SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 12 July, 09:42

SmålandsPosten - 02 jun 20 kl. 04:00

Orimlig uppgiftNyheten om att Polisens operation Rimfrost avslutas i mitten av månaden oroar. Mycket tyder nämligen på att insatsen inte inneburit det avbräck i en våldsam trend som polisen och politiken hoppades på..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Polisens, Rimfrost

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orimlig, uppgift
Dagens PS - 10 sep 19 kl. 07:53

Boris Johnson till attack: ”orimlig feghet”

Den brittiska premiärministern åkte på nytt på ett svidande nederlag i parlamentet sent på måndagen. Parlamentet blockerade då Boris Johnsons andra försök att få till ett nyval för att bryta dödläget kring brexit, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt. Johnson hade behövt 434 röster men lyckades bara samla 293 röster och efteråt anklagade Storbritanniens premiärminister oppositionspartiet Labour för ”orimlig feghet”.

Nyteknik - 19 jan 11 kl. 11:41

Orimlig kalkyl

DEBATT. Det finns ingen enkel matematik på det här området, skriver Tomas Kåberger, generaldirektör Energimyndigheten. Men att hävda att vindkraften skulle kosta 300 miljarder i subventioner är en orimlig kalkyl..

Dagen - 01 feb 11 kl. 03:00

Integrerade svenskar? Tappa inte bort närminnet Orimlig väntan på dom

I marginalenSvenska kyrkor utomlands hotas av nedläggning. Föreningen Svenskar i världen anser att kyrkorna "är oerhört viktiga för våra utvandrade svenskar". Det är viktigt att kunna prata med en präst på sitt modersmål och att behålla de sociala nätverk man byggt upp med landsmän, menar man.

Expressen - 30 mar 11 kl. 14:34

Wowoah: "SM-guld är ingen orimlig tanke"

ÖREBRO. Samuel Wowoah har noterat en attitydförändring. Ingen i Örebro SK är längre nöjd med att bara vara med och bråka.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 12 kl. 17:38

"En orimlig dom som får fruktansvärda konsekvenser"

? Jag har nog läst domen upp mot 30 gånger, både upp och ned, och förstår inte hur Göta hovrätt får ihop det. Det är en orimlig dom som får fruktansvärda konsekvenser, säger Johann Binninge, ordförande i Rättssäkerhetsorganisationen, om Göta hovrätts avslag på Mikael Sjövalls överklagande av konkurserna i KLM Fastigheter AB och Mikael Sjövall Fastigheter..

Expressen - 02 jul 12 kl. 18:10

"Lagstiftningen om nedladdning orimlig"

Björn Lindgren, språkrör för Grön Ungdom, tycker att lagstiftningen om nerladdning är orimlig. ? Det är absurt att man kriminaliserar en hel ungdomsgeneration, säger han till Niklas Svensson i Raka svar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Analys: "Varning för orimlig ränta"

Utbudet av skuldsedlar är större än någonsin samtidigt som räntan är rekordlåg. DI:s Henrik Mitelman varnar för vad han kallar "orimlig ränta"..

BT - 08 apr 13 kl. 17:10

Saltemads camping stängs: "Arbetssituationen är orimlig"

Husvagnscampingen på Saltemad stängs av arbetsmiljöskäl. ? Det är ett drastiskt beslut, men arbetssituationen för personalen är orimlig, säger vd Bo Kjellson.

BT - 08 apr 13 kl. 17:10

Saltemad stänger campingen: "Arbetssituationen är orimlig"

Husvagnscampingen på Saltemad stängs av arbetsmiljöskäl. ? Det är ett drastiskt beslut, men arbetssituationen för personalen är orimlig, säger vd Bo Kjellson.

Supermiljöbloggen - 25 okt 13 kl. 16:30

?En helt orimlig anklagelse?

Dålig stämning i riksdagen när frågan om vem som bär ansvaret för Vattenfalls brunkolssatsningar debatterades. Fredagens interpellationsdebatt mellan Per Bolund (MP) och finansmarknadsminister Peter Norman (M) var egentligen tänkt att handla om Vattenfalls nuvarande agerande i Tyskland, där bolaget planerar för att öppna flera nya brunkolsdagbrott. Men i stället blev det många turer fram och tillbaka om vem, förutom Socialdemokraterna, som från början godkände att Vattenfall tilläts att alls investera stort i kolkraft.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 10:14

Redan godkända mediciner testas mot covid-19

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 10:00

Pakistanska piloter blir kvar på marken

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 10:02

Snart dyrare lösa in gamla sedlar

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 09:49

Aloe Blacc: Märkligt att släppa musik just nu

Det har gått sju år sedan hans senaste album. Men nu är Aloe Blacc på gång med ett nytt. Andra singeln "My way" handlar om att övervinna hinder..

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 09:49

Misstänkt mördare kan ha psykisk störning

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 09:19

Stockholmsbörsen sjunker

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 09:07

Växjö: Kom för att söka jobb - stal och åkte fast

De tre männens stöldturné i Växjö har nu fått sitt efterspel..

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 09:07

Ökänt ansikte dök upp bland pappfigurerna

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 08:47

Varning för skosmältning i USA:s extremhetta

SmålandsPosten - 25 jun 20 kl. 08:33

Flera förtalsanmälningar efter Palmeutpekande

Utpekandet av Stig Engström som statsminister Olof Palmes misstänkte mördare har upprört. Flera anmälningar har kommit in till Justitiekanslern om förtal av avliden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.