Realtid > Ekonomi

Thursday, 09 July, 11:14

Realtid - 02 jun 20 kl. 15:09

FI: ”Den här typen av bolag har inte på marknaden att göra”Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen ser mycket allvarligt på de stora bristerna i Exceeds rådgivningsverksamhet. Han uppmanar nu alla bolag i branschen att noga studerna sanktionsbeslutet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Erik Thedéen, Exceeds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FI Den här typenav , bolaghar inte på , marknaden att göra
DI - 24 feb 16 kl. 22:41

Norsk vindjätte fick marknaden att skaka

Norge ska i ett slag fördubbla sin elproduktion från vindkraft. Nyheten fick marknaden att skaka till..

VA - 26 aug 19 kl. 15:14

Så gick Fakturino från nystartat bolag till att hjälpa över 9000 företagare

”Hur mycket kan du få betalt för din faktura? Jämför idag!” Det var så Fakturino startade sin verksamhet när Fredrik Ljung (grundare av Lendo och Kry) startade företaget 2012.

PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 13:28

Danske: Svårt för marknaden att välja fokus

Banken konstaterar att mjukare penningpolitik från centralbankerna tidigare i konjunkturcykeln varit en positiv katalysator för marknaden, och pekar särskilt på ECB-ordföranden Mario Draghis famösa ”whatever it takes-presskonferens” i samband med eurokrisen 2012, ”som fick aktiemarknaden att lyfta trots att den europeiska unionen balanserade på randen till kollaps”. Nu när den amerikanska konjunkturcykeln är tio år gammal är marknaden emellertid mer osäker kring hur denna typ av försiktiga centralbanksbesked ska tolkas. ”Ska man bli rädd för svagare tillväxtprognoser, eller lättad över uteblivna räntehöjningar?

Expressen Dina Pengar - 16 okt 11 kl. 14:43

Succéappen fick marknaden att explodera

Succéappen Wordfeud har fått marknaden för fysiska bokstavsspel att explodera. Med det har trenden med sjunkande marknadsandelar för sällskapsspel vänt. .

SR - 06 mar 19 kl. 05:32

Legalisering har fått svarta marknaden att växa

Delstaten Colorado först i USA med att legalisera marijuana för fritidsbruk. Ett viktig anledning var att man ville få bort den svarta marknaden – men det blev precis tvärtom..

PrivataAffärer - 21 apr 17 kl. 15:30

Så vill marknaden att det ska gå i franska valet

Vid en seger för Emmanuel Macron i det franska presidentvalet skulle det sannolikt höras en "suck av lättnad" från marknaden och Europas huvudstäder. Men det råder tvivel kring om de kommer ha någon större effekt på de problem som tynger landets....

VA - 29 aug 18 kl. 17:09

Harvard-professorns nya bolag vill att du ska få betalt för ditt DNA

George Church, professor i genetik vid Harvard, vill skapa en marknadsplats för mänskligt DNA. Nu tar hans nya bolag Nebula Genomics in motsvarande knappt 40 miljoner kronor i riskkapital. .

DI - 09 aug 17 kl. 13:56

Resurs vd: Apple och Samsung får marknaden att "mogna snabbare"

Resurs välkomnar uppgifterna om att Apples mobilbetalningstjänst, Apple Pay, kan komma att lanseras i Norden. .

DI - 21 nov 11 kl. 11:28

Beskeden som får marknaden att sura

Veckan började skakigt på finansmarknaderna. Uppgifter om att sparkommittén i USA misslyckats, en varning om Frankrikes kreditbetyg, en om världens tillväxt och en utebliven grekisk påskrift sänkte humöret..

Expressen - 18 nov 12 kl. 07:43

Andra bolag redo att ta över SAS-resenärer

I dag avgörs SAS öde. Om företaget går i konkurs finns konkurrenter som är redo att ta över trafiken på många linjer, skriver Dagens Nyheter..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

”En perfekt miljö för innovation inom open banking”

De svenska storbankerna har alla förutsättningar att bli vinnare i finanshistoriens största teknikskifte – open banking. Katalysatorn är att hitta rätt samarbetspartner, skriver Rune Maipå open banking-företaget Nordic API Gateway. .

Realtid - 2 timmar sedan

Casper von Koskull till Stenas styrelse

Nordeas förra vd Casper von Koskull är invald i rederikoncernen Stenas styrelse. Där ingår också bland andra Mia Brunell Livfors och Gunnar Brock..

Realtid - 2 timmar sedan

Nyfosa avser att sälja logistikportfölj för 2,1 miljarder kronor

Fastighetsbolaget Nyfosa har ingått en avsiktsförklaring med Blackstone om att sälja en logistiportfölj för 2,1 miljarder kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

Jens Henriksson utser två nya i Swedbanks koncernledning

Swedbank har tillsatt nya chefer i koncernledningen..

Realtid - 2 timmar sedan

SEB kan överklaga FI-boten

SEB överväger enligt Dagens Industri att överklaga miljardboten från Finansinspektionen. .

Realtid - 3 timmar sedan

Procuritas: ”De har ett svagt legalt case”

Konflikten mellan riskkapitalbolagen FSN Capital och Procuritas angående förvärvet av glassmaskinstillverkaren kommer att fortsätta i en ny rättsprocess i september. Enligt Procuritas slår FSN nu på stora trumman i ett försök att påverka media och investerare inför den stundande rättegången..

Realtid - 20 timmar sedan

Bolåneutmanaren Stabelo växte 320 procent

Tillväxten för bolåneutmanaren Stabelo steg mer än 320 procent under 2019 till en omsättning om 102,5 miljoner kronor..

Realtid - 22 timmar sedan

FSN Capital: ”Djupt chockerande”

Det svenska riskkapitalbolaget Procuritas har ännu inte betalat de drygt 900 miljoner kronor man enligt en dansk skiljedom är skyldig det norska riskkapitalbolaget FSN Captial. Enligt FSN Capitals partner Thomas Broe-Andersen kommer man nu att gå vidare i den rättsliga processen..

Realtid - Igår: 10:23

Klarna lanserar sparkonton – upp till 1,61 procent i ränta

Betaltjänstföretaget Klarna lanserar två sparkonton. Det ena med en ränta på 0,96 procent, det andra på 1,21 procent-1,61 procent..

Realtid - Igår: 10:07

Nu måste krisberedskapen stresstestas

En accelererad digitalsiering och markant ökat distansarbete gör att företag utsätts för nya cyberhot. Nu är det hög tid att ta detta på allvar, även när det gäller kriskommunikation, anser tre rådgivare på kommunikationsbyrån JKL Kekst CNC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.