BT > Nyheter

Sunday, 12 July, 23:34

BT - 31 maj 20 kl. 16:26

Borås politiker laddar om efter vapenvilanNär coronakrisen bröt ut i Sverige utlyste Borås politiker borgfred. Debatter och motioner skulle skjutas på till efter krisen, men hur väl har överenskommelsen hållit egentligen?.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sverige, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borås, politiker, laddarom efter , vapenvilan
Nya Wermlands Tidningen - 07 jul 17 kl. 06:00

Politiker laddar om – för SM i bänkpress

Efter politikerveckan i Visby väntar SM-veckan i Borås.

BT - 11 dec 12 kl. 13:24

Bor vi i samma Borås, politiker?

Nyligen har alla hushåll fått information om Borås i sin brevlåda genom kommun-organet ?Så klart Borås?. Där kan vi läsa om hur Borås ledande politiker slår sig för bröstet och är stolta över vad man uttrycker som ?

BT - 07 apr 17 kl. 05:00

Borås HBK laddar för SM

Borås HBK:s innebandylag för funktionshindrade har vunnit Västgötaserien de flesta år laget har funnits. Nu laddar man för SM i helgen..

BT - 25 mar 14 kl. 13:28

Inte en fråga för Borås politiker

Du har så rätt, Torkel Ivarsson. Jag har sänkt ribban. När upprepade sakliga och vederhäftiga argument och frågor inte besvarades eller beaktades gjorde jag som Jesuiterna – lät ändamålen helga medlen.

Nerikes Allehanda - 10 jul 14 kl. 06:00

Karta: Här bor Örebros politiker

De förtroendevalda i kommunfullmäktige ska företräda alla samhällsgrupper, men bor bara i vissa områden.Kartan NA har tagit fram visar att den största centreringen av kommunfullmäktiges politiker är bosatta centralt i Örebro.Klicka här för att se kartan.

BT - 02 jun 20 kl. 02:30

Borås Museum laddar för jubileumsåret med handelsutställning

Kôstar dä nåt? Handel och Borås har gått hand i hand i århundraden. Sommarens utställning på Borås Museum visar Borås historia som handelsstad, från den resande knallen till postorderkatalogerna.

SN - 18 dec 14 kl. 06:32

Här bor Gnestas politiker

13 av 31 ledamöter i kommunfullmäktige bor utanför Gnestas tätort. Det är samma antal som förra mandatperioden. Siffrorna ligger endast något under den procentuella fördelningen, sett till antal invånare, som sammantaget bor på landsbygden eller i någon av kommunens andra tätorter.

BT - 13 jan 17 kl. 06:00

Boråslöpare laddar på hög höjd

En siktar på medalj på senior-SM och en på att kvala in till VM i London. De båda Boråslöparna Frida Kristiansson och Annelie Johansson inleder 2017 i Sydafrika på det största svenska höghöjdslägret någonsin..

BT - 19 nov 13 kl. 11:17

Vad vill DU fråga Borås politiker?

Nu har du chansen att ställa dina egna frågor till politikerna i Borås. Skriv in din fråga i formuläret nedan och ange vem du vill ska svara frågan. Den 20 och 21 november går kommunfullmäktige i Borås igenom budgeten för nästa år och i samband med det ställer BT:s reportrar dina frågor direkt till politikerna.

BT - 06 mar 14 kl. 21:50

Sågade Borås politiker - helt: "Det här är ett skämt"

Cirka 75 personer kom när nätverket mot ombyggnad av Folkets hus till kongresshus i kväll höll upptaktsmöte på Pulsen konferens. – Det här är ett skämt, sa Reimar Westerlind om de ekonomiska kalkylerna och möttes av rungande applåder. – Borås stad vill kasta sig in i en av de hårdaste branscher som finns, sa han och beskrev en mötesindustri som blivit rena förlustaffären för de flesta som tidigare gett sig in där.

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.