FriaTider > Nyheter

Sunday, 12 July, 21:58

FriaTider - 29 maj 20 kl. 13:00

Åkesson om corona: "Regeringen har misslyckats"
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkessonom , corona, Regeringenhar , misslyckats
Blekinge Läns tidning - 04 apr 20 kl. 13:01

Corona: Regeringen vill ha makt att fatta snabba beslut om corona

Regeringen vill snabbt kunna fatta beslut om coronarelaterade åtgärder – detta utan att först få riksdagens godkännande. Det skulle vara de mest långtgående maktbefogenheterna för en regering sedan andra världskriget..

SVT - 31 maj 20 kl. 13:57

Knutson om målet på 100 000 tester: Där har regeringen misslyckats

Efter en vår med en borgfred i den svenska politiken kan det framöver bli en hårdare ton från oppositionen, menar SVT:s politikreporter Mats Knutson. När den mest akuta fasen börjar ta slut kan det börja komma skarpare kritik mot regeringens agerande under coronakrisen, som exempelvis frågan om testning. – Regeringen har talat om 100 000 tester i veckan, det har som max blivit 30 000.

SmålandsPosten - 02 mar 20 kl. 18:16

Löfven om Corona: Regeringen tar situationen på allvar

Statsminister Stefan Löfven (S) säger att regeringen tar situationen "på allra största allvar", vid en presskonferens tillsammans med inrikesminister Mikael Damberg (S) och socialminister Lena Hallengren (S). – I det här läget känner många människor oro, och det är fullt förståeligt, säger han..

SmålandsPosten - 02 mar 20 kl. 21:21

Löfven om Corona: Regeringen tar situationen på allvar

Regeringens krishanteringsråd höll på måndagen ett extrainkallat sammanträde med anledning av det nya coronaviruset. – Regeringen tar situationen på allra största allvar, sade statsminister Stefan Löfven (S) efter mötet – och meddelade att han ställt in en resa till Sydafrika för att nära leda regeringens arbete under viruskrisen..

Blekinge Läns tidning - 10 mar 20 kl. 09:02

Corona: Regeringen lovar snabbt krisavtal

Krisavtalet kommer "flera månader" tidigare än annonserat. Vården får också mer pengar, i en extra vårändringsbudget som regeringen och samarbetspartierna lägger i "närtid"..

SmålandsPosten - 11 mar 20 kl. 16:32

Corona: Regeringen stoppar stora sammankomster med fler än 500 personer

Regeringen följer Folkhälsomyndighetens uppmaning om begränsade sammankomster, uppger statsrådet Per Bolund för Ekot. Beslutet påverkar idrottsevenemang, konserter och konferenser med fler än 500 personer..

Sydöstran - 12 mar 20 kl. 20:38

Corona: Regeringen stänger inte skolor

Danmark och Norge har beslutat att stänga skolorna. Men Sverige väljer inte den vägen. Däremot kommer regeringen att ge skolornas huvudmän större möjligheter att förändra verksamheten..

Blekinge Läns tidning - 12 mar 20 kl. 20:48

Corona: Regeringen stänger inte skolorna

Danmark och Norge har beslutat att stänga skolorna. Men Sverige väljer inte den vägen. Däremot kommer regeringen att ge skolornas huvudmän större möjligheter att förändra verksamheten..

SmålandsPosten - 07 aug 14 kl. 06:10

Åkesson (SD) besökte Växjö

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson besökte Växjö på onsdagen och Smålandsposten fick en intervju med honom. Även i Sverigedemokraternas Sverige tas flyktingar emot. Partiledaren Jimmie Åkesson efterlyser mer nyanser i debatten, det handlar inte om antingen helt öppna eller helt stängda gränser.

News55 - 17 maj 17 kl. 14:59

Åkesson och Strandhäll i hätsk diskussion om pensionerna

I säsongsavslutningen av Expressens politikprogram “Bara Politik” hettar det till ordentligt mellan Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Det är när Jimmie Åkesson anklagar regeringen för att de inte har lyckats utjämna skatteklyftan mellan pensionärer och löntagare som Annika Strandhäll får nog. Enligt Åkesson skulle skatteskillnaderna varit borta för länge sedan om hans parti hade fått bestämma.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.