BT > Nyheter

Wednesday, 15 July, 07:24

BT - 02 jun 20 kl. 06:30

Lägg inte ner Bageriet på ÖstermalmBageriets verksamhet måste få fortsätta i lokalerna på Östermalm. De brukare som haft sin dagliga verksamhet förlagd där ska inte behöva lida för att en tjänsteman inte varit tillräckligt tydlig med att rapportera bisyssla och att följden blev att kommunen inte utnyttjade Bageriets kapacitet, skriver Ann-Charlotte Blomqvist..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bageriet, Östermalm, Bageriets, Ann-Charlotte Blomqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägginte , ner, Bageriet, Östermalm
Västerbottens Folkblad - 31 maj 17 kl. 17:27

[PLUS] Lägger ner bageriet: ”Tungt besked”

Fazers bageri i Hökmark, Lövånger, läggs ner. Det meddelade bolaget på onsdagen. – Det är ett....

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 14:03

Nu stänger bageriet

Foto: Tom Wall
Efter att ha drivit surdegsbageriet Heikki Bagare AB i fyra år lägger Heikki Jurvanen bröden på hyllan och låter arbetslivet ta en ny bana.
- Jo, jag har lagt ner. Det var för lite bärighet på ekonomin.

Västerbottens Folkblad - 31 maj 17 kl. 16:12

Besked: Bageriet i Hökmark läggs ner

Nu är det klart: Fazers bageri i Hökmark läggs ner. Under onsdagen har Fazers medarbetare fått information om att de fackliga förhandlingarna som startade i februari har avslutats och att beslutet blev som befarat: Fazer lägger ner bageriet i Hökmark, rapporterar Norran. Produktionen ska successivt trappas ner och ska enligt planerna pågå till slutet av […].

Skånskan - 03 okt 18 kl. 05:00

Bageriet var fyllt av skadedjur

MALMÖ Larver i brödkorgar, spår av råttbajs, silvertejp vid produktionslinjen,en tysk kackerlacka, flugor, larver och spindlar fick miljöförvaltningen att omedelbart stänga ett bageri efter en inspektion.
Efter att ha städat bort alla djur och rengjort lokalerna har bageriet nu öppet som vanligt igen.– Det här var bland det värsta jag har sett, berättar livsmedelsinspektör Orhideja Kovacevic på miljöförvaltningen.

Cornucopia - 22 jan 18 kl. 17:13

Starka scener på Östermalm - Sida flyttas till Botkyrka

Som ett led i regeringens utflyttande av Stockholms ca 130 myndigheter (landets näst största stad Göteborg har fem) utspelar sig just nu starka scener på Östermalm. Den svenska biståndsmyndigheten Sida ska nämligen flyttas billigare lokaler och glesbygden i Botkyrka, vilket tydligen upprör.Östermalm.

Cornucopia - 30 jul 18 kl. 15:00

Pågående arbete: BR-priser Östermalm 1989-1991 - är ni redo för krisen?

Uppdatering kring historiska bostadsannonspriser på Östermalm. Vi har nu nått fram till 1992 och den riktiga kraschens förmodade början. Men redan i december 1991 var priserna till synes ner med 35%.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 17 kl. 14:15

Så kan bageriet i Lövånger överleva

Bageriet i Hökmark kan leva vidare. Enligt Norran har Fazer öppnat upp för att sälja anläggningen till nya ägare. I slutet av januari kom nyheten om att Fazers bageri i Hökmark var på väg att läggas ner, uppgifter som därefter bekräftades.

Världen Idag - 13 jun 14 kl. 14:47

Nytt besked: Tehuset i Karlstad läggs inte ner

När beskedet om stängning kom i maj var styrelsens förhoppning att kunna starta upp verksamheten i andra lokaler framöver. Men nu blir det alltså ingen nerläggning. Khatoons styrelse har beslutat att i stället lägga ner det bageri som föreningen drivit i Karlskoga, berättar verksamhetsledaren Soheila Fors för Världen idag.

Dagens PS - 11 jan 18 kl. 08:31

Mäklare: Klippläge på Östermalm i Stockholm

Paradvåningar upp till 20 procent billigare. ”Paradvåningar som förut gick för 25 miljoner finns ibland för 20 miljoner”, säger Richard Lagerling, som mäklat lägenheter i många år i den fashionabla stadsdelen, till Svenska Dagbladet. Han menar att en ny bostadsmarknad börjar ta form på Östermalm, där kapitalstarka kunder gynnas vid bostadsköpen.

Dagens PS - 17 sep 18 kl. 10:45

Östermalm får ett eget Lidl

”Vårt koncept fungerar överallt, men det fungerar som bäst där man har pengar”. Det säger den nytillträdde Sverigechefen Johan Augustsson till Dagens Nyheter, som berättar att den tyska lågpriskedjan nu etablerar sig i landets rikaste kvarter. Den nya Lidl-butiken hamnar i Coops tidigare lokaler på Östermalmstorg i Stockholm och ingår i Lidls storsatsning på fler innerstadsbutiker.

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.