Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 02 July, 21:34

Expressen Dina Pengar - 01 jun 20 kl. 15:08

Nytt rekord på Hemnet för antal bostadsrätter till saluUtbudet av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet har stigit till en ny rekordnivå i slutet av maj.Samtidigt är väldigt få villor till salu..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Hemnet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, rekord, Hemnetför antal , bostadsrättertill , salu
Cornucopia - 02 apr 19 kl. 15:33

Rekordmånga bostadsrätter till salu

Hemnet rapporterar att antalet bostadsrätter till salu är på nya säsongsjusterade rekordnivåer. Detta medräknar inte lägenheter i nyproduktion, som inte ligger på Hemnet.Bostadsrätter till salu per månad, hela Sverige.

PrivataAffärer - 07 aug 19 kl. 10:52

Hemnet: Rekordmånga bostadsrätter såldes i juli

”Vi har sett att bostadsmarknaden återhämtat sig under 2019. De höga försäljningsvolymerna är delvis en effekt av det höga utbudet samt att man nu accepterar läget med något lägre priser och amorteringskrav. Den främsta orsaken är nog ändå psykologisk.

Cornucopia - 03 apr 18 kl. 11:29

Rekordmånga bostadsrätter till salu - trots allt färre nya objekt

Hemnets månadsstatistik för mars visar på att det för månaden alltjämst är rekordmånga bostadsrätter till salu i Sverige. Detta trots att allt färre nya objekt läggs ut till salu, så det tar allt längre tid innan man lyckas sälja en lägenhet. Skillnaderna är dock stora över landet och i Stockholm är nu utbudet normalt, samtidigt som färre än normalt objekt tillkommer.

PrivataAffärer - 28 aug 19 kl. 15:57

Hemnet: Rekord för sålda bostadsrätter i augusti

”Försäljningen är på höga nivåer och det återstår nu att se om även augusti blir en rekordmånad. Det kan delvis förklaras av ett högt utbud, men vi ser också andra tecken på att köparna är på hugget: Budpremien har stuckit iväg, det är fler som tror på stigande priser och vi har haft besöksrekord på Hemnet”, säger Hemnets talesperson Staffan Tell till Nyhetsbyrån Direkt. Så långt tillbaka som Hemnet har jämförbar statistik, sedan 2014, har det aldrig tidigare sålts så många bostadsrätter i Sverige under perioden 1-21 augusti som i år.

SmålandsPosten - 04 jun 13 kl. 12:03

Priserna på bostadsrätter på rekordnivåer

Priserna på bostadsrätter slår inte bara rekord i Stockholm och Göteborg. Även i flera mindre kommuner har priserna i år nått historiska rekordnivåer ? Växjö är en sådan kommun.

PrivataAffärer - 01 jun 20 kl. 14:34

Rekordutbud av bostadsrätter till salu

Utbudet av bostadsrätter har stigit till en ny rekordnivå. I förra veckan fanns det 15.411 bostadsrätter till salu på Hemnet, 5 procent fler än motsvarande vecka i fjol, och alltså nytt rekord efter tidigare topp i maj i fjol.

PrivataAffärer - 01 nov 18 kl. 09:52

Rekordutbud av bostadsrätter

”Det var nytt rekord, men i Stockholm är utbudet lägre än motsvarande period förra året, särskilt i innerstaden där utbudet var 10 procent lägre än i oktober i fjol. Det rekordhöga utbudet visar att vi har en trögare marknad än för ett par år sedan, även om vi alltså ser en tendens till ett minskat utbud i Stockholm och en långsam stabilisering”, säger Staffan Tell, talesperson på Hemnet, till Nyhetsbyrån Direkt. I Stockholms län minskade utbudet av bostadsrätter med 6 procent från oktober 2017, den andra månaden i rad av sjunkande utbud i årstakt, och i Stockholms innerstad minskade utbudet alltså ännu mer.

Affärsvärlden - 21 maj 19 kl. 11:18

Rekordhögt utbud av bostadsrätter

Förra veckan fanns det 15.272 bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet, vilket är ett nytt rekord. Det visar statistik från Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av..

