Nyteknik > Teknik

Tuesday, 07 July, 01:49

Nyteknik - 01 jun 20 kl. 11:12

Våldsam explosion när Spacex testade StarshipI skuggan av Spacex lyckade uppskjutning i helgen har ännu en Starship-prototyp gått upp i rök..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Spacex, Starship

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldsam, explosionnär , Spacex, testade, Starship
GöteborgsPosten - 08 sep 12 kl. 10:15

Våldsam explosion i Ytterby

En våldsam explosion har inträffat i en lägenhet i Ytterby strax före klockan 10 på lördagen..

Kristianstadsbladet - 18 apr 13 kl. 05:08

Våldsam explosion i gödningsfabrik


En våldsam explosion i en fabrik för gödningsmedel i Texas satte eld på kringliggande byggnader. En talesman för säkerhetsdepartementet i Texas uppger för Reuters att det kan röra sig om hundratals skadade.Han kunde inte säga om det finns dödsoffer.

BT - 18 apr 13 kl. 06:26

Flera döda i våldsam explosion

En våldsam explosion i en fabrik för gödningsmedel i Texas satte eld på kringliggande byggnader. Enligt uppgifter från sjukhus och lokala medier har flera dödats i explosionen och branden, uppemot hundra personer kan vara skadade. En talesman för säkerhetsdepartementet i Texas uppger för Reuters att det kan röra sig om hundratals skadade.

BT - 18 apr 13 kl. 07:31

100-tals skadade i våldsam explosion i gödningsfabrik

En våldsam explosion i en fabrik för gödningsmedel i Texas satte eld på kringliggande byggnader. En talesman för säkerhetsdepartementet i Texas uppger för Reuters att det kan röra sig om hundratals skadade. Han kunde inte säga om det finns dödsoffer.

Expressen - 25 nov 14 kl. 09:19

Våldsam explosion i Kabul

Afghanistans huvudstad Kabul skakades på tisdagen av en våldsam explosion. Det är ännu oklart vad som orsakade den, rapporterar Reuters..

Expressen - 30 sep 16 kl. 18:01

Kvinna död efter våldsam explosion

En våldsam gasexplosion skakade en by på Jylland under torsdagen. I dag har en 87-årig kvinna hittats död i rasmassorna. – Det kan komma lång tid innan vi får reda på orsaken till olyckan, säger Svend Pederson, inre befäl vid Sydøstjyllands polis till Ritzau..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldsam explosion i Nairobi

Minst två människor har dödats och åtta människor skadats i en explosion i den kenyanska huvudstaden Nairobi. Explosionen inträffade nära en moské i stadsdelen Eastleigh, och kommer två dagar efter den bomb som utlöstes i samma område och dödade en.Man varnar nu för att dödssiffran kan komma att stiga.

Expressen - 28 maj 13 kl. 23:20

Våldsam explosion - när tåget spårade ur

Ett godståg orsakade stora skador när det spårade ur strax utanför Baltimore i USA på tisdagen. Flera byggnader skadades, en väg stängdes av och en kraftig explosion hördes flera kilometer bort, enligt The Baltimore Sun..

DI - 12 mar 14 kl. 15:30

Våldsam explosion på Manhattan

Enligt lokal media i New York City har det varit en explosion på Manhattan och en byggnad har åtminstone delvis kollapsat, rapporterar Bloomberg News..

DN - 28 jun 16 kl. 20:50

Våldsam explosion när godståg frontalkrockade

Tre personer saknas sedan två godståg kolliderat front mot front i delstaten Texas i USA på tisdagen. En enorm explosion fick svart rök att stiga mot himlen..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 7 timmar sedan

Säkerhetsgenombrott inom gruvindustrin

”Vad kan vi göra för att öka säkerheten i osäkra arbetsmiljöer och hur avlägsnar vi människors närvaro vid farliga arbetsmoment?” - det var de inledande frågorna i ABB:s förstudie kring säkerhet inom bland annat gruvindustrin. En förstudie som sju år senare sjösattes och resulterade i ett prisvinnande samarbete..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Uber i miljardaffär – köper matleveransföretag

Amerikanska taxitjänsten Uber köper matleveransföretaget Postmates..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Daimler köper in sig i battericellstillverkaren Farasis Energy

Ett viktigt steg för att säkra sin egen framtid. Nu berättar Mercedes att man köpt in sig i battericellstillverkaren Farasis Energy. ”Nu tar vi avgörande steg mot att implementera strategin Electric first”, säger Marcus Schäfer, fou-chef..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Forskare kan ha hittat gasjättes exponerade kärna

En nyupptäckt exoplanet tycks vara den exponerade kärnan från en gasjätte. Det kan ge nya ledtrådar om vad som finns i planeternas inre..

Nyteknik - Igår: 07:01

Volvo 140: Bruksbilen som sprängde miljonvallen

TEKNIKHISTORIA. Under några år var den Sveriges mest sålda bil. Idag finns bara några tusen kvar i trafik, men många av dem vårdas ömt av samlare och entusiastklubbar.

Nyteknik - 12 timmar sedan

Scanialäckage misstänkt miljöbrott

Södertälje kommun har anmält Scania till åklagare för oljeläckaget i helgen. Kommunens miljökontor undersöker också på egen hand vad som hänt..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Myndigheter ombeds rigga för andra coronavåg: ”Faran inte över”

Regeringen vill öka beredskapen inför en eventuell andra våg av covid-19 till hösten. Fyra myndigheter och länsstyrelserna får i uppdrag att förbereda sig på ökad smittspridning..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Citroën vill locka kunder med ny crossover

Ny crossover-inriktning, elektrifierad drivlina och klassledande komfort. Det är vad Citroën hoppas ska få folk att välja bort konkurrenter och välja nya C4..

Nyteknik - 16 timmar sedan

WHO hyllar Sveriges coronakommission

WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus hyllar det svenska initiativet att starta en coronakommission..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Kärenergianläggning illa skadad i brand: ”Cyberattack”

Den brand som i torsdags härjade en kärnenergianläggning i Natanz i Iran orsakade omfattande skador som kan försena utvecklingen av centrifuger för urananrikning, enligt en talesperson i Teheran. Enligt flera iranska källor låg antagligen en cyberattack bakom branden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.