Nyan > Svenskfinland

Thursday, 09 July, 16:41

Nyan - 03 jun 20 kl. 07:32

Polisen jagade fortkörarePå tisdagskvällen utförde polisen trafikövervakning i Jomala Björsby och registrerade en personbil som färdades längs med Nya Godbyvägen i en hastighet som polisen uppmätte med polisbilens radare till 169 kilometer i timmen.
– Polisen svängde om och körde efter personbilen som inte stannade på polisbilens stoppsignal.
Polisen fortsatte följa efter och påträffade personen och bilen.
– Ingen utomstående person, gärningsman, gärningsmannens fordon, egendom eller andra fordon skadades i samband med efterföljandet.
Föraren var en man som färdades ensam i bilen.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Jomala Björsby, Nya Godbyvägen, TEXT, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, jagade, fortkörare
Nyan - 24 jan 20 kl. 08:39

Polisen jagade fortkörare

På Nya Godbyvägen påträffade polisen en motkommande bilist som körde 112 kilometer i timmen. Polisen svängde om och fick jaga föraren i flera kilometer innan personen stannade. Föraren uppgav att han inte kände till polisens ljussignaler.

BT - 05 jan 15 kl. 13:04

Jagade fortkörare ? hittade vapengömma

Polisen tog upp jakten på en fortkörare. På vissa ställen körde 100 kilometer över gällande hastighetsgräns. När jakten var över upptäcktes en större vapengömma.

Västerbottens Folkblad - 19 sep 18 kl. 10:02

Polisen tog fortkörare

Polisen bötfällde en fortkörare i Vännäs under onsdagsmorgonen. Det var vid 8-tiden som polisen stannade bilen på E12 vid Hemberget i Vännäs. Patrullen på plats utfärdade en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

NSD - 10 okt 18 kl. 17:56

Här stoppade polisen flera fortkörare

Polisen stoppade fem fortkörare i Boden i dag..

NSD - 12 okt 18 kl. 16:32

Polisen stoppade fortkörare

Polisen stoppade en fortkörare på väg 97 vid Bredåker under fredagen..

SN - 05 maj 13 kl. 21:44

Polisen tog fortkörare på löpande band

Under loppet av två timmar på söndagskvällen lyckades trafikpolisen bötfälla 10-15 fortkörare inne i centrala Gnesta. Tre personer blev av med sina körkort..

UNT - 24 apr 20 kl. 20:15

Fortkörare i sportbil jagades av polis

Vid 18-tiden på fredagen jagade polisen en fortkörare norr om Uppsala..

SmålandsPosten - 23 okt 13 kl. 06:00

12 fortkörare har böter att vänta

På två och en halv timma haffade polisen tolv fortkörare under måndagskvällen. Strax före klockan fem på eftermiddagen parkerade polisen sig längs väg 120 mot Delary. Fram till halv sju ägnade de sig åt att kontrollera bilars hastighet i det regntunga vädret.

Sydsvenskan - 04 sep 14 kl. 00:13

Polisen jagar fortkörare på nätet

Den brittiska polisen har hittat en ny väg att jaga fartsyndare på: Internet. Den senaste tiden har en rad förare dömts för fortkörning och vårdslöshet i trafik sedan de själva och andra har lagt ut bildbevisen på Youtube, Facebook och andra webbsajter på nätet..

Polisen - 01 sep 15 kl. 12:46

Fokus på fortkörare vid skolor och dagis

Den 17-23 augusti skärpte polisen hastighetskontrollerna i hela landet, bland annat utanför skolor och dagis. Sammanlagt stoppades 4 730 fortkörare..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Världsomseglarna har kommit hem

Tove och Johan Kjellander har seglat världen runt. På tisdagen var de hemma i Tengsödavik i Saltvik igen. .

Nyan - 2 timmar sedan

Eckerökoncernen får statsborgen för miljonlån

Statsrådet godkände att statsborgen beviljas till ett belopp av högst 10,8 miljoner euro för Rederiaktiebolaget Eckerös lån.
Detta sker inom ramen för det garantiprogram som riktar sig till rederier som är kritiska med tanke på försörjningsberedskapen.  
Syftet är att trygga Eckerös likviditet och bolagets verksamhet tills den exceptionella situationen till följd av coronakrisen är över.

Nyan - 3 timmar sedan

Nyöppnat kafé i Västernäs

Latitude 60, heter ett nytt kafé i Mariehamn Västernäs. Kuljira Kaewsawang och Tommi Remonen slog förra veckan upp dörrarna efter en lång väntan. .

Nyan - 5 timmar sedan

Boktryckarkonsten lever på Matsmårs

Urgammal hantverkskonst ges ljus i Camilla Gunnars utställning på museigården Matsmårs i Hummersö på Föglö. .

Nyan - 6 timmar sedan

Minus 60 000 för Sund

Sunds kommun gjorde ett underskott för 2019 på 68 374,24 euro. I kommunens budget för 2020 så är det budgeterade resultatet minus 486 800 euro. Kommunens budgeterade inkomstskatter för 2020 kommer vara kraftigt lägre än vad som är budgeterat.

Nyan - 7 timmar sedan

Hälften så många flygpassagerare

Passagerarantalet minskade med över 50 procent på Mariehamns flygplats perioden januari till juni i år jämfört med samma tid förra året, enligt Finavias senaste statistik. Men det oroar inte flygplatschef Tanja Sabel. .

Nyan - 8 timmar sedan

Allt mer läkemedelsrester i avloppsvatten

Läkemedelsresterna i miljön kan minskas med effektiva metoder för rengöring av avloppsvattnet, skriver Finlands miljöcentral, Syke, i ett pressmeddelande. Befolkningstillväxten och åldrandet ökar användningen av läkemedel i Finland. Det leder till att rester från dem allt mer hamnar i avloppsvattnet.

Nyan - 10 timmar sedan

Inga lättnader för Sverige-resenärer

Bland annat Nederländerna, Italien, Tyskland och Schweiz finns med på listan över länder vars medborgare tillåts inresor i Finland från och med måndag. .

Nyan - 10 timmar sedan

Balansera ditt immunförsvar

Tillräckligt med sömn, en allsidig kost, regelbunden fysisk aktivitet, låg stressnivå och tid för vila. De är alla viktiga delar i att balansera sitt immunförsvar. Det skriver Ömsen hälsa.

Nyan - 19 timmar sedan

Båt med motorstopp undsattes

Ålands sjöräddningssällskap kontaktades på onsdagskvällen av en motorbåtsägare som fått maskinstopp efter en gropig färd från Sverige mot den åländska skärgården. Ombord på båten var en familj på fem personer och två hundar. Båten hade ankrat upp 50 meter från land med dyningen från Ålands hav och vinden hotande om att stranda dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.