Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 07 July, 10:40

Expressen Dina Pengar - 01 jun 20 kl. 23:27

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillståndDet bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig plats, enligt en ny rapport från Transportstyrelsen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Transportstyrelsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elsparkcyklarfår , hyrasut utan , tillstånd
Aftonbladet - 01 jun 20 kl. 21:44

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillstånd

▸ Det bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig….

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 20 kl. 21:44

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillstånd

Det bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig plats, enligt en ny rapport från Transportstyrelsen. Myndigheten har dragit den slutsatsen efter att ha gått igenom vilka regler som gäller. "V.

Sydsvenskan - 01 jun 20 kl. 21:44

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillstånd

Det bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig plats, enligt en ny rapport från Transportstyrelsen. Myndigheten har dragit den slutsatsen efter att ha gått igenom vilka regler som gäller. "V.

DN - 02 jun 20 kl. 00:21

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillstånd

Det bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig plats, enligt en ny rapport….

Nyteknik - 02 jun 20 kl. 07:24

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillstånd

Det bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig plats, enligt en ny rapport från Transportstyrelsen..

GöteborgsPosten - 01 jun 20 kl. 21:44

Elsparkcyklar får hyras ut utan tillstånd

Det bör inte krävas något generellt tillstånd enligt ordningslagen för att hyra ut elsparkcyklar på offentlig plats, enligt en ny rapport från Transportstyrelsen..

SVT - 12 jul 19 kl. 18:52

Antalet elsparkcyklar kan inte begränsas

Antalet elsparkcyklar har mer än fördubblats under våren och antalet olyckor och skador har skjutit i höjden. Men att begränsa antalet elsparkcyklar är inte möjligt med dagens lagstiftning. – Det är inte möjligt för en kommun att begränsa hur många elcyklar som kan hyras ut, säger Sveriges Kommuner och Landsting..

GöteborgsPosten - 26 nov 15 kl. 20:04

P-tillstånd ersätter hyrda platser

P-platserna som kan hyras vid Saltholmen föreslås försvinna. Parkeringsbolaget vill införa p-tillstånd i stället..

SR - 01 jun 20 kl. 14:43

Inget tillstånd behövs för uthyrning av elsparksyklar

Elsparkcyklar har blivit allt vanligare i städer runt om i landet och nu har Transportstrelsen gått igenom vilka regler som gäller för dem. Till exempel handlar det om vilka tillstånd som behövs, eller inte, för att få hyra ut elsparkcyklarna..

Skånskan - 13 nov 19 kl. 16:06

Snart kommer 50 nya elsparkcyklar

lund I veckan kommer ett nytt företag att placera ut elsparkcyklar i Lunds kommun.
– Elskotrar följer samma regler som cyklar, förklarar Fredrik Gustavsson, parkeringschef.Sedan elsparkcyklarna började breda ut sig i Sverige har totalt fyra stycken företag placerat ut elsparkcyklar i Lund.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 15 minuter sedan

Kraftig inbromsning för BMW

BMW tappar 25 procent av sin försäljning under andra kvartalet. Värst drabbat är lyxbilmärket Rolls-Royce, som halverade sin försäljning. .

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Här ska Postnord testa utdelning varannan dag

Om drygt två månader inleds den svenska Postnord-revolutionen.Brevbärarna kommer då inte längre varje vardag med posten - åtminstone inte till de 38 000 hushåll som utsetts till försöksobjekt i Nöbbelöv i utkanterna av Lund och delar av intilliggande Kävlinge kommun.– Det är ett bra område som innehåller många olika typer av postutdelning, säger Elisabeth Hansson, affärsområdeschef för brevaffären inom Postnord.

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

90 000 varslade sedan coronakrisens början

89 829 personer har varslats sedan början av mars. Totalt uppgår arbetslösheten nu 9,1 procent, meddelar Arbetsförmedlingen. .

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:18

Stockholmsbörsen öppnar kraftigt uppåt

Efter uppgångar i Asien.

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:33

Anders Nilsson lämnar Tele2-koncernen

”Dags för mig att ta en paus”.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Biltema-familjens lyxliv i Europa – tjänar miljarder

Reservdelar till bilar och billiga varmkorvar – Biltemas sortiment präglas inte direkt av glamour.Men bakom budgetprodukterna finns en ägarfamilj som sedan länge har flytt Sverige och numera lever i lyx på några av Europas mest exklusiva adresser.Under de senaste åren har tillgångarna växt till 14,5 miljarder kronor – pengar som spenderas på privatskolor i Schweiz, egna lyxflygplan och lägenheter för över 150 miljoner svenska kronor..

Expressen Dina Pengar - Igår: 20:32

Larmet: Förslavade apor kan göra din kokosmjölk

Fastkedjade apor som tas från sina hem, utnyttjas och tvingas att plocka kokosnötter i Thailand, så till den grad att de förlorar förståndet.Det kan ligga bakom kokosmjölk som säljs i svenska livsmedelsaffärer, enligt en granskning från djurrättsorganisationen Peta..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:15

16-åriga vännerna startade eget företag - fick kunder direkt

Noel, Nils, Jonathan och David har precis gått ut nian och tillsammans har de startat sitt helt egna företag.Trots att vännerna började för bara några veckor sedan har de redan fått många kunder. – Vi är väldigt förvånade över att de gått så fort, säger David.

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:40

Lidl återkallar korv – risk för salmonella

Butikskedjan Lidl återkallar ett parti korv sedan det visat sig att varan kan innehålla salmonella, meddelar företaget i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:30

Stora förändringen kan komma på Instagram

Kan visa alla storys samtidigt .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.