Sydsvenskan > Sport

Thursday, 02 July, 14:20

Sydsvenskan - 02 jun 20 kl. 06:30

Malmös höga byggtakt av lägenheter oroarSBAB:s chefsekonom: "Nybyggnadspriserna på lägenheter borde gå ner i Malmö”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SBAB, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmös, höga, byggtaktav , lägenheter, oroar
Sydsvenskan - 01 jun 15 kl. 16:51

Oppositionen: Vinst från LKF bör gå till trygghet

De fyra Allianspartierna, och Förnyalund, har i sina budgetförslag samma idé rörande vinstuttag ur LKF. Lund har ett välskött och välmående kommunalt bostadsbolag med god ekonomi. LKF är ett bolag som alla ägarna, alltså alla som är skrivna i Lunds Kommun, kan och bör vara stolta över.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Tusentals gästarbetare oroar länsstyrelse

Omkring 3 500 gästarbetare kommer nästa vecka till Värmland för att arbeta med underhåll av länets fabriker och bruk, rapporterar Sveriges Radio Värmland. Det inkluderar gästarbetare från såväl andra delar av landet som utländsk arbetskraft – något som.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Polisen söker drönare över regeringskansliet

En eller flera drönare har siktats ovanför regeringskansliet och utrikesdepartementet i centrala Stockholm i samband med att regeringen hade sammanträde under torsdagen, rapporterar Aftonbladet. Fastigheterna är skyddsobjekt vilket innebär att det råder.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Medicinföretag bekräftar: USA har köpt lagret

Sverige får klara sig på sitt befintliga lager av covidläkemedlet remdesivir, meddelar tillverkaren Gilead. Detta efter att USA har köpt upp nästan all medicin för nästkommande månader. På onsdagen rapporterade brittiska The Guardian att USA köpt upp nä.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svensk i Hongkong: Har vänner som är oroliga

Hongkongs nya säkerhetslag sätter skräck i demokratirörelsen. För de flesta svenskar i Hongkong pågår livet som vanligt – men oron är påtaglig. – Jag har vänner som uttrycker oro för framtiden, vad de ska göra om det fortsätter på samma spår som nu, säg.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Uppåt på börsen

Stockholmsbörsen stiger i öppningshandeln. Några minuter efter öppning har OMXS-index ökat 0,8 procent. Uppgången är bred med 28 av 30 av storföretagen på plus.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Var Carl von Linné rasist?

Överdriv inte vetenskapsmannens betydelse för dagens rasism..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

EM-kvalen flyttas – nytt upplägg väntar

EM-kvalen i volleyboll flyttas till följd av coronakrisen, som också tvingar fram ett nytt upplägg. Den största förändringen är att de flesta kvalgrupperna, bland annat Sveriges, kommer att avgöras i januari 2021 i stället för augusti–september 2020 som.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Karibiens viruskamp en skör framgångssaga

Karibiens snabba och samstämmiga respons i kampen mot coronaviruset beskrivs som en framgångssaga. Flera av regionens önationer har inte rapporterat några nya fall på flera veckor – men minskad turism och sommarens orkansäsong gör läget sårbart. Å ena s.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Klart färre transplanteras under coronakrisen

Antalet transplantationer har sjunkit kraftigt under coronaepidemin i Sverige. – Det är allvarligt eftersom det här är patienter riskerar att dö medan de står på väntelistan, säger Johan Nilsson, professor vid thoraxkirurgen vid Skånes universitetssjukh.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Forskare: Kultur är viktigt i en pandemi

Under den pågående coronapandemin är våra möjligheter att delta i kultur- och fritidsaktiviteter begränsade. Men hur påverkar det vårt psykiska välbefinnande? Det vill en forskargrupp vid Karolinska institutet försöka få svar på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.