Expressen - 01 aug 19 kl. 09:36

Utbudet av bostadsrätter slår nytt rekord i sommar

Utbudet av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet var i juli på en för månaden rekordhög nivå – sex procent högre än i fjol.– Det är intressant och lite anmärkningsvärt att utbudet är högre än förra året, säger Staffan Tell på Hemnet..

PrivataAffärer - 11 nov 19 kl. 09:43

Hemnet: Försäljningsrekord för bostadsrätter i oktober

”Vi har haft höga försäljningsnivåer den sista tiden och nu fick vi en ny rekordnivå i oktober, med över 10.000 sålda bostadsrätter”, säger Erik Holmberg, analytiker vid Hemnet, till Nyhetsbyrån Direkt. I oktober såldes det 10.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

”Knull is coming” – akta er för Marvel Comics superbov

Det amerikanska serieförlaget Marvel Comics visar nu upp en teaser inför ett kommande event.Det med en slogan som får många svenskar att fnittra till.Huvudrollen innehar en redan Marvel-bekant otäck figur - men titeln blev kanske en miss, i varje fall för den svenska marknaden.

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Hyra elscooter – här är reglerna och vad det kostar

Elscooter, elskoter, elsparkcykel… kärt barn har många namn.Kanske kommer ännu fler hyra elscooter sommaren 2020 – när många skyr allmänna kommunikationer.Här är reglerna du måste känna till, kostnaderna för att hyra – och hur mycket du får böta om du bryter mot reglerna..

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Rebecca Stella fälls för könsdiskriminerande reklam

Influencern Rebecca Stella fälls för könsdiskriminerande reklam på sin Instagram. I bedömningen från Reklamombudsmannen kan man läsa att reklamen framställer kvinnan på bilden som ett ”sexobjekt”.  .

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

Netflix nya plan för Sverige

Strömningsjätten Netflix satsar hårt på lokala produktioner. Nu berättar inköpschefen Lina Brouneus om företagets Sverige-strategi för Dagens Media.  – En stor skillnad som vi ser är hur pass stort tittande det är på icke-engelskt innehåll, säger hon till Dagens Media.

Expressen Dina Pengar - 7 timmar sedan

JO granskar försvarets kritiserade platsannons

När Skaraborgs regemente la ut en platsannons väckte en liten detalj ramaskri . I annonsen fanns det en formulering som tydde på att den utlysta tjänsten var avsedd för en specifik person. Nu har JO inlett en granskning av fallet, rapporterar nyhetsbyrån Siren.

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

Världens rikaste man – nu rikare än någonsin

Amazon-grundaren Jeff Bezos rikedom har vuxit lavinartat – efter skilsmässan. Han är nu god för hisnande 171,6 miljarder dollar. .

Expressen Dina Pengar - 17 timmar sedan

Så mycket får du för dina guldsmycken

Guldpriset rusar igen och många lockas att sälja sina gamla smycken.Men oavsett om man tänker sälja sitt guld i bearbetat skick på auktion eller som ”skrot” för nedsmältning gäller det att vara försiktig.– Man bör gå till minst två olika ställen man litar på för att få guldet värderat, säger Lena Carlsson, vd för branschorganisationen Smycken & Klockor..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:00

Så får du tillbaka pengarna – efter inställt studentflak

Coronapandemin stoppade studentflaken.
Runtom i landet har flera bolag vägrat att betala tillbaka pengarna till studenterna – men nu ger ARN studenterna rätt. Så här går du tillväga för att få tillbaka betalningen.

Expressen Dina Pengar - Igår: 18:30

L'Oréal gör om sina förpackningar – slopar orden ”vit” och ”blekande”

L'Oréal slutar marknadsföra sina produkter med ord som ”ljus”, ”vit” och ”blekande”. Det berättar varumärket i ett pressmeddelande, enligt CNN. Förändringen kommer efter att flera företag sett över sina produktbeskrivningar och marknadsföring i samband med BLM-protesterna.

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:54

SEB varnar för bluff-sms

Klicka inte på något telefonnummer eller länk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.