Realtid > Ekonomi

Wednesday, 15 July, 04:08

Realtid - 29 maj 20 kl. 11:57

Samtliga banker uppfyller MREL-kravSamtliga banker uppfyllde vid utgången av det första kvartalet sina krav på nedskrivningsbara skulder, så kallade MREL-krav. Det visar Riksgäldens kvartalsrapport..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
MREL, Riksgäldens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samtliga, banker, uppfyller, MREL-krav
Nerikes Allehanda - 02 jul 14 kl. 06:17

Alléskolan uppfyller Skolinspektionens krav

Alla tio nationella program på Alléskolan uppfyller Skolinspektionens krav. Det visar den tillsyn som Skolinspektionen har gjort..

SVT - 05 aug 19 kl. 02:24

”Uppfyller alla krav ändå sitter jag här och väntar”

Jessica Vos från Tyskland har väntat i 31 månader på att Migrationsverket ska besluta om hon ska få svenskt medborgarskap. – Jag tycket det är löjligt. Det borde vara ganska lätt att fatta beslut i mitt fall.

Norrtelje Tidning - 04 apr 16 kl. 17:00

Grupp-boenden uppfyller inte krav

Fyra boenden för personer med psykisk funktionsnedsättning måste byggas om eller ersättas eftersom de inte uppfyller Arbetsmiljöverkets krav..

SVT - 07 okt 14 kl. 22:08

Nykomlingar uppfyller inte krav

I söndags blev det klart att Hammarby är tillbaka i Damallsvenskan, tillsammans med Mallbacken. