Sydsvenskan > Opinion

Friday, 10 July, 17:19

Sydsvenskan - 03 jun 20 kl. 01:59

Över tusen soldater runt WashingtonTusentals demonstranter skanderade i kör: – Ingen rättvisa, ingen ro!.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Washington

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över tusen soldater, runt, Washington
BT - 03 jun 20 kl. 07:08

Över tusen soldater runt Washington

Tusentals demonstranter föll på knä i gräset utanför USA:s parlamentsbyggnad Kapitolium i huvudstaden Washington DC strax innan kvällens utegångsförbud trädde i kraft, och skanderade i kör: – Ingen rättvisa, ingen ro! De omfattande protesterna i USA mot rasism och polisvåld fortsätter med till synes oförminskad styrka, samtidigt som Pentagon meddelar att 1 600 soldater har placerats ut runt huvudstadsregionen..

Aftonbladet - 03 jun 20 kl. 02:00

Över tusen soldater runt Washington

▸ Tusentals demonstranter föll på knä i gräset utanför USA:s parlamentsbyggnad Kapitolium i huvudstaden Washington DC….

Expressen - 03 jun 20 kl. 08:22

MORGONENS NYHETER: 1 600 soldater i Washington när protesterna fortsätter • Mördade Edwins pappa efter domen: ”Kan börja läka” • Förra testkoordinatorn: Vi måste testa bredare

1 600 soldater har placerats runtom i Washington DC när protesterna fortsätter i USA.■■■Mördade Edwins pappa beskriver sina känslor efter domen mot 4-åringens mamma.■■■Sverige måste testa bredare.

Dalarnas tidningar - 07 apr 14 kl. 05:48

Försvaret söker fler soldater

Dalregementsgruppen söker framtidens soldater. Runt om i länet försöker man skapa intresse för den kommande grundläggande militära utbildningen..

Nyheter 24 - 07 mar 12 kl. 21:14

Kvinnliga soldater stämmer militärtoppar för sexövergrepp


Högt uppsatta amerikanska militärer anklagas för gruppvåldtäkt och flera andra sexuella övergrepp. WASHINGTON. Åtta kvinnliga soldater som varit verksamma i den amerikanska armén stämmer nu flera av sina gamla kollegor för våldtäkter och andra sexuella övergrepp.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 13 kl. 02:34

USA skickar soldater till Jordanien

USA:s utökar sin militära trupp i Jordanien från nuvarande omkring 700 soldater till 1 000, säger en tjänsteman i militärhögkvarteret Pentagon i Washington. De 700 soldaterna har deltagit i en stor gemensam manöver med den jordanska krigsmakten, en övning som tog slut den här veckan. Jordanien bad USA på fredagen att låta sina soldater stanna.

BT - 06 maj 14 kl. 09:52

Syrien: Bomb dödar 30-tal soldater

Ett 30-tal regeringssoldater har dödats av en sprängladdning i en tunnel vid en vägspärr i nordvästra Syrien, en ovanligt stor attack. USA ger oppositionen diplomatisk status i Washington.Bilder från explosionen har lagts ut på nätet.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 02:01

Poroshenko till Washington

Ukrainas president Petro Poroshenko kommer inom kort att besöka Washington för att överlägga om krisen i hans hemland med USA:s president Barack Obama.
Det meddelade den amerikanske presidenten i samband med en presskonferens i Washington på torsdagen.Barack Obama var klar över hur han ser på den ukrainska krisen och slog fast att det är "tydligt för övriga världen" att ryska styrkor strider inne i landet, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

BT - 29 aug 14 kl. 02:01

Poroshenko till Washington

Ukrainas president Petro Poroshenko kommer inom kort att besöka Washington för att överlägga om krisen i hans hemland med USA:s president Barack Obama. Det meddelade den amerikanske presidenten i samband med en presskonferens i Washington på torsdagen.Barack Obama var klar över hur han ser på den ukrainska krisen och slog fast att det är "tydligt för övriga världen" att ryska styrkor strider inne i landet, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Sydsvenskan - 21 feb 15 kl. 14:56

"179 soldater dog i Debaltseve"

Den officiella siffran över antalet döda ukrainska soldater efter slaget om den viktiga järnvägsknuten Debaltseve i östra Ukraina är 13 soldater. Men enligt ett inlägg på Facebook av den ukrainske presidentens rådgivare, Jurij Birjukov, har 179 soldater dött i Debaltseve den senaste månaden. Han bekräftar också den officiella siffran på 110 tillfångatagna soldater, men tillägger att ytterligare 81 saknas.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En till sjukhus efter brand i hårfön

På fredagen larmades räddningstjänsten till en brand på Carl Gustafs väg..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Region Skåne lånar 3,5 miljarder av EIB till utbyggnaden av SUS

Region Skåne har tecknat sitt hittills största låneavtal med EU-banken.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Trafikolycka i Lund – väg avstängd

En vält lyktstolpe hindrar trafiken på Ruben Rausings gata..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Samtliga dömdes i Drottninghögsmålet – men bara en för grovt brott

Domen ett bakslag för polis och åklagare.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Handelsbanken justerar bolåneräntor

Handelsbanken justerar ned bolåneräntorna. Räntor med tre månaders bindningstid sänks med 0,07 procentenheter till 2,43 procent. Räntor med ett års bindningstid sänks med 0,05 procentenheter till 1,94 procent medan tvååringen sänks med 0,05 procentenhet.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Maffia och mjölk i nytt landsbygdsdrama

Den lågmält skruvade "Bland män och får" gjorde succé i Cannes. Nu är isländske Grímur Hákonarson aktuell med en titt på den inhemska kooperationen – som i "Mjölkkriget" styr med maffialiknande metoder. Historien om det isländska kooperativet på en lite.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Kraftigt minskad vinst för fastighetsbolaget

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg redovisar en vinst före skatt på 466 miljoner kronor för andra kvartalet 2020. Det kan jämföras med vinsten på 1 265 miljoner kronor motsvarande period 2019. Omsättningen uppgick till 732 miljoner kronor, jämfört med 6.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Sju gripna för attack mot polis i Hongkong

Hongkongpolisen har gripit sju personer som anklagas för att ha bistått en 24-årig man som misstänks för att ha skurit en polisman i axeln under en demonstration. De sju påstås bland annat ha hjälpt den misstänkte köpa en flygbiljett. Nu riskerar de tio.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

”Den generella reseavrådan till våra nordiska grannar har karaktär av hämnd.”

Hans Wallmark (M), riksdagsledamot och vice ordförande i utrikesutskottet..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Nästan alla lemurer hotas av utrotning

Nästan alla arter av lemur – de storögda halvapor som enbart lever på Madagaskar – hotas av utrotning. För 33 av de 107 arterna är hotet akut. Av Madagaskars 107 lemurarter är 103 listade som starkt hotade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.