BT > Nyheter

Tuesday, 14 July, 07:54

BT - 02 jun 20 kl. 04:15

Pontus Westerholm: Kompetens skapar trygghetEwa Nordmark må vara missnöjd. Men utredningens förslag är ett stort steg i rätt riktning till att få en mer välfungerande svensk arbetsmarknad..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Westerholm, Nordmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pontus, Westerholm, Kompetens, skapar, trygghet
BT - 01 jun 20 kl. 19:14

Pontus Westerholm: Den svenska skandalen

En svensk myndighet för personals säkerhet har motverkat sitt grundläggande syfte. Dödligheten inom äldrevården kunde i viss mån ha undvikits..

BT - 03 jun 20 kl. 05:00

Pontus Westerholm: Anonyma kontantkort behöver försvinna snabbare

Efter att en utredning kommit i dagarna om anonyma kontantkort föreslår regeringen att ett förbud införs 2022. Varför tar det sådan tid?.

BT - 04 jun 20 kl. 20:48

Pontus Westerholm: Protesterna i Sverige uppnår inget mål

Det har blivit en sommar av protester och demonstrationer. Med en pågående pandemi är det inte bara oklokt utan direkt farligt. .

ÖstersundsPosten - 05 feb 16 kl. 13:53

DEBATT: Digital kompetens skapar vinnare

Temat för årets World Economic Forum I Davos var “Den fjärde industriella revolutionen”. På toppmötet presenterades en internationell undersökning som visade på att svenska företag ligger efter när det gäller digitalisering och automatisering, tvärtemot vad vi själva många gånger tror. Svenska företag och organisationer har inte på riktigt insett vilka möjligheter och hot som digitaliseringen verkligen innebär.

YLE - 05 dec 16 kl. 19:17

Karissonen Westerholm hyllad topptränare i Danmark – ser framtid som landslagslots

Patrick Westerholm hör till de främsta finländska tränarna inom lagidrott för tillfället. Yle Sporten hälsade på i Danmark hos ”Patte” som pratar om sina mjukare kanter, sitt kolossala projekt och en möjlig landslagsframtid. Få finländska tränare kan visa upp samma meritlista som Patrick Westerholm de senaste åren.

News55 - 26 apr 17 kl. 16:46

Barbro Westerholm: “Ålderismen är ingenting annat än resursslöseri”

Under rubriken “Passé efter 65” samlades åhörare och deltagare under onsdagen i riksdagen för en paneldebatt om ålderism som arrangerades på initiativ av Elisabeth Svantesson (M). News55:s Artur Ringart var en av deltagarna som fick säga sitt om den åldersdiskriminering som drabbar många av Sveriges äldre i dag. – Jag brukar säga att man mentalt aldrig blir äldre än 25 år, det är kroppen som åldras.

Cornucopia - 21 jul 15 kl. 10:02

Johan Westerholm (s): Rykten om regeringsombildning

Bloggrannen Johan Westerholm (s) på Ledarsidorna skriver nu om rykten kring en större regeringsombildning, eventuellt baserat på Stefan Löfvens hälsa, Margot Wallströms heltidsuppdrag i FN och Åsa Romsons kompetens.

Westerholm skriver:"De rykten som är i svang nu talar om en större, och nödvändig, regeringsombildning till nästkommande riksdagsår. Regeringen Löfvens första år, 2014/15, kan bäst sammanfattas med att vi sannolikt har västvärldens svagaste, mest vilsna och sämsta regering samtidigt som vi är begåvade med en i det närmaste totalt värdelös och intetsägande opposition.

SmålandsPosten - 13 dec 13 kl. 07:02

Kompetens - nyckelfråga för alla

”Tyvärr så räcker inte din kompetens till för ditt jobb längre – i den hårdnande konkurrensen är vi tvungna att höja kvalifikationskraven och du hänger inte med. Det är inte dig det är fel på, bara din kompetens. Tack för allt och lycka till”.

YLE - 21 okt 14 kl. 07:29

Krista Siegfrids från Hjallis Angels skapar konst

Näsdagens rollerblade-prinsessa Krista Siegfrids åker in på ett ruskigt industriområde för att träffa konstnären Stefan Lindfors. Hon blir nästan bränd av en plasmastråle när de skapar ett konstverk tillsammans. Nu kan också du delta i näsdagsinsamlingen.

Sydsvenskan - 13 feb 14 kl. 05:30

Värna vårdkvalitet och kompetens – höj sjuksköterskornas löner nu

På Skånes universitetssjukhus erbjuds alla nyutexaminerade sjuksköterskor en ingångslön på 22 000 kronor i månaden. Trots att lönesättningen påstås vara individuell. Sämst i Sverige, enligt Vårdförbundet.

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.