Expressen > Nyheter

Tuesday, 07 July, 12:25

Expressen - 30 maj 20 kl. 03:02

Protester sprider sig över USAWASHINGTON DC. Protesterna efter George Floyds död sprider sig över hela USA. Under natten mot lördag tågade demonstranter i huvudstaden till Vita huset, då tumult bröt ut.– Vi kan inte fortsätta att bli behandlade så här, säger Kristin, en av av demonstranterna. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
USA, WASHINGTON DC, George Floyds, Vita, Kristin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protester, spridersig över , USA
Skånskan - 10 nov 16 kl. 07:36

Morgonkollen: Stora protester i USA

ERWP.fif(0) ”Främlingshatet får aldrig slå rot” Med dom orden inledde Irene Nilsson, kommunfullmäktiges ordförande, sitt korta anförande i samband med högtidlighållandet av Kristallnatten i Tyskland. Flera vill ta över skola i konkurs Det finns flera intresserade köpare till Skånska Småstadens kulturskola i Hjärup som gick i konkurs för ett par veckor sedan.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 11 kl. 07:47

Wall street-protester sprider sig

De är vitsminkade och utklädda till kontors-zombies och de håller sig i storstädernas finanskvarter. De Wall Street-kritiska protesterna i USA är nu inne på tredje veckan och sprider sig. På måndagen hölls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Boston och Portland, skriver amerikanska medier..

Nyhetskanalen - 04 okt 11 kl. 07:48

Wall street-protester sprider sig i USA

Wall Street-protesterna har spridit sig över USA. Nu hålls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Portland och Boston..

Sydsvenskan - 04 okt 11 kl. 08:29

Protester sprider sig

Foto: Frank Franklin
De är vitsminkade och utklädda till kontors-zombies och håller sig i storstädernas finanskvarter. De Wall Street-kritiska protesterna i USA är inne på tredje veckan och har spridit sig till bland annat Los Angeles.
På måndagen hölls demonstrationer i Los Angeles, Chicago, Boston och Portland, skriver amerikanska medier.

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 18 kl. 21:32

Folkliga protester sprider sig i Irak

Demonstranter har stormat provinsregeringens byggnad i staden Karbala i Irak, uppger ett vittne för Reuters. Tidigare under lördagen sattes landets säkerhetsstyrkor i högsta beredskap efter en vecka av protester. Protester mot korruption och bristande s.

Sydsvenskan - 14 jul 18 kl. 21:32

Folkliga protester sprider sig i Irak

Demonstranter har stormat provinsregeringens byggnad i staden Karbala i Irak, uppger ett vittne för Reuters. Tidigare under lördagen sattes landets säkerhetsstyrkor i högsta beredskap efter en vecka av protester. Protester mot korruption och bristande s.

Kristianstadsbladet - 17 sep 12 kl. 18:28

Manar till protester mot USA

Våldsamma protester mot Muhammedfilmen och USA har fortsatt i den muslimska världen i dag.I Libanon manade Hizbollah-rörelsens ledare, Hassan Nasrallah, hundratusentals anhängare till en veckas protester runt om i landet.
- Hela världen behöver se ilska i era ansikten och i era nävar, sade han i ett tv-sänt tal på söndagen, där han kallade filmklippet den "värsta attacken hittills mot islam.

Sydsvenskan - 01 jun 13 kl. 08:13

Våldsamma protester sprider sig

De våldsamma protesterna i Istanbul sprider sig till andra turkiska städer.
.

SVT - 22 jan 15 kl. 16:39

Blodiga protester sprider sig i Kongo

Stora protester hade senaste dagarna skakat huvudstaden Kinshasa i Demokratiska republiken Kongo. Enligt lokala människorättsorganisationer har minst 28 människor dödats, förmodligen fler..

GöteborgsPosten - 14 jul 18 kl. 21:32

Folkliga protester sprider sig i Irak

Demonstranter har stormat provinsregeringens byggnad i staden Karbala i Irak, uppger ett vittne för Reuters. Tidigare under lördagen sattes landets säkerhetsstyrkor i högsta beredskap efter en vecka av protester..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Malin, 42, fick svara på sexfrågor av bedragare

En okänd man ringde upp Malin, 42, och påstod att han var från Statistiska centralbyrån – sedan började han fråga om hennes sexvanor.– Det började med debutålder och sånt, men sen kom det ännu mer privata grejer och sedan väldigt irrelevanta saker, säger Malin. Det visade sig sen att SCB har en varning ute för mannen på sin hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

Knivman högg tre – hävdar nu nödvärn

En man i 20-årsåldern misstänks ha knivhuggit tre män i centrala Stockholm i onsdags i förra veckan. En av männen skadades så allvarligt att han dog.Nu vill han bli släppt från häktet.

Expressen - 1 timme sedan

Partierna möts igen – efter samtalsfiaskot

I dag möts riksdagspartierna i migrationskommittén för att bestämma hur man ska gå vidare efter att förhandlingarna mellan S och M bröt samman i går.De möts under hård tidspress. Den tillfälliga lagen går ut nästa år.

Expressen - 30 minuter sedan

Inga döda i Stockholm senaste veckan: ”Vi måste glädjas”

Hälso- och sjukvårdsdirektören om covid-19-läget: ”Vi måste glädjas”.

Expressen - 30 minuter sedan

Träd i brand över tågspår – stopp i tågtrafiken

Ett träd som fallit över ledningarna vid tågspåret i Hogstorp har fattat eld.– Räddningstjänsten är på väg ut, det är stopp i tågtrafiken, säger Fredrik Meurk vid räddningstjänsten..

Expressen - 1 timme sedan

19-åring knivhögg tre – hävdar nu nödvärn

19-åringen misstänks ha knivhuggit tre män i centrala Stockholm under onsdagen. En av männen skadades så allvarligt att han dog.Nu vill 19-åringen bli släppt från häktet.

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt våldtäkt i elljusspår

Expressen - 2 timmar sedan

Svenskar riskerar sju års fängelse för bombdådet

Två svenskar misstänks ligga bakom explosionen vid Skattestyrelsens kontor i Köpenhamn.Åklagaren yrkar nu på sju års fängelse för attacken som har beskrivits som en ”terrorliknande handling”..

Expressen - 2 timmar sedan

Person skadad på E18 – vägen avstängd

Expressen - 2 timmar sedan

”Ghislaine har kopior på alla filmer Epstein hade”

Ghislaine Maxwell, 58, har kopior på Jeffrey Epsteins hemliga övergreppsfilmer.Hon ska ha kopierat filmerna som en försäkring om Epstein åkte fast, säger en nära källa till Daily Mail.– Hon har kopior på allt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.