DI > Ekonomi

Wednesday, 15 July, 05:56

DI - 01 jun 20 kl. 21:28

AB Volvo utesluter inte varsel framöver – stor oro i facket5.000 konsulter har nyligen tvingats sluta på AB Volvo, som också korttidspermitterat de 20.000 anställda i Sverige..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo, AB Volvo, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AB Volvo, utesluterinte , varsel, framöver, stor, oroi , facket
Dagens PS - 18 jun 19 kl. 11:14

Volvo ska ta fram AI-plattform med Nvidia

Verkstadsbolaget Volvo har tecknat ett partneravtal med amerikanska Nvidia om att gemensamt utveckla en avancerad AI-plattform för självkörande lastbilar. Det rör sig om ett långsiktigt partnerskap som sträcker sig över flera år, enligt ett pressmeddelande. – Automation skapar stora fördelar både för våra kunder och för samhället i stort när det gäller säkerhet, energieffektivitet och som en konsekvens av detta produktivitet.

Sydsvenskan - 05 aug 13 kl. 06:30

Palm lutade sig fram över bordet. Såg stint in i hans ögon. Jonnervik vek inte undan med blicken. Han kunde spela spelet lika bra som Palm.?Försök igen?, sa Palm. ?Det lät inte särskilt övertygande.?

Han hade inget att be om ursäkt för, men ryckte inte upp kopparporten med samma kraft som han brukade och leendet han gav konstapeln i vaktkuren var urskuldande. Samtalet från Palm oroade honom. Han tog trappan upp till andra våningen och hans steg ekade i den tomma korridoren.

PrivataAffärer - 31 jan 19 kl. 13:00

Nordea: Fortsatt låga boräntor framöver

Det är Nordeas scenario för resten av året enligt bankens chefekonom Annika Winsth som skriver på Nordeas hemsida att förutom att konjunkturavmattningen leder till att centralbankernas penningpolitik inte blir lika expansiv som de varit under de senaste åren, bidrar även den geopolitiska osäkerheten till ökad försiktighet. Höjning i december Signalerna från centralbankerna i kombination med den tydliga konjunkturavmattningen fick börserna att skaka till i slutet av fjolåret. Fastän börsen är stark just nu kan den bidra till mer turbulens senare i år, ”även om centralbankerna är lyhörda och går försiktigt fram”.

YLE - 17 maj 16 kl. 20:11

Heta skolfrågor skjuts fram över valet i Vörå

Kommunstyrelsen i Vörå godkände den nivåsänkning på kostnadsposterna som strukturkommittén lagt fram. Skolfrågorna flyttades däremot fram över kommunalvalet, nya fullmäktige får ta sig an dem. De föreslagna kostnadsinbesparingarna ger en effekt på resultat på 1,3 miljoner 2017 och drygt 1,4 miljoner miljoner följande år.

Cornucopia - 28 dec 18 kl. 12:11

Ringhals 2 stoppad - kommer bara köra 50% framöver

Reaktorn Ringhals 2, som ska läggas ner nästa år, har stoppats och kommer framöver bara köras till 50% på grund av ett fel på en generator. Vi får väl hoppas att det blir en mild vinter?
Ringhals kärnrkaftverk.

DI - 11 nov 13 kl. 16:24

Det blir värre orkaner framöver

Inte fler, men värre orkaner framöver. Klimatforskarna kan inte säga att orkanen Hayian har med den globala uppvärmningen att göra, men framöver blir orkanerna häftigare..

SVT - 14 sep 15 kl. 11:31

”Asllani kommer spela i landslaget många år framöver”

När Pia Sudhage tog ut EM-kvaltruppen förra veckan fanns inte Kosovare Asllani med. Av privata skäl. Enligt hennes agent Arash Bayat kommer hon i alla fall spela i landslaget framöver.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 05:00

”Medborgarna måste göra mer själva framöver”

HÖÖR Medborgarna i Sveriges kommuner måste vänja sig vid tanken på att de själva måste utföra en del sysslor som kommunen gör idag, är budskapet i Höörs årsredovisning.
– Jag har sett prognoser från SKL om att skatten annars behöver höjas med 13-14 kronor, säger Höörs kommunalråd Johan Svahnberg (M).Problemet är detsamma i alla svenska kommuner.

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 14 kl. 21:48

Wilmots: Större mål framöver

Det var en mörk eftermiddag för ett lag med en ljus framtid.Belgien är utslaget ur fotbolls-VM. - Vi var yngst av de sista åtta lagen, och vi har större mål framöver, sade förbundskapten Marc Wilmots.

Kristianstadsbladet - 05 jul 14 kl. 21:48

Wilmots: Större mål framöver

Det var en mörk eftermiddag för ett lag med en ljus framtid.Belgien är utslaget ur fotbolls-VM. - Vi var yngst av de sista åtta lagen, och vi har större mål framöver, sade förbundskapten Marc Wilmots.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Mestadels uppåt på Asienbörser

De ledande börserna i Asien lutade mer åt plus- än minushållet i den inledande handeln på onsdagen..

DI - 45 minuter sedan

USA tar bort Hongkongprivilegier – Kina väntas kontra

USA:s president Donald Trump har skrivit under ett presidentdekret om att avveckla USA:s speciella handelsrelation med Hongkong..

DI - 45 minuter sedan

Moderna in i nästa fas för covid-19-vaccin

Det amerikanska bioteknikbolaget Moderna uppger att man är redo att gå in i nästa fas för att få fram ett vaccin mot covid-19..

DI - 6 timmar sedan

Gardell förvånad över finska kritiken: ”Borde vara attraktivt bud”

Svenska verkstadsbolaget Alfa Lavals bud på på finländska Neles fortsatte att väcka starka känslor i Finland på tisdagen..

DI - 7 timmar sedan

Wall Street stänger uppåt – bankerna i botten

Wall Street har under dagen balanserat kring nollan men vände innan stängning upp..

DI - 7 timmar sedan

Uppsving i förtroendet för Löfven – kalldusch för Åkesson

Coronakrisen kan ha stärkt näringslivets förtroende för statsminister Stefan Löfven (S), visar Di-Baromentern..

DI - 7 timmar sedan

Så tycker företagen om statens stöd – det får sämst betyg

Företag som tagit del av de olika stödprogrammen är mest nöjda med att staten tagit över sjuklönekostnader och med sänkta….

DI - 8 timmar sedan

Mångårig Epstein-partner nekas borgen

Ghislaine Maxwell, mångårig partner och bundsförvant till den avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein, nekas borgen av domaren i domstolen….

DI - 8 timmar sedan

Kampanj från snabbmatskedja kan resultera i ogiltigt pass

En kampanj från snabbmatskedjan Burger King kan göra ditt pass ogiltigt, rapporterar Expressen..

DI - 8 timmar sedan

Reseveteranen om regeringens nobb: ”En dödskyss för de mindre bolagen”

Det här skulle bli det bästa året hittills för gruppresegrossisten RK Travel Group..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.