Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 09 July, 01:04

Dagens Media - 02 jun 20 kl. 15:52

Krister Karjalainen till SamsungKrister Karjalainen valde att lämna vd-rollen för Sveriges Mediebyråer. I stället blir han ny marknadschef på Samsung..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Karjalainen, Samsung, Sveriges Mediebyråer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krister, Karjalainentill , Samsung
Dagensanalys.se - 16 apr 20 kl. 11:14

Krister Karjalainen tar över som vd för Sveriges Mediebyråer

Staffan Slörner lämnar sin post som vd för Sveriges Mediebyråer och Krister Karjalainen tar över. Staffan är numera business director på Nord DDB och Krister kommer ifrån ett uppdrag som marknadschef på Oscar Properties. Vi uppdaterar artikeln när vi får mer information.

Dagens Media - 10 apr 15 kl. 10:23

Karjalainen lämnar P&G – flyttar till Italien

Krister Karjalainen flyttar till Italien för att bli digital marknadschef på glasögonbolaget Safilo..

YLE - 01 aug 17 kl. 17:54

Olli-Pekka Karjalainen framhåller mental tränings betydelse: "Det är ett jäkla tufft arbete och det finns felaktiga uppfattningar"

Alla idrottare behöver inte mental träning, men de allra flesta kan bli bättre på att prestera bra då det gäller. Det uppger Olli-Pekka Karjalainen, släggkastaren som hann representera Finland i 19 internationella mästerskap. – Det finns människotyper som av naturen är redo för allt.

YLE - 05 nov 13 kl. 17:07

Olli-Pekka Karjalainen avslutar sin karriär

Finska rekordmannen i slägga, Olli-Pekka Karjalainen, avslutar sin karriär på grund av problem med ryggen. Olli-Pekka Karjalainen har i några års tid dragits med ryggskador och den gångna sommaren var de så allvarliga att han tvingades lämna emellan hela säsongen, med undantag för Paavo Nurmi Games. Under hösten mognade beslutet att lägga släggan åt sidan.

YLE - 29 apr 14 kl. 13:58

OP Karjalainen är Europamästare

Olli-Pekka Karjalainen har sent omsider korats till Europamästare i släggkastning. Det finländska friidrottsförbundet bekräftar det på sin webbplats. Olli-Pekka Karjalainen vann silver i EM i Göteborg 2006 med resultatet 80,84 meter.

YLE - 11 okt 16 kl. 06:18

HIFK:s Karjalainen klar för spel i Nordamerika

HIFK-försvararen Miro Karjalainen tar steget från hockeyligan till AHL. Karjalainen draftades av Dallas i den femte rundan år 2014. Karjalainen, som gjorde sitt första ligamål i höstas, letar nu efter lyckan i USA.

YLE - 17 jun 13 kl. 09:25

O-P Karjalainen fundersom efter blek säsongsstart

Släggkastaren Olli-Pekka Karjalainen rosade inte marknaden då han öppnade tävlingssäsongen på söndagen i Åbo. Karjalainens enda uppmätta kast i tävlingen mätte endast 70.15.

YLE - 17 jun 13 kl. 09:37

O-P Karjalainen fundersam efter blek säsongsstart

Släggkastaren Olli-Pekka Karjalainen rosade inte marknaden då han öppnade tävlingssäsongen på söndagen i Åbo. Karjalainens enda uppmätta kast i tävlingen mätte endast 70.15.

YLE - 29 apr 14 kl. 13:58

OP Karjalainen kan bli Europamästare

Olli-Pekka Karjalainen kan komma att bli Europamästare i släggkastning. Det skriver Yleisurheilun Kuvalehti på sin webbplats. Olli-Pekka Karjalainen vann silver i EM i Göteborg 2006 med resultatet 80,84 meter.

YLE - 30 jun 12 kl. 21:42

EM-finalen en besvikelse för Karjalainen

Olli-Pekka Karjalainen blev endast tia i släggfinalen med resultatet 73,48. Ett en meter längre kast skulle ha räckt för att Karjalainen skulle ha tagit sig bland de åtta bästa. Krisztian Pars från Ungern var i en klass för sig och vann EM-guld med resultatet 79,72.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

Omnicom lägger 185 miljoner på Spotifyreklam

Omnicom Media Group växlar upp inom podcasts. Att medieslaget växer snabbt och teknikutvecklingen har gjort mätningen lättare, är en del av anledningen..

Dagens Media - 11 timmar sedan

IAB: ”Apples app-förändring viktig för annonsörerna”

Apple gör förändringar som påverkar intäktsgenerering från app-annonser. Konsumenter får större kontroll, men det blir svårare att göra apparna tillgängliga gratis, skriver IAB:s vd Charlotte Thür..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Mitt i-facket om ägarbytet: "Vi har blivit grundlurade"

Att nya vd:n Patrik Vincent vill avklara de fackliga förhandlingarna redan i juli riskerar att göra processen både oseriös och rättsosäker, menar Ida Leveby, som är förhandlare för SJF på Mitt i. Hon beskriver även besvikelsen över förra ägarnas hantering av tidningen: ”Rent krasst finns det en känsla av att vi har blivit grundlurade”..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Karlskoga Tidning och Karlskoga Kuriren slås ihop

De två titlarna som länge delat webb, blir nu även en gemensam printprodukt: Karlskoga Tidning -Kuriren. ”Det hade blivit läsarstorm om vi gjort detta tidigare”, säger chefredaktören Catarina Lindström till Dagens Media..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Svenska politiker vill porta Tiktok

Misstänksamheten stiger mot kinesiska Tiktok. Flera svenska politiker vill se ett förbud mot appen på offentliga tjänstetelefoner..

Dagens Media - Igår: 11:49

Besparingar bakom Bonnier News vinst : ”Vi har dragit i handbromsen på allt”

DN, DI och skattebetalarna lyfter Bonnier News resultat. Trots förluster för Expressen och HD/Sydsvenskan blir vinsten första halvåret nära 100 miljoner..

Dagens Media - Igår: 11:19

Mitt i och Direktpress blir en tidning redan i höst

Redan tidigt i höst planeras utgivningen av första sammanslagna Direkt/ Mitt i-tidningen, som blir en veckotidning..

Dagens Media - Igår: 09:51

TU:s vd tillträder mitt under krisen: ”Pengarna måste komma in fort nu”

Ewa Thorslund kliver på vd-rollen på TU – Medier i Sverige, samtidigt som pandemin pågår för fullt: ”På sikt tror jag god journalistik stärks av allt som händer”, säger hon. Samtidigt kallar hon medlemmarnas annonsbortfall för ett stort hål som ska fyllas..

Dagens Media - Igår: 09:51

TU:s nya vd tillträdde mitt under krisen: ”Pengarna måste komma in fort nu”

Ewa Thorslund klev på vd-rollen på TU – Medier i Sverige, samtidigt som pandemin pågick för fullt: ”På sikt tror jag god journalistik stärks av allt som händer”, säger hon. Samtidigt kallar hon medlemmarna annonsbortfall för ett stort hål som ska fyllas..

Dagens Media - Igår: 08:21

Techjättar slutar lämna ut data till Hongkong

Efter den nya kritiserade säkerhetslagen – Techplattformar som Twitter, Google och Whatsapp, slutar lämna ut data till Hongkong..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.