Sydöstran > Nyheter

Sunday, 05 July, 17:51

Sydöstran - 03 jun 20 kl. 08:00

Överraskning i Ronneby efter Karlshamns flygnejBeskedet från Karlshamn, att man inte tänker stötta Frankfurtflyget ekonomiskt, möts med förvåning i Ronneby, som har varit drivande i frågan. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Ronneby, Karlshamns, Karlshamn, Frankfurtflyget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överraskningi , Ronnebyefter , Karlshamns, flygnej
Sydöstran - 07 feb 20 kl. 15:30

Ronneby grusar Karlshamns drömmar?

Biltema flyttar till Ronneby. Det stod klart under fredagen. Med det ser garageporten ut att stängas för en dröm som närts i Karlshamn under flera år.

Cornucopia - 02 feb 17 kl. 06:55

Fakta: Sju ryska fartyg i Karlshamns hamn under hela 2016

Det cirkulerar i media en del alternativa fakta om Karlshamns Hamn, rysk fartygstrafik och olja. I detta inlägg hittar ni verkliga fakta från Sjöfartsverket, som visar att totalt anlöpte sju olika ryska fartyg hamnen under 2016. Ingen av dem lossade eller lastade olja.

Cornucopia - 31 jan 17 kl. 10:33

Fakta: Karlshamns hamns grandiosa självbild

Karlshamns Hamn sprider alternativa fakta om sin grandiosa storlek som hamn och att det skulle anlöpa 700 ryska fartyg om året till hamnen. Eller två om dagen. Hamnen publicerar inte sin statistik, men det går att få fram siffror från olika håll, och allt pekar på att Karlshamns Hamn är en grandiost liten spelare, som ser ut att ha några få procent av svensk hamnverksamhet.

Sydöstran - 10 jan 19 kl. 13:30

Hon kan vinna eldsjälspriset: ”Oj, vilken överraskning”

Med åtta år som ordförande är Charlotte Karlberg spindeln i Ronneby Simsällskaps nät. På Blekinge Idrottsgala är Charlotte en av tre slutnominerade till att bli ”Årets eldsjäl”. – Oj, vilken överraskning, säger Charlotte när hon får beskedet..

Blekinge Läns tidning - 10 jan 19 kl. 13:30

Hon kan vinna eldsjälspriset: ”Oj, vilken överraskning”

Med åtta år som ordförande är Charlotte Karlberg spindeln i Ronneby Simsällskaps nät. På Blekinge Idrottsgala är Charlotte en av tre slutnominerade till att bli ”Årets eldsjäl”. – Oj, vilken överraskning, säger Charlotte när hon får beskedet..

SmålandsPosten - 26 aug 14 kl. 06:26

Karlshamns kommun krävs på 180?000 kronor

Efter att vattennivån sänktes drastiskt i Mien förra hösten krävs Karlshamns kommun nu på 180 000 kronor. Bakom skadeståndskravet står Miens Fiskevårdsområde. – Karlshamns kommuns konsekvensbeskrivning är en partsinlaga och stämmer inte överens med verkligheten, säger föreningens ordförande Sven-Olof Karlborg.

Cornucopia - 31 jan 17 kl. 16:45

Karlshamns kommun tjänar högst 4.5 MSEK på Nordstream 2

Medan det pratas om 100 MSEK till kommunens bolag Karlshamns Hamn AB, så innebär detta i praktiken att kommunens ekonomi högst stärks med 4.5 MSEK, dvs resultatet efter skatt man gör på dessa 100 MSEK. Alla övriga effekter uteblir på grund av det kommunala utjämningssystemet.

Cornucopia - 02 feb 17 kl. 16:17

FLASH: Karlshamns Hamns VD upprepar felaktiga uppgifter i svar till Sjöfartsverket

Karlshamns Hamns VD skriver nu till Sjöfartsverket att det visst är 700 anlöp med ryska besättningsmän, trots att Kustbevakningen aldrig sagt detta. Därtill medger VD:n att man inte har koll på säkerheten i hamnen, eftersom en rysk medborgare hoppat över stängslet och försvunnit in i Sverige.
I mitt förra inlägg visades det tydligt att Kustbevakningen aldrig sagt att det fanns 396 (extrapolerat till 700 på helåret) anlöp med ryska besättningsmän ombord.

Blekinge Läns tidning - 20 jun 18 kl. 20:10

Ronneby hamn avvecklas

Ronnebys hamn avvecklas och samarbetsavtalet med Karlshamns hamn sägs upp..

SmålandsPosten - 15 jan 15 kl. 06:24

Karlshamns kommun letar nya vattentäkter

Karlshamns kommun behöver fler vatten­täkter att ta dricks­vatten ifrån. Annars kommer de att behöva tömma sjön Mien fler gånger efter torra somrar. När dricksvattnet var på väg att ta slut för Karlshamnsborna hösten 2013 valde kommunen att ta mer vatten än tillåtet från sjön Mien, vilket fick konsekvenser för djurlivet i och omkring sjön och för de boende i området.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 10:14

Redan godkända mediciner testas mot covid-19

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 09:49

Aloe Blacc: Märkligt att släppa musik just nu

Det har gått sju år sedan hans senaste album. Men nu är Aloe Blacc på gång med ett nytt. Andra singeln "My way" handlar om att övervinna hinder..

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 09:49

Misstänkt mördare kan ha psykisk störning

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 10:00

Pakistanska piloter blir kvar på marken

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 10:02

Snart dyrare lösa in gamla sedlar

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 09:39

Så länge stannar supervärmen i Blekinge

I slutet på helgen blir det svalare väder i Blekinge. Men under torsdag och fredag blir det mellan 26-30 grader i länet. .

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 09:19

Stockholmsbörsen sjunker

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 09:07

Ökänt ansikte dök upp bland pappfigurerna

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 09:00

Jan Hinderson: "Linné och rasismen"

Nej, jag ska inte bege mig till Växjö på lördag, iförd svarta omärkta kläder och ansiktsmask..

Sydöstran - 25 jun 20 kl. 09:00

Mjällby gästar Örgryte

Mjällby möter Örgryte borta på Hammarviken Arena i P 19 Allsvenskan södra i fotboll i kväll. Mjällby har inte imponerat i inledningen av serien och är helt utan poäng efter två spelade omgångar. Örgryte har tre poäng.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.