Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 14 July, 23:44

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 20 kl. 12:32

Istället för CannesStorfilmer skjuts upp och festivaler satsar digitalt..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Cannes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iställetför , Cannes
Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 12:01

Sluta kämpa mot reklamvägrarna och ge dem vad de vill ha istället

Annonsblockering är på allvar en existentiell kris för reklambranschen. Och – om man får tro vad som skrivs i ämnet – är reklamvägrare en ännu mer katastrofal trend för hela innehålls- och utgivarbranschen. I en tidigare artikel skrev jag om den unika möjligheten för innehållsleverantörer att bli mer relevanta när fler och fler använder annonsblockerare och fortsätter på samma tema med hjälp av AdAge:s Brian Sheehans analys  i den här artikeln.

Alliansfritt Sverige - 20 aug 13 kl. 15:18

Sopfråga får M att rösta med SD istället för KD, FP och C

Som de flesta vet kan allting i samhället läggas ut på upphandling, så även sopor. Detta har Moderaterna i Kungsbacka tagit fasta på och sett till att kommunen sagt upp sitt avtal med Renova, ett sopföretag ägt av Göteborg och kringliggande kranskommuner. Bakgrunden till att man inte längre vill att ett kommunalt bolag skall sköta sophanteringen är för att man har sett att kostnaden för sophantering har sjunkit när kommunen lagt ut det på entreprenad.

Supermiljöbloggen - 19 feb 16 kl. 20:56

75 ton gods skänktes bort istället för att hamna på tippen

Det är sajten Bortskänkes.se som i ett pressmeddelande berättar om de enorma mängder av gods som genom sajten sluppit hamna på tippen och istället funnit en ny väg in i människors hem.  Danny Wennberg, som grundat sajten, berättar för Supermiljöbloggen att Bortskänkes vill främja för en minskad konsumtion i samhället, underlätta en större omsättning inom andrahandsmarknaden, förlänga konsumtionsprodukters livslängd och på så sätt minska förbrukningen av jordens begränsade resurser samt minska avfallet på våra soptippar.

Cornucopia - 04 nov 19 kl. 09:58

Kavla upp ärmarna och lös dina problem själv istället för att gnälla!

Dags för en liten så kallad rage över alla som gnäller över både sin personliga situation och samhällets problem. Ingen kommer lösa detta åt er, utan det enda ni kan göra är att kavla upp ärmarna och lösa dina egna personliga problem, och anpassa dig till samhället eller rent av aktivt bidra till att lösa problemen. Problemen löses inte i sociala medier, och de kommer inte heller lösas av vare sig politiker, youtubers, journalister, Swish-journalister eller influencers.

Cornucopia - 05 apr 15 kl. 11:36

Miljöpartiet - avveckling istället för omställning

Som förutspått innebär Miljöpartiets inträde i regeringen dödsstöten för svenskt jordbruk och svensk landsbygd. Det senaste påfundet är höjningen av bensin- och dieselskatten, som dessutom nu automatiskt ska fortsätta höjas 2% snabbare än inflationen för all framtid.
Till en början är det naturligtvis nödvändigt att få upp priset på bensin och diesel, för att tvinga fram en nödvändig omställning på grund av peak oil.

Cornucopia - 12 apr 15 kl. 08:46

Så här många frihetsminskande byråkrater för du istället för försvarsupprustningen

Schibsted/SvD ställer i en artikel en återföring av svensk försvarsförmåga mot fler sjuksköterskor och lärare. Det är en grovt felaktig jämförelse, då försvar betalas på statlig skatt och sjuksköterskor och lärare betalas av landsting och kommuner, där alla resurser som tillförs kommunerna kan disponeras helt fritt av självständiga kommuner oavsett "öronmärkning".

Det tål alltså att upprepas igen och igen.

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 04:00

Istället för konformism: kaos

Alla som har sett tv-serien ”Weeds” känner igen Malvina Reynolds signaturmelodi: ”Little boxes on the hillside, little boxes made of ticky tacky, little boxes on the hillside, little boxes all the same.” Låten var en radikal slagdänga på 1960-talet som handlar om medelklassens påstådda böjelse för att låta sig stöpas i en och samma form. Den välnärda bourgeoisin går på universitet, gifter sig, skaffar barn, börjar spela golf och bor i likadana kedjehus, menade man.

