DN > Inrikes

Thursday, 09 July, 17:41

DN - 31 maj 20 kl. 08:31

De gympar för att bryta isoleringenTräningshungriga Brommabor vägrade låta sociala kontakter gå förlorade i coronavirusets spår..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Brommabor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De gymparför att , bryta, isoleringen
BT - 30 nov 12 kl. 17:18

SD mot verkligt inflytande 2014 - men svårt att bryta isoleringen

Sverigedemokraterna är nära en dröm om verkligt inflytande i riksdagen efter valet 2014. Men de senaste skandalerna kan ha gjort målet än mer avlägset, trots växande väljarstöd. År 2014 siktar SD på att bli tredje största parti, bryta isoleringen i riksdagen och förmå andra partier att samarbeta med dem.

Barometern - 19 jun 17 kl. 08:27

"Oerhörd vinst att bryta isoleringen"

För att bygga nätverk och bryta isolering. Sinnrik sommarkurs är en populär kurs hos personer med en förvärvad hjärnskada.…– Gemenskapen är det bästa, säger Charlie Lindvall..

DalaDemokraten - 18 apr 20 kl. 08:00

Föreningen vill hjälpa människor bryta isoleringen – ”Ring om du vill prata en stund”

SPF Falun startar Pratgrupp för att hjälpa människor i corona-tider att bryta sin isolering och....

Skånskan - 01 jul 16 kl. 06:00

Svårt att bryta ungas ensamhet

Malmö FN:s tortyrkommitté har återkommande kritiserat Sveriges långa häktningstider och isolering av framförallt ungdomar. På häktet i Malmö jobbar man aktivt för att bryta isoleringen, men än har målen inte uppnåtts.
– Om åklagarna inte vore så snabba med att sätta restriktioner så hade vi kunnat få fler i aktivitet, säger kriminalvårdaren Torsten Imperatore.

Skånskan - 24 apr 19 kl. 04:30

Projekt bröt isoleringen

sösdala – Äntligen händer det, säger Helene Zetterwall. I flera år har hon och kollegan Mia Davidsson kämpat för att bryta isoleringen för äldre i Sösdala.
Nu är deras projekt i gång och de äldre stortrivs.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 11 kl. 11:26

Väntjänstens mål är att bryta ensammas isolering

Väntjänsten är ett samarbete mellan Säffle kommun, Svenska kyrkan, Röda Korset och sedan en tid tillbaka också RSMH i Säffle. ? Målet är att bryta isoleringen för många som bor ensamma och som är i behov av lite social kontakt, säger Vibeke Sjögren, som är anhörigsamordnare i Säffle kommun..

BT - 30 nov 12 kl. 17:18

Trots ökat väljarstöd - svårt för SD att bryta isolering efter skandalerna

Sverigedemokraterna när en dröm om verkligt inflytande i riksdagen efter valet 2014. Men de senaste skandalerna kan ha gjort målet än mer avlägset, trots växande väljarstöd. År 2014 siktar SD på att bli tredje största parti, bryta isoleringen i riksdagen och förmå andra partier att samarbeta med dem.

BT - 30 nov 12 kl. 17:17

Svårare för SD att bryta isolering

Sverigedemokraterna när en dröm om verkligt inflytande i riksdagen efter valet 2014. Men de senaste skandalerna kan ha gjort målet än mer avlägset, trots växande väljarstöd. År 2014 siktar SD på att bli tredje största parti, bryta isoleringen i riksdagen och förmå andra partier att samarbeta med dem.

SmålandsPosten - 14 nov 16 kl. 08:43

Vill hjälpa fler att bryta sin isolering

Många med psykisk ohälsa känner sig tryggast i sitt eget hem. Fristad vill nå ut till fler och hjälpa till att bryta isoleringen..

SmålandsPosten - 15 mar 19 kl. 06:43

Vänskap ska bryta hemmasittares isolering

Kompisförmedlingen vill bryta isoleringen för ungdomar som gett upp och blivit hemmasittare. – Det finns ett enormt behov, säger Lena Klarefelt på pilotprojektet. .

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Talangen lämnar Sverige: ”Kommer sakna mamma och pappa”

Ryttartalangen Janelle Larsson lämnar Sverige. I augusti flyttar 18-åringen till Belgien för att jobba hos Angelica Augustsson Zanotelli,.

DN - 45 minuter sedan

Rapparen Petter betalar tillbaka stort krisstöd

Artisten Petters bolag betalar tillbaka krisstödspengar som de tilldelats av Kulturrådet, skriver Aftonbladet. – Det stämmer att….

DN - 30 minuter sedan

Kines betalade nästan en miljon för ”skin”

Ett skin – en visuell uppgradering – till ett vapen i dataspelet Counterstrike Global Offensive har nu sålts för en rekordsumma..

DN - 2 timmar sedan

Pellegrini tar över Real Betis

Den förre Real Madrid- och Manchester City-tränaren Manuel Pellegrini ska från och med nästa säsong träna La Liga-klubben Real Betis..

DN - 6 timmar sedan

Fängelse för brutala gårdsrån i Skåne

Fängelse – så lyder domen för den misstänkta rånartrion som pekats ut för en serie rån i avsides belägna bostäder på Österlen och….

DN - 6 timmar sedan

21-åring frias från terrorbrottslighet

En 21-årig man frias av Västmanlands tingsrätt från åtalet om brott mot ”lagen om straff för offentlig uppmaning, rekrytering och….

DN - 6 timmar sedan

Tre hjärtan över himlen i Stockholm

Under torsdagsmorgonen gick det att se tre hjärtan över huvudstadens himmel. Syftet var att sprida glädje till stockholmarna, berättar….

DN - 5 timmar sedan

Läkaren: ”Då är det stopp för allsvenskan”

Ett klavertramp till i klass med det som Örebro stod för mot Sirius och det kan vara slut på årets fotbollssäsong..

DN - 6 timmar sedan

Elfel påverkar tågtrafiken mellan Stockholm och Örebro

En nedriven kontaktledning påverkar tågtrafiken mellan Stockholm och Örebro under torsdagen. – Vi har stängt av en sträcka på 150 meter….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.