FriaTider > Nyheter

Saturday, 04 July, 03:56

FriaTider - 01 jun 20 kl. 18:55

Polishus öppnar i Rinkeby
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Rinkeby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polishusöppnar i , Rinkeby
DN - 12 dec 17 kl. 12:59

Nu har bygget startat av Rinkebys polishus

Äntligen, var det nog många som sade vid lunchtid på tisdagen. Då, efter flera år av förseningar, inleddes officiellt bygget av det polishus som ska stå klart i Rinkeby hösten 2019. – Jag har svårt att tänka mig någonting viktigare än detta för Rinkeby, menade Ann-Margreth Livh, (V) borgarråd och Rinkebybo..

DN - 12 dec 17 kl. 08:41

Första spadtaget tas för nytt polishus i Rinkeby

"Polisen, var god dröj..." En sliten klyscha – icke desto mindre en talande bild av situationen i Rinkeby, stadsdelen som längtat efter en polisstation i flera år. I dag ska icke mindre än en rikspolischef, två borgarråd och en byggbolagschef sätta spaden i marken.

DN - 20 okt 16 kl. 20:00

Utlovat polishus i Rinkeby dröjer ända till 2018

Rinkeby är ett av de områden som drabbas av polisens lokalkris. Medborgarna lovades en storsatsning med 250 poliser under nästa år, men nu dröjer det till tidigast våren 2018 innan den nya polisstationen kan öppna..

Polisen - 19 jul 17 kl. 17:08

Kontrakt skrivet för Rinkeby polishus

Ett steg närmare byggstart av det nya polishuset i Rinkeby togs onsdag den 19 juli. Kontraktet för det kommande bygget skrevs då på efter att tiden att överklaga hade passerat..

Polisen - 12 dec 17 kl. 12:32

Spadtag taget för polishus i Rinkeby

Rikspolischef Dan Eliasson: En tydlig polisiär närvaro i utsatta områden är en helt nödvändig del i vårt arbete mot den organiserade brottsligheten. Det nya polishuset i Rinkeby kommer att göra stor skillnad..

SR - 12 dec 17 kl. 17:29

Första spadtaget till nytt polishus i Rinkeby

Efter flera års förseningar inleddes i dag bygget av det nya polishuset i Rinkeby i nordvästra Stockholm. På plats för att ta det första spadtaget fanns bland andra rikspolischefen Dan Eliasson..

Expressen - 07 aug 18 kl. 16:41

Polishuset i Rinkeby är en front som måste försvaras

Nattens våldsamma attack mot bygget av ett nytt polishus i Rinkeby är bara det senaste försöket att tvinga bort polisen från området. Rättstaten måste stå pall mot gängen..

DN - 05 jun 20 kl. 15:38

Snart öppnar det efterlängtade polishuset i Rinkeby

Sex år efter att poliskontoret i Rinkeby stängts öppnas nu ett nytt polishus. Lokalpolisområdeschef Therese Rosengren har redan flyttat in….

Expressen - 16 feb 17 kl. 23:26

Nytt polishus försenas – trots skjutningarna

Rinkeby har skakats av dödsskjutningar och attacker mot polisen. Nu försenas bygget av polishuset där till 2019, vilket upprör Lotta Edholm (L), oppositionsborgarråd i Stockholm. – Det ligger i stadens och stockholmarnas intresse att polisens permanenta närvaro på Järva stärks, säger Edholm..

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 17 kl. 00:02

Polishus blir dubbelt så dyrt

Det nya polishuset i Rinkeby i norra Stockholm skulle kosta 380 miljoner kronor. I stället blir prislappen 747 miljoner kronor, rapporterar SVT Stockholm. Orsaken är att den första summan var en uppskattning, medan man nu fått ett faktiskt pris i upph.

SmålandsPosten - 17 okt 17 kl. 00:02

Polishus blir dubbelt så dyrt

Det nya polishuset i Rinkeby i norra Stockholm skulle kosta 380 miljoner kronor. I stället blir prislappen 747 miljoner kronor, rapporterar SVT Stockholm. Orsaken är att den första summan var en uppskattning, medan man nu fått ett faktiskt pris i upphandlingen.

Fler nyheter från FriaTider

FriaTider - 7 timmar sedan

Bard i polisförhör för BLM-kritik

FriaTider - 12 timmar sedan

Birka Cruises lägger ner

FriaTider - 12 timmar sedan

Sju döda ankor i park: "Kulhål i huvudet"

FriaTider - 13 timmar sedan

Hitlers okända statyrivariver

FriaTider - 13 timmar sedan

Twitters programkod blir politiskt korrekt

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.