högst rankade demokraten i den amerikanska senatens utrikesutskott. "Kongressen har fått meddelande om.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Hos Jamaica Kincaid är trädgårdsodlaren en kolonialherre beväpnad med sekatör

Jamaica Kincaid krossar myten om trädgårdsarbete som något harmoniskt..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Skolelever döda när buss körde ned i sjö

Minst 21 personer omkom när den buss de färdades i slungades ned i en sjö i den kinesiska provinsen Guizhou. Enligt lokala myndigheter har ytterligare 15 personer skadats. Bussen transporterade gymnasielever på väg för att skriva inträdesprov till högsk.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Trots visir och sprit är jag den ständiga riskfaktorn

Läkarstudenten om visiren, spritandet och rädslan att dra in virus på infektionskliniken..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Klockan som går rätt två gånger per dygn

"Lunds Big Ben" är en del av strulet på stationen.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Saab börjar tillverka Gripen i Brasilien

Saab börjar för första gången tillverka stridsflygplanet Gripen utanför Sverige..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Indianerna om namnet: Följer utvecklingen

SHL-laget Frölunda Indians ska göra en analys om sitt namn för att eventuellt byta varumärke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.