Cornucopia - 05 apr 16 kl. 13:44

Hyperloop istället för höghastighethetståg i Sverige

Bara en vecka efter att jag skrev om Hyperloopprojektet Bratislava-Wien-Budapest går nu tre folkpartister1. ut och föreslår en Hyperlooplösning i Sverige istället för höghastighetståg. Detta dagen efter att Konjunkturinstitutet konstaterar att staten i bästa fall måste subventionera varje enskild persons resa med höghastighetstågen över Götalandsbanan med ca 800 kronor.

YLE - 17 feb 17 kl. 04:24

Saija valde nya arbetsuppgifter istället för sjukledighet - "Skulle annars ha sagt upp mig"

Allt fler arbetstagare som insjuknar gör som Saija Aromaa och väljer att byta arbetsuppgifter istället för att gå på sjukledighet. Trenden är tydligast inom hälsovårds- och servicebranscen men facken oroar sig över att arbetstagare ska känna sig tvungna att stanna på jobbet sjuka. Det är ett och ett halvt år sedan Saija Aromaa började jobba med kundbetjäning vid kosmetikavdelningen på ett varuhus i Helsingfors.

Skånskan - 31 jul 19 kl. 05:00

Oxie kyrka ska få vita istället för gråa väggar

Oxie Oxie kyrka ska renoveras och kommer att vara stängd tills i november. Mässor, dop, bröllop och andra förrättningar kommer att hållas i Glostorps kyrka och i församlingsgården.Onsdagsmorgonens mässa blev den sista gudstjänsten innan renoveringen.

Skånskan - 11 aug 19 kl. 16:40

Etableringslån istället för stödpeng

Svalöv Ett etableringslån bör inrättas när nyanlända får en kommunplacering, anser Teddy Nilsson (SD).
På så vis undviker man att betala ut försörjningsstöd.Sverigedemokraterna ser över ekonomin sedan man kommit till makten och en av åtgärderna kan bli att besluta om ett etableringslån.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Utländska studenter får stanna i USA

USA:s regering ger upp försöket att tvinga utländska studenter att lämna landet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ishak lämnar Tyskland för spel i Polen

Fotbollsanfallaren Mikael Ishak lämnar Nürnberg i den tyska andraligan för spel i Lech Pozan i den polska högstaligan. 27-åringen, som bland annat spelade OS för Sverige i Brasilien 2016, har skrivit på ett treårskontrakt och presenterats på klubbens Tw.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Uppåt på Wall Street

Energi- och tillverkningssektorn hjälpte till att hålla USA-börserna under armarna på tisdagen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Student cyklade 350 mil för att komma hem

När studenten Kleon Papadimitriou från Grekland insåg att han skulle få det svårt att ta sig från studieorten i skotska Aberdeen hem till Grekland på grund av coronapandemin, tog han saken i egna händer, rapporterar CNN Travel. Det efter att hans flyg h.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Alice Cooper blir chokladmjölk

Från chockrockare till chokladrockare..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Wigans historiska seger – mitt i coronakrisen

Wigan är inne i en djup ekonomisk kris på grund av coronapandemin och riskerar att åka ur Championship. Men på fotbollsplanen levererade det engelska laget en historisk storseger på tisdagskvällen, 8–0 hemma mot Hull. Mittenlaget Wigan besegrade bottenl.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Jimmy Fallon tillbaka i tv-studion

Han är den första late night-pratshowvärden att återvända till tv-studion..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Burgarkampanj kan göra pass ogiltigt

I kedjans reklam framgår det att man kan få en gratis hamburgare, mot en stämpel i passet..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Nya regler presenteras för Hagia Sofia

Ett av Istanbuls mest kända landmärken, Hagia Sofia som varit museum sedan 1935, ska återigen bli moské efter beslut av turkiska myndigheter. Beslutet har rört upp starka känslor i den kristna världen eftersom byggnaden var en katedral i runt 1 000 år i.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Åsa har varit covidsjuk sedan i mars

Socialstyrelsen har fått i uppdrag att kartlägga dem som varit långtidssjuka i covid-19. Åsa Kristoferson Hedlund har varit sjuk i bekräftad covid-19 sedan den 17 mars. – Det är jättebra att de ska kartlägga men jag är rädd att de ska missa många otesta.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.