Nyan > Svenskfinland

Monday, 13 July, 00:29

Nyan - 29 maj 20 kl. 15:30

ÅU ingår samarbetsavtal för ungaLigaklubben Åland United har ingått ett så kallat samarbetsavtal med IK Myran från Nedervetil i Österbotten. Avtalet gäller för spelare upp till 18 års åldern och har därmed rätt att representera både ÅU och IK Myran i tävlingsmatcher under säsongen 2020. ”Detta är ett gott komplement till farmavtalet med IFK Mariehamn och ger oss ännu mer flexibilitet då det gäller att finna ändamålsenliga lösningar för våra unga spelare”, skriver Åland Uniteds sportchef Mikael Virta i ett pressmeddelande.  Han lyfter även fram att det samtidigt på ett enkelt sätt kan öppna dörrar för lovande spelare från Österbotten att testa på spel på liganivå. IK Myran spelar den här säsongen i division ett.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland United, IK Myran, Nedervetil, Österbotten, ÅU, IFK Mariehamn, Åland Uniteds, Mikael Virta, Myran, TEXT, Jansson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅU, ingår, samarbetsavtalför , unga
DI - 23 nov 17 kl. 15:45

FrontOffice Nordic AB (publ) ingår samarbetsavtal med Stockaboo AB

FrontOffice Nordic AB (publ) (”FrontOffice”) har ingått samarbetsavtal med Stockaboo AB (”Stockaboo”) om förmedling av garantiåtaganden i den nyemission som FrontOffice avser besluta om på extra bolagsstämma den 29 november 2017, enligt tidigare publicerat pressmeddelande..

DI - 31 mar 17 kl. 16:28

Gold Town Games ingår samarbetsavtal

Gold Town Games har ingått ett samarbetsavtal med spelbolaget Vavel Game Studio med kontor i USA och Polen. Syftet med samarbetet är i en första fas att köpa samtliga rättigheter till ett spel utvecklat av ett "globalt välrenommerat spelbolag". Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 12 jul 18 kl. 17:27

Xbrane Biopharma ingår samarbetsavtal med Stada

Bioteknikbolaget Xbrane Biopharma har ingått ett samarbetsavtal med Stada gällande Xlucane..

DalaDemokraten - 03 okt 17 kl. 09:49

Clas Ohlson ingår samarbetsavtal med LRF Samköp

Clas Ohlson tecknar samarbetsavtal med LRF Samköp, vilket samlas cirka 70 000 företagarmedlemmar inom de Gröna Näringarna..

Dalarnas tidningar - 03 okt 17 kl. 09:49

Clas Ohlson ingår samarbetsavtal med LRF Samköp

Clas Ohlson tecknar samarbetsavtal med LRF Samköp, vilket samlas cirka 70 000 företagarmedlemmar inom de Gröna Näringarna..

Realtid - 19 feb 18 kl. 08:59

BDO ingår samarbetsavtal med Briox

Briox och BDO i Finland har tecknat ett samarbetsavtal avseende Briox programvara för redovisningstjänster..

DI - 12 nov 18 kl. 08:05

Minesto ingår samarbetsavtal med elbolag på Färöarna

Miljöteknikbolaget Minesto har tecknat ett samarbetsavtal med elbolaget SEV, Färöarnas huvudsakliga kraftproducent och eldistributör..

DI - 25 mar 20 kl. 07:02

Oasmia ingår samarbetsavtal med Elevar kring Apealea

Läkemedelsbolaget Oasmia har tecknat ett samarbetsavtal med amerikanska Elevar kring kommersialisering av cancerpreparatet Apealea. .

TA - 21 jul 14 kl. 11:16

Volvo och ABB ingår samarbetsavtal


Volvo Bussar och ABB har ingått ett avtal om samarbete för att erbjuda kunder ett system med automatiska laddningssystem för elhybridbussar och helt elektriska bussar, skriver Volvo i ett pressmeddelande.Först ut med att testa systemet blir Luxemburg, som ska få tolv laddhybrider från Volvo i sin busstrafik nästa når, enligt Volvo."Samarbetet omfattar arbete för en standardisering a av automatiska snabbladdssystem för elbussar på marknaden", skriver Volvo..

