SR > Nyheter

Saturday, 11 July, 01:14

SR - 29 maj 20 kl. 12:27

Skolor väntas öppna igenInom kort öppnar gymnasierna och universiteten igen, enligt uppgift till Ekot. Det beskedet kommer regeringen att lämna på en presskonferens klockan 13..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ekot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolor, väntas, öppna, igen
SR - 22 maj 20 kl. 06:03

Oro bland brittiska föräldrar när skolor ska öppna igen

Den brittiska regeringens beslut att de första skolorna i Storbritannien ska öppna igen från och med den förste juni har väckt intensiv debatt i landet. Många brittiska föräldrar är inte övertygade om att det är säkert nog att skicka sin barn till skolorna igen..

Aftonbladet - 24 maj 20 kl. 19:44

Engelska skolor kan börja öppna igen

▸ Delar av skolorna i England kan börja öppna igen från den 1 juni, meddelar premiärminister Boris Johnson..

DI - 24 maj 20 kl. 19:46

Boris Johnson: Engelska skolor kan börja öppna igen

Delar av skolorna i England kan börja öppna igen från den 1 juni, meddelar premiärminister Boris Johnson..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 20 kl. 19:43

Engelska skolor kan börja öppna igen

Delar av skolorna i England kan börja öppna igen från den 1 juni, meddelar premiärminister Boris Johnson. Beslutet gäller till en början för de yngsta barnen i åldersgrupperna 4–5 år, 5–6 år samt 10–11 år. Från den 15 juni kan även en del av de äldre ba.

GöteborgsPosten - 24 maj 20 kl. 19:44

Engelska skolor kan börja öppna igen

Delar av skolorna i England kan börja öppna igen från den 1 juni, meddelar premiärminister Boris Johnson..

DI - 29 maj 20 kl. 11:45

Uppgifter: Svenska skolor på väg att öppna igen

Lagom till sommarlovet väntas svenska universitet och gymnasier slå upp portarna igen..

DN - 07 maj 20 kl. 20:45

Danmark redo att öppna igen – men vissa restriktioner kvarstår

Butiker och köpcentrum kan öppna på måndag. Och därefter även kaféer, restauranger och skolor. .

Västerbottens Folkblad - 01 feb 19 kl. 09:11

Skolor öppna igen – läckan åtgärdad

På torsdagskvällen lagades vattenläckan i Nordmaling och på fredagen kunde skolorna hålla öppet som vanligt igen. Vattenläckan vid Levaråkern gjorde att Levarskolan och förskolan Björnborgen var tvungen att stänga på torsdagen och barnen skickades hem. På kvällen meddelade kommunen på sin hemsida att läckan var lagad och att alla hushåll återigen har vatten.

Sydsvenskan - 28 maj 15 kl. 04:00

Stoppa skadegörelse på skolor genom att öppna upp för kvällsaktiviteter

Högaholmsskolan har återigen har drabbats av inbrott och skadegörelse i form av krossade rutor.Jag uppskattar att runt 100 rutor har krossats på skolan varje år sedan jag började på skolan 2001, under denna tid alltså 1400 rutor. Vi kan för att inte överdriva räkna med 1000 rutor och med att varje ruta med arbetsinsats kostar skattebetalarna cirka 1000 kronor.

UNT - 25 nov 15 kl. 07:20

Skolor i Bryssel öppnar igen

Skolorna och tunnelbanan i Belgiens huvudstad Bryssel öppnar igen i dag, efter att ha varit stängda i fyra dagar under polisens tillslag mot misstänkta terrorister..

Fler nyheter från SR

SR - 5 timmar sedan

Demonstranter ockuperar statliga tv-kanalen

I Mali har den statliga tv-kanalen ORTM:s sändningar avbrutits sedan hundratals demonstranter har tagit sig in och ockuperat byggnaden och krävt president Ibrahim Boubacar Keitas avgång..

SR - 6 timmar sedan

Johansson om straffrabatten: ”Behöver gå hårdare åt gängen”

Regeringen vill nu slopa delar av den så kallade straffrabatten, och föreslår att även ungdomar i åldrarna 18 till 20 år ska kunna dömas till lagens strängaste straff när de begår grova brott. Enligt justitieminister Morgan Johansson (S) riktar sig förslaget direkt till gängkriminaliteten..

SR - 6 timmar sedan

Nederländerna drar Ryssland inför Europadomstol

Den nederländska regeringen meddelade i dag att man stämmer Ryssland i Europadomstolen för mänskliga rättigheter. Skälet är Rysslands påstådda inblandning i nedskjutningen av ett malaysiskt plan över östra Ukraina för sex år sedan. Omkring två tredjedelar av de 298 dödsoffren kom från Nederländerna..

SR - 6 timmar sedan

Ny rapport: Svenskar håller inte avstånd

Det råder allvarliga brister i efterlevnaden av coronarestriktioner, visar en sammanställning som Länsstyrelsen i Skåne har gjort för hela landet på uppdrag av regeringen..

SR - 7 timmar sedan

Norge öppnar för resor till Sydsverige

Vid lunch i dag lättade norska regeringen på sin reseavrådan till flera europeiska länder som de tidigare avrått ifrån..

SR - 8 timmar sedan

Brasiliens regering pressad – efter fondernas protestbrev

Brasiliens vicepresident höll i går ett möte med europeiska fonder som krävt att Brasilien stoppar avskogningen i Amazonas. Mötet kommer efter att 30 fonder, däribland flera svenska pensionsfonder, skickat ett öppet protestbrev till den brasilianska regeringen..

SR - 8 timmar sedan

Oppositionen kräver utredning i fallet Gui Minhai

Moderaterna kräver en utredning av fallet Gui Minhai, där även regeringens hantering granskas. Vänsterpartiets utrikespolitiske talesperson Håkan Svenneling stödjer Moderaternas krav..

SR - 8 timmar sedan

Ovanligt kall julimånad

Juli månad har hittills varit en ovanligt kall och på vissa håll blöt sommarmånad. I natt var det exempelvis bara några plusgrader i halländska Ullared..

SR - 8 timmar sedan

Ministern långt ifrån nöjd med kompromissförslaget

Ett steg i rätt riktning, säger Sveriges EU-minister Hans Dahlgren om det nya kompromissförslaget om EU-budgeten. Men han är långt ifrån nöjd..

SR - 8 timmar sedan

Domstolsbeslut gör Hagia Sofia till moské

I Turkiet har högsta domstolen öppnat vägen för att göra världsarvet Hagia Sofia i Istanbul till moské. I dag är det ett museum och Turkiets mest populära turistmål från 500-talet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.