BT > Nyheter

Wednesday, 15 July, 06:45

BT - 30 maj 20 kl. 04:02

Orimliga konsekvenser för studenter i BoråsÄr detta verkligen ett okej sätt att behandla sina studenter på, undrar Anna Pantefor..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Anna Pantefor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orimliga, konsekvenserför , studenteri , Borås
BT - 15 mar 14 kl. 10:00

Rätt till heltid i Borås får orimliga konsekvenser

Rätt till heltid ger orimliga konsekvenser för anställda, menar insändarskribenten. Angående det sena svaret på mina inlägg så accepterar jag våra styrande politikers ursäkt. Jag kan även instämma i att rätten till heltid är viktig, men inte de faktiska konsekvenserna av detta beslut.

DN - 15 jun 12 kl. 10:22

?Skickligt kringgå orimliga konsekvenser?

Högsta domstolen har med sin friande mangadom skickligt lyckats vara lojal mot barnporrlagen och ändå kringgå orimliga konsekvenser med hjälp av grundlagen, menar juridikprofessorn Mårten Schultz..

Newsmill - 10 dec 11 kl. 16:22

Stämmer inte att studenter bor i garage

http://www.newsmill.se/trackback/41561Håkan Juholt har vid upprepade tillfällen påstått att studenter vid svenska högskolor och universitet bor i garage.

SVT - 16 maj 17 kl. 20:55

Studenter bor gratis med äldre – i utbyte mot sällskap

Nederländerna är en av världens mest tätbefolkade länder här bor det nästan 17 miljoner människor det betyder 500 personer per kvadratkilometer i Sverige bor det motsvarande 24 på samma yta. Man bor överallt, i väderkvarnar, på båtar och studenterna bor till och med på äldreboenden. I dag finns tre sådana i Nederländerna..

Sydsvenskan - 13 aug 13 kl. 08:36

?30 500 studenter bor ofrivilligt hos föräldrarna?

Fler än sju av tio studenter har enligt en rapport som Hyresgästföreningen presenterar idag mindre pengar att röra sig med efter att hyran är betald än vad Konsumentverket tycker är rimligt.
Det skriver Fritjof Carlsson-Brandt, bostadspolitisk projektledare i Hyresgästföreningen..

P3 - 27 aug 15 kl. 11:00

Studenter bor i fängelseceller - olagligt

Det är brist på bostäder för studenter i Sverige. En fastighetsägare löser nu detta med att låta flera bo i ett gammalt fängelse. Men det är olagligt..

SVT - 22 aug 18 kl. 09:59

Sju av tio studenter bor i rödlistade städer

Två av tre studentstäder i Sverige håller inte måttet när det gäller att erbjuda sina studenter bostäder. Det visar Sveriges Förenade Studentkårers (SFS) årliga bostadsrapport som släpps på onsdagen..

BT - 01 feb 11 kl. 07:48

Bollebygd vill ändra orimliga busstider

Bollebygds kommun använder alla kanaler för att påverka Västtrafik att göra något åt de orimliga konsekvenserna av den ändrade tidtabellen för buss 100/101. Det säger kommunstyrelsens ordförande Christer Johansson (M). När Västtrafik lade om tidtabellerna för buss 100 mellan Borås och Göteborg så att den inte går via Bollebygd och satte in buss 101 via Bollebygd blev det betydligt glesare turer till/från Göteborg och Borås för bollebygdsborna.

SvD - 12 apr 16 kl. 22:00

”Artskyddet får orimliga effekter”

Skyddet för fåglar, ­fiskar och ett antal andra arter har fått orimliga konsekvenser i Sverige. Det har skett genom en otydlig och olycklig implementering av EU:s direktiv, skriver Pia Pehrson och Ludvig Gustafson, Foyen Advokatfirma..

BT - 08 sep 18 kl. 20:45

Familjeveckans konsekvenser för Borås ska utredas

Vad kommer Socialdemokraternas förslag om familjevecka få för konsekvenser i Borås? Den frågan väcker Alliansen i Borås - och nu ska frågan utredas. – Det kommer få konsekvenser för Borås stad, säger Annette Carlson (M)..

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.