Datormagazin > Teknik

Sunday, 12 July, 22:29

Datormagazin - 01 jun 20 kl. 12:35

Spegling och återställningFråga: Det fungerar inte att skapa en återställningsenhet för Windows på ett USB-minne, utan jag får ett felmeddelande..
Läs mer på Datormagazin
Läs mer om:
Windows, USB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Speglingoch , återställning
IDG - 27 maj 15 kl. 11:06

Din Android-mobil läcker data trots fabriksåterställning - gör så här innan du säljer den


Trodde du att din Androidtelefon var rensad från känslig data efter en fabriksåterställning så är det dags att tänka om. Det visar en studie från två brittiska säkerhetsforskare..

ÖstersundsPosten - 14 jul 17 kl. 12:00

Konflikt om återställning efter vattenläcka kan lösas med opartisk besiktning

En opartisk besiktning av en tomt i Hammarstrand kan vara lösningen på en konflikt mellan Ragunda kommun och en fastighetsägare. En vattenläcka på den kommunala vattenledningen har under en tid orsakat problem för fastighetsägaren på Hemvägen i Hammarstrand som pekar på brister i kommunens återställning efter vattenläckan..

SmålandsPosten - 27 jan 18 kl. 17:04

Biologisk återställning av dammen i Hanefors

Det gamla vattenkraftverket i Hanefors är stängt för gott. Dammen har rivits ut. Istället tänker Växjö kommun gör en biologisk återställning och skapa ett naturområde..

DI - 16 sep 19 kl. 13:32

Uppgifter: Återställning efter drönarattack kan ta månader

Tjänstemän hos Saudi Aramco har en allt mindre optimistisk syn på en snabb återställning av produktionskapaciteten vid….

YA - 23 okt 14 kl. 14:12

Länsstyrelsen bidrar till återställning av Havängsdösen efter grillfest i somras

Havängsdösen har använts som grillstuga. Nu ska graven återställas med bidrag från länsstyrelsen.
– Det handlar om en av landets finaste fornlämningar.

PrivataAffärer - 20 sep 19 kl. 11:18

Analytiker tvivlar på snabb återställning i Saudiarabien

Bristen på transparens i den saudiska statsapparaten har den senaste veckan blivit kännbar för oljemarknaden, då fokus riktats mot rådande lagernivåer efter lördagens attack som slog ut hälften av Saudiarabiens produktionskapacitet. Skeptiska handlare och analytiker sätter inte full tilltro till besked från statliga oljebolaget Saudi Aramco om att kapaciteten ska vara återställd i slutet av november och att marknaden till dess kan förses med reserver. ”Verkligheten kommer visa sig först i slutet av oktober när vi kan se hur mycket som faktiskt har levererats ut.

IDG - 19 jun 12 kl. 16:35

Katastrofåterställning som tjänst

Symantec har presenterat en webbaserad tjänst där man ger sina kunder möjlighet att återställa viktiga program och data som förlorats i haverier..

IDG - 21 jun 12 kl. 09:56

Seg återställning efter haverier

Därför blir återställningstiden efter ett datahaveri allt längre..

SmålandsPosten - 25 mar 18 kl. 20:27

Återställning av ö tas till domstol

Den 85 kvadratmeter stora ö som upptäcktes försvunnen förra året skulle återställas. Men personen som grävde bort den överklagade. Nu blir frågan ett fall för mark- och miljödomstolen.

IDG - 27 feb 20 kl. 09:04

IOS kan få funktion för onlineåterställning


9 to 5 Mac har hittat kod i betaversionen av IOS 13.4 som visar att Apple utvecklar en funktion för att återställa systemet över nätet istället för via dator..

Fler nyheter från Datormagazin

Datormagazin - 14 timmar sedan

Samsung lanserar 870 QVO – en SSD på åtta terabyte

Samsung har introducerat 870 QVO, en ny generation SSD-enheter som baserar sig på quad-level-cell, och det med rejält svängrum..

Datormagazin - I förrgår: 16:33

Intel introducerar Thunderbolt 4

Intel har presenterat för nästa generation av den universella kabelanslutningen Thunderbolt 4, samt vilken processor som blir först med den nya standarden..

Datormagazin - I förrgår: 14:22

Arlo lanserar strålkastarkamera i Sverige

Arlo expanderar sin portfölj med produkter för hemövervakning med strålkastarkameran Arlo Pro 3 Floodlight. Att placera ut övervakningskameror är ett effektivt vapen mot exempelvis inbrott, och många kameror erbjuder mörkerseende för att fungera även när de behövs som mest – när det är mörkt. För en tid sedan lanserade Arlo övervakningskameran Arlo Pro 3, nu […].

Datormagazin - 08 jul 20 kl. 16:08

Bitdefender går inte att avinstallera

Fråga: Jag installerade gratisversionen av Bitdefender Antivirus. Den var urdålig. Det visade sig dock omöjligt att avinstallera.

Datormagazin - 04 jul 20 kl. 12:18

4G fungerar illa

Fråga: I samband med att vi precis har bytt bredband från långsamt ADSL-abonnemang till ett något mindre långsamt 4G-abonnemang från Telenor har vi fått problem med ett antal webbplatser och webbaserade tjänster..

Datormagazin - 03 jul 20 kl. 11:47

Dålig krisberedskap hos svenska organisationer

En undersökning som genomförts av säkerhetsbolaget Bitdefender uppger 63 procent av de tillfrågade IT-säkerhetsansvariga att deras organisation antingen inte hade en beredskapsplan för att hantera en kris som covid-19, eller ens visste om hade någon beredskapsplan. Undersökningen utfördes i maj 2020 och omfattade 6 724 säkerhets- och IT-arbetare, 300 av dessa i Sverige. Totalt medgav […].

Datormagazin - 03 jul 20 kl. 11:18

Netgear lanserar nya mesh-produkter

Netgear utökar sitt utbud av Orbi Mesh-produkter med Orbi AX4200, ett mesh-system med trippelband som erbjuder WiFi 6. AX4200 stöder internethastigheter på upp till 1 Gigabit, och tre Gigabit Ethernet LAN-portarna på routern och två på satelliten ger utökade möjligheter att ansluta även kabelanslutna nätverksenheter utan att behöva dra kabel överallt. För att minska risken […].

Datormagazin - 02 jul 20 kl. 01:28

Test: Huawei Freebuds 3i

Huaweis senaste trådlösa in-ear-lurar Freebuds 3i heter ungefär som föregångaren, men det nya lilla "i:et" i modellnamnet innebär fler nyheter än man kan tro..

Datormagazin - 01 jul 20 kl. 22:18

Test: Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro

Vi testar Xiaomi Mi 10 och Mi 10 Pro. Två riktigt bra modeller som med bra batteritid och imponerande kameralösning passar alla inom respektive prisklass..

Datormagazin - 28 jun 20 kl. 07:09

Test: Elgato Wave 3

Wave 3 är en bra bordsmikrofon för poddar, strömmande media och alla typer av digitala konversationer. Oavsett om du är nybörjare eller semiprofessionell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.