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 11:16

Volvo och ABB ingår samarbetsavtal


Volvo Bussar och ABB har ingått ett avtal om samarbete för att erbjuda kunder ett system med automatiska laddningssystem för elhybridbussar och helt elektriska bussar, skriver Volvo i ett pressmeddelande.Först ut med att testa systemet blir Luxemburg, som ska få tolv laddhybrider från Volvo i sin busstrafik nästa når, enligt Volvo."Samarbetet omfattar arbete för en standardisering a av automatiska snabbladdssystem för elbussar på marknaden", skriver Volvo..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 11 timmar sedan

77-årigt flyg till Mariehamn

Ett flyg som är byggt under andra världskriget besöker Åland i juli. DC-3:an som kommer till Åland är byggd 1942, och är det enda planet av den typen som ännu flyger i Finland. – Vi har tidigare flugit till Tallinn och Centraleuropa med planet, säger Erkki Kivikero vid flygsällskapet DC-yhdistys i Helsingfors.

Nyan - Igår: 15:15

Seger för ÅU i Helsingfors

Åland United vann över PK-35 Helsingfors på bortaplan på lördagseftermiddagen. Matchen slutade 2-0. Första målet var ett PK-35 självmål och andra målet gjordes av Rosa Maria Herreros Ossorio.

Nyan - Igår: 13:53

Alla ska använda ansiktsmask

Samtliga flygresenärer som reser till och från Mariehamns flygplats ska använda ansiktsmask. Ansiktsmasken ska användas redan när man anländer till flygplatsen. Masken ska vara på under hela resan, enligt flygplatschef Tanja Sabel.

Nyan - Igår: 11:06

Barkhög brann i Finström

På lördagmorgonen strax före klockan 8 fick Landskapsalarmcentralen ett larm om en brand i en barkhög i Finström. Finström FBK ryckte ut och påbörjade släckningsarbetet. – Branden är självantänd och vi släcker den just nu med grävmaskin, säger brandinspektör Thomas Mattsson lite efter klockan 11 på lördagförmiddagen.

Nyan - I förrgår: 18:46

Två åtalas för kränkt gravfrid vid Estonia

Två svenska medborgare har åtalat för brott mot Estonialagen. .

Nyan - I förrgår: 18:00

Paf vill ge bort vrakchampagne

Spelbolaget Paf har ansökt om att få ge bort en flaska vrakchampagne till sin schweiziska samarbetspartner för att uppmärksamma att samarbetet firar ett år. – Det är under beredning men jag skulle säga att det är ett relativt brådskande ärenden. Vi försöker nog ta beslut inom juli eller augusti, säger Viveka Löndahl, chef för kulturbyrån vid landskapet.

Nyan - I förrgår: 17:00

Mer pengar till turismkampanj

Kampanjen 100 skäl att turista i Finland utvidgas för att stödja den inhemska turismen. Regeringen riktar 500 000 euro i tilläggsfinansiering till att göra små och medelstora turistföretags produkter och tjänster synligare. Finansieringen riktas till genomförandet av en riksomfattande kampanj för den inhemska turismen i samband med Föreningen Finlands turistorganisationers (FFTO) pågående kampanj 100 skäl att turista i Finland.

Nyan - I förrgår: 15:43

I Barnens bod bossar barnen

Syskonen Alvar, Alvina och Alfons Karlsson expanderar i Jomala Gottby. .

Nyan - I förrgår: 13:28

Mäklaren: Troligt att Birka Stockholm hamnar i Kina

Birka Stockholm ligger redan ute till försäljning. Och det behöver inte bli så svårt att hitta en köpare som man kan tro. .

Nyan - I förrgår: 11:24

Böcker kan skapa diskussion

Bibliotekarierna Teresa Westmark och Victoria Lundgren samt barn- och ugndomsbibliotekarien Annica Andersson har valt ut böcker med temat rasism i tre kategorier då Nyan träffar dem en torsdagsmorgon i början på juli. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.