Expressen > Nyheter

Monday, 06 July, 22:14

Expressen - 30 maj 20 kl. 04:30

Dotterns inspelning avslöjade styvpappaMamma nattade lillebror en trappa ner.Då passade han på: Styvpappan.Han ville massera hennes mage.Den kvällen började den tioåriga flickans mardröm – som skulle pågå tills hennes hemliga ljudfil flera år senare spelades upp i domstol..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dotterns, inspelning, avslöjade, styvpappa
YLE - 15 jan 15 kl. 15:51

Fimpen avslöjade hans del i vargjakten

Jens Brännkärr från Nedervetil i Kronoby är en av de som dömts för vargjakten i Perho. Det var DNA-prov från en fimp i skogen som avslöjade hans andel i jakten. Brännkärr säger att han kom med i jakten i Perho lite av misstag.

Dagens PS - 09 jan 17 kl. 08:04

H&M-familjens hemliga miljonaffärer avslöjade

Di Digital kan på måndagen avslöja att ett hemligt bolag vid namn DIG Investment har haft i uppdrag att investera delar av H&M-familjen Perssons enorma förmögenhet. Pengarna, som enligt technyhetssajtens beräkningar bör ligga omkring en halv miljard i dag, ska enligt uppgift ha pumpats in i ett 70-tal bolag. När Di Digital kontaktar DIG Investment vill bolagets vd inte kommentera uppgifterna.

DN - 16 dec 18 kl. 09:23

Isländska politiker anmäler kvinnan som avslöjade deras samtal

De isländska politiker som avslöjats med att fälla sexistiska och nedsättande kommentarer om funktionshindrade har anmält kvinnan som avslöjade dem. Politikerna menar att avslöjandet om deras uttalande har skadat deras anseende..

GöteborgsPosten - 22 maj 14 kl. 18:32

Avslöjade dödlig svinbakterie - döms till böter

Allt fler handlare väljer att bojkotta danskt fläskkött. Detta efter avslöjandet att fyra danskar dött sedan de smittats av samma bakterie som många av landets grisar bär på. Men journalisterna som avslöjade uppgifterna döms till böter..

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 17:26

Polisskurkar avslöjade på Twitter


Poliser som genomförde ett fräckt rån på en av Filippinernas mest trafikerade vägar kunde avslöjas sedan en bild på kuppen lagts ut på mikrobloggen Twitter.Bilden av män som omringade en van viftande med vapen i fullt dagsljus togs uppenbarligen av en passerande bilist.Ilskna kommentarer på sociala medier tvingade polismakten att starta en jakt på rånarna som ledde rätt in i dess egen kår.

BT - 09 sep 14 kl. 17:26

Polisskurkar avslöjade på Twitter

Poliser som genomförde ett fräckt rån på en av Filippinernas mest trafikerade vägar kunde avslöjas sedan en bild på kuppen lagts ut på mikrobloggen Twitter. Bilden av män som omringade en van viftande med vapen i fullt dagsljus togs uppenbarligen av en passerande bilist.Ilskna kommentarer på sociala medier tvingade polismakten att starta en jakt på rånarna som ledde rätt in i dess egen kår.

YLE - 07 dec 15 kl. 09:41

Friidrottsbas avslöjade dopningsfall – ”Finsk medalj nummer två?”

Friidrottshöjdaren Antti Pihlakoski avslöjade på Twitter att ett nytt dopningsfall har uppdagats under nytestandet av tester från friidrotts-VM 2005. Enligt Pihlakoski kan fallet leda till en till blåvit medalj. Pihlakoski avslöjar också att det är fråga om en rysk idrottare.

GöteborgsPosten - 28 jan 17 kl. 11:21

Efter GP och SVT Väst:s avslöjade: Läkare delgavs misstanke om vållande till annans död

GP avslöjade tillsammans med SVT Väst hur en ung man som vårdades för läkemedelsmissbruk samtidigt fick ut 1600 starka tabletter av en läkare på en av Närhälsans vårdcentraler, medicin han sen dog av. Avslöjandet fick stor respons och allvarlig kritik har riktats mot både Sahlgrenskas beroendevård och Närhälsan, som nu ändrat sina rutiner. Reportaget blev även underlag för Läkemedelsverkets nya riktlinjer gällande användning av opioider inom smärtbehandling.

Blekinge Läns tidning - 31 jan 17 kl. 16:10

Gps:en avslöjade inbrottstjuvarna

Männens gps avslöjade dem. När den tömdes på information så avslöjades de som inbrottstjuvar. Nu döms de för tre stölder och häleri..

Dagens PS - 13 okt 17 kl. 06:38

Apples hemliga affärer i Sverige avslöjade

I tolv års tid har IT-jätten varit storkund åt ett svenskt företag i det tysta. ”Det har varit hemligt i så många år”, säger svenske vd:n. DagensPS skrev på torsdagen om att Apples vd Tim Cook hade skymtats på Kungsgatan i Stockholm och nu står det klart vad den IT-bossen gjorde på svensk mark.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Snabb smittspridning – Israel stänger ner igen

Israel klarade den första covid-19-vågen bra, men nu tar andra vågen och smittspridningen fart.Landet stänger därför barer, nattklubbar, gym, pooler och en rad andra anläggningar som öppnades i maj.– Pandemin sprider sig, om vi inte agerar nu kan vi ha tusentals allvarligt sjuka patienter de kommande veckorna, säger den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu..

Expressen - 45 minuter sedan

Nya coronautbrott i världen: ”Fritt fall”

Runt om i världen tvingar nya utbrott av coronaviruset länder att backa och återinföra restriktioner.Över 270 000 personer har isolerats i Spanien, Australien stänger gränsen mellan två delstater och i USA ökar fallen efter nationaldagshelgen.– Vi är i fritt fall, säger amerikanska infektionsläkaren Rochelle Walensky, till CNN..

Expressen - 1 timme sedan

Bil började brinna under färd – samtliga tog sig ut

Mitt under färd började en bild brinna vid Norra infartsleden i Halmstad.Räddningstjänsten och polis har ryckt ut..

Expressen - 2 timmar sedan

Person hittad död vid utbrunnen bil

En person har hittats död vid en utbrunnen bil vid ett skjutfält, uppger polisen.Det är oklart vad som hänt och polisen är på plats för att utreda..

Expressen - 2 timmar sedan

Svenskarna som hann åka: Så är det på coronacharter

Svenska turister skulle inte få flyga till Grekland – ändå lyckades ett plan landa under stor uppmärksamhet.– Vi var bland de första ut ur terminalen och då stod där en journalist och en fotograf, säger Magnus Tuulik från Kristinehamn, som hamnade på grekisk tv.Nu berättar de svenska charterturisterna om livet på coronachartern – samtidigt som nya flyg från Sverige stoppas..

Expressen - 3 timmar sedan

Magdalenas hjälp till offren i storbranden

Lågorna på Silvergården slukade familjers hem och ägodelar.Men det finns hjälp att få – med bilen full av kläder och hygienartiklar är Magdalena Petersen, 39, redo att sträcka ut en hjälpande hand till de nödsatta. – Min telefon plingar hela tiden.

Expressen - 3 timmar sedan

Lastbil rammade broräcke

Expressen - 4 timmar sedan

437 testade sig själva – bara 17 var smittade

Sedan i fredags kan boende i Skåne beställa hem självtest för covid-19.Nu har de första resultaten kommit. I helgen tog 437 personer testet men bara 4 procent var smittade.

Expressen - 4 timmar sedan

Politiskt gräl om migration – men så här tycker de i sak

Politikerna ägnar sig åt att skylla på varandra för att förhandlingarna i migrationskommittén brakade samman på måndagen.Men vad tycker de egentligen i sak?Det här har varit deras olika ingångar i de samtal som pågått om migrationen sedan september förra året..

Expressen - 4 timmar sedan

Uppgifter: Bandidos-toppar gripna i knarkhärva

Under fredagen slog polisen till mot en adress söder om Stockholm.Vid razzian hittade ett kilo kokain, enligt uppgifter till Expressen. Två personer som ska ha ledande positioner inom mc-gänget Bandidos har nu häktats.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.