SR > Nyheter

Thursday, 09 July, 16:08

SR - 01 jun 20 kl. 06:48

Regeringens stöd kan bli räddningRegeringens omställningsstöd kan bli en räddningsplanka för många SHL-klubbar, vars omsättning rasat kraftigt på grund av inställt slutspel..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SHL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, stödkan bli , räddning
Cornucopia - 04 apr 20 kl. 15:47

Varför ska företag och anställda betala konsekvenserna av statens och regeringens beslut?

Dags för ett inverterat inlägg av veckans mest lästa inlägg. Varför ska svenska företag, aktieägare och aktieägare betala för konsekvenserna av statens, myndigheternas och regeringens beslut? Varför ska inte staten helt enkelt betala 100% för konsekvenserna av besluten?

E24 - 30 maj 12 kl. 07:53

ECB avvisar spansk räddning av Bankia

Spanska regeringens planer på rekapitalisering får kalla handen..

YLE - 10 okt 17 kl. 18:22

“Valfriheten är vår räddning” - alternativet är att vårdjättarna tar allt säger Folkhälsan

Valfriheten inom vården räddar oss från vårdjättarnas monopol, säger man vid Folkhälsan. Också de mindre företagarna inom vårdsektorn välkomnar regeringens nya riktlinjer för valfrihet..

Blekinge Läns tidning - 17 mar 20 kl. 07:59

Regeringens paket kan bli hotellens räddning

Inom några dagar beräknas bortåt 10 000 restauranganställda ha varslats om uppsägning på grund av coronakrisen. Minst lika många extraanställda beräknas redan ha förlorat jobben. – Det är en stor kris, men vi är mycket tacksamma för den krisplan som regeringen sjösatt, säger hotell- och restaurangfackets, HRF, förbundsordförande Malin Ackholt..

Kristianstadsbladet - 03 aug 12 kl. 09:06

Frivilliga vill inte ha militärstyre

I över 100 år har Sjöräddningssällskapet räddat liv till havs. Nu kan det vara slut med det. Försvaret föreslås i fortsättningen få ansvaret för livräddningen i Sverige.

YLE - 13 jan 17 kl. 12:37

Kringgå båtskatten utomlands "inte mödan värt"

Den som funderar på att registrera sin båt utomlands för att slippa betala båtskatt i Finland får räkna med både praktiska och juridiska bekymmer, som kan bli ännu dyrare än själva båtskatten. Regeringens omtalade förslag till båtskatt har väckt häftig debatt. Vissa båtägare undrar nu om de eventuellt kunde kringgå skatten genom att registrera sina båtar utomlands, främst i Estland.

YLE - 21 mar 17 kl. 15:00

Sipilä: Lokala språkexperiment skadar inte svenskan

Statsminister Juha Sipilä är van att försvara den jättelika vårdreformen när han rör sig ute på kampanjfältet inför kommunalvalet. Kolugnt håller han fast vid att allt kommer att gå som smort, bara folk förstår hur bra reformen är. I Svenska Yles serie Fokus på partiet vill Sipilä däremot tona ner betydelsen av regeringens språkexperiment med slopad skolsvenska.

BT - 28 jan 13 kl. 01:35

2 000 psykräddare ska utbildas

Stockholms och Jönköpings län blir först ut i ett pilotprojekt som ska lära ut första hjälpen vid akuta psykiska problem. 2 000 personer ska utbildas på regeringens uppdrag, skriver Svenska Dagbladet.
Målet är att göra psykisk livräddning till allmänkunskap.

BT - 31 jan 14 kl. 16:39

Spännande politikervecka för Danmark

En spännande politikervecka väntar i Danmark nästa vecka när en tredjedel av regeringen ska nybesättas. Meningarna går i sär om vad Socialistisk folkepartis (SF) avhopp från den danska regeringen och beslutet att sälja ut delar av statligt ägda energikoncernen Dong i torsdags fått för politiska följder. En första Gallupundersökning tyder på att händelserna har försvagat statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) ställning.

Barometern - 23 apr 14 kl. 07:15

Kusten utanbevakning

Oron växer på Kustbevakningens stationer i Oskarshamn och Västervik. Medan regeringen i går deklarerade att försvaret får nya miljarder väntar omfattande varsel och uppsägningar på Kustbevakningen när 133 miljoner kronor, mer än en tiondel av budgeten, ska sparas sedan kostnaderna skenat i väg.
Hur har de svarta hålen kunnat uppstå i myndighetens ekonomi?

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Fängelsestraff för bombdåd i Danmark

De två svenskar som åtalats för bombdådet mot danska skattemyndigheten Skat i Köpenhamn i fjol döms till fyra respektive fem års fängelse rapporterar danska nyhetsbyrån Ritzau..

SR - 45 minuter sedan

Besked: Nu öppnar Danmark gränsen för skåningar

Danmark öppnar för skåningar natten till lördag, enligt Statens Serum Institut. Smittotalet ligger i Skåne på 13,8 vilket är under 20 som är gränsen som danskarna satt upp. Man måste kunna bevisa att man är folkbokförd i Skåne..

SR - 1 timme sedan

Carlson vädjar till unga att ta ansvar

Trots nedgången av antalet nya smittade i covid-19 vädjar Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson till unga att följa myndigheternas råd för att begränsa smittan..

SR - 1 timme sedan

Rekordhög antal antagna till högskola

Nu har antagningsbeskedet till höstterminen på högskolan kommit och det är extra många som fått ett efterlängtat besked i år. Antalet antagna till högskolan har i år ökat med 10 procent vilket är den största ökningen på tio år..

SR - 1 timme sedan

Man frias i mål om hundratusentals knarkaffärer

För en liten stund sedan kom domen i det uppmärksammade narkotikamålet med sajten FLugsvamp Två punkt Noll..

SR - 2 timmar sedan

Coronaläget - pressträff med Folkhälsomyndigheten

Folkhälsomyndigheten tillsammans med Socialstyrelsen och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap håller pressträff..

SR - 2 timmar sedan

5 500 personer rapporterad döda i covid-19

Ytterligare 18 personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Den totala dödssiffran stiger därmed till 5 500 personer..

SR - 3 timmar sedan

Hagia Sofia kan bli moské

Turkiets populäraste turistattraktion, Hagia Sofia kan redan till nästa vecka omvandlas till moské, då landets högsta domstol som tittar nu i ärendet förväntas riva upp lagen från 30 talet som gjorde byggnaden till museum..

SR - 3 timmar sedan

Tätare UD-bedömningar av reseläget

UD kommer att ta ställning till vilka länder som man avråder från resor till var 14:e dag under sommaren..

SR - 3 timmar sedan

E20 avstängd mellan Alingsås och Vårgårda

Just nu är E20 avstängd i båda riktningar i höjd med Bälinge. Flera fordon har krockat. Ingen prognos i nuläget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.