Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 04 July, 07:09

Blekinge Läns tidning - 31 maj 20 kl. 11:24

Finland öppnar för evenemang med 500 personer
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finlandöppnar för , evenemangmed , 500personer
YLE - 08 apr 17 kl. 10:50

Britter i Finland oroade över brexit – allt fler vill bli finländska medborgare

Osäkerheten är det värsta. Det säger britter bosatta i Finland som inte har en aning om vad brexit kommer att innebära för dem. Det enda de vet är att de snart inte längre är EU-medborgare.

YLE - 17 maj 17 kl. 18:26

Förbundspennan: World Orienteering Day – dagen då 500 000 människor orienterar

Den 24 maj arrangeras internationella världsorienteringsdagen World Orienteering Day över hela världen, till och med på Antarktis. Under dagen har alla, oberoende ålder eller tidigare orienteringserfarenheter, möjlighet att bekanta sig med orientering och prova på roliga och spännande orienteringsformer. I Finland kommer öppna orienteringsevenemang att arrangeras av lokala orienteringsföreningar på olika 14 olika orter.

YLE - 21 jun 17 kl. 05:10

"De största riskerna vid stora evenemang i Finland handlar inte om terrorattacker"

Hotbilden mot Finland har förändrats. En hotbild som nog också till och med kan stoppa en del från att besöka sommarens stora evenemang. Men frågar man ett av landets största säkerhetsföretag och polisen står de stora evenemangen i Finland väl rustade med bra säkerhetsplaner.

Nyan - 12 mar 20 kl. 13:37

Finland ställer in evenemang med fler än 500

Finska regeringen informerade vid ett presstillfälle idag om restriktioner som tas för att förhindra spridningen av coronaviruset. Man ställer in publika evenemang som samlar mer än 500 personer. Hälsominister Aino-Kaisa Pekonen uppskattar att en eventuell epidemi i Finland i ett första skede kan drabba upp till 35 procent av befolkningen.

YLE - 06 jun 17 kl. 10:44

Säkerhetsarrangemangen skärps vid sommarevenemang i Finland

De ökade terrordåden i världen har fått dem som arrangerar festivaler och evenemang i Finland i sommar att fästa större vikt än tidigare vid säkerhetsarrangemangen. Till exempel på Kotka Havsdagar satsar man mer än förr på säkerheten, och man är förberedd på olika former av hot. - Vi följer aktivt med händelserna i världen och vi har ökat de resurser som används för säkerheten, säger Tiina Salonen som är programchef för Kotka Havsdagar.

Nyan - 22 apr 20 kl. 19:05

Förlängt förbud mot stora evenemang

Regeringen fastställde att förbudet mot offentliga tillställningar med över 500 personer bör förlängas åtminstone till den 31 juli.
Det sägs i ett pressmeddelande nu i kväll. Här är pressmeddelandet i sin helhet: Regeringen har vid sin överläggning i dag, den 22 april, uppdaterat Finlands coronavirusstrategi för förhindrande av smittspridning efter att ha tagit del av experters bedömningar av coronavirusläget.

YLE - 16 nov 16 kl. 08:26

Kulturdebatt: Finland fyller 100 - dags att skaka om Finlandsbilden?

Mycket finskt, spretigt och massvis av röster. Så ser Finlands 100-årsjubileum ut enligt professor Alf Rehn vid Åbo Akademi. Är det bara det mest vattenkammade Finland som lyfts fram?

HBL - 11 mar 14 kl. 15:06

Niinistö: Ekonomiska sanktioner drabbar också Finland

De ekonomiska sanktioner som EU överväger mot Ryssland skulle säkert påverka Finland relativt sett mera än de andra EU-länderna i snitt, säger president Sauli Niinistö.EU hotade förra veckan att vidta precisionsåtgärder mot Ryssland om inte Ryssland börjar förhandla med Ukraina inom kort. Det kan bli frågan om till exempel resebegränsningar och kapitalnedfrysning.

YLE - 17 apr 14 kl. 10:27

Tipsa oss om evenemang på din ort!

Svensk sommar i Finland är snart tillbaka! Programmet där två modiga svenskar eller norrmän på stående fot får följa med Yles tv-team till Finland. Vad skulle du visa dem i din region?

YLE - 28 feb 16 kl. 14:26

UFC-gala i Finland förblir en dröm – sanktioner förhindrar arrangemang

MMA-vännerna i Finland får fortsätta drömma om ett UFC-evenemang i Finland. Enligt Yle Urheilus uppgifter är det politiska orsaker bakom beskedet. Det var i samband med UFC-matcherna i London som förbundets Europachef James Elliot öppnade för att också Finland kunde stå värd för ett liknande evenemang.

YLE - 08 aug 15 kl. 11:46

Vasa marsch lockade 500 deltagare

För nittonde året samlas ivriga motionärer till Vasa marsch. Omkring 500 personer från sjutton länder deltar i tredagarsevenemangent. - Det här är ju perfekt så länge regnet håller sig borta, säger Harry Swanljung om vädret på lördagen.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 10:14

Redan godkända mediciner testas mot covid-19

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 09:49

Misstänkt mördare kan ha psykisk störning

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 10:00

Pakistanska piloter blir kvar på marken

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 10:01

Nu tar kommunen hand om stadsvandringarna

Först sa Ronneby kommun nej till förlustgaranti för Folkteatern teaterns dramatiserade vandringar. Nu tar kommunen själv över stadsvandringarna..

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 10:02

Snart dyrare lösa in gamla sedlar

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 09:49

Aloe Blacc: Märkligt att släppa musik just nu

Det har gått sju år sedan hans senaste album. Men nu är Aloe Blacc på gång med ett nytt. Andra singeln "My way" handlar om att övervinna hinder..

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 09:19

Stockholmsbörsen sjunker

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 09:07

Ökänt ansikte dök upp bland pappfigurerna

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 09:06

Skämtbutik flyttar in i varuhus i centrum

Buttericks flyttar in på Åhléns i Karlskrona. Det skriver företaget i ett pressmeddelande..

Blekinge Läns tidning - 25 jun 20 kl. 09:00

Mjällby gästar Örgryte

Mjällby möter Örgryte borta på Hammarviken Arena i P 19 Allsvenskan södra i fotboll i kväll. Mjällby har inte imponerat i inledningen av serien och är helt utan poäng efter två spelade omgångar. Örgryte har tre poäng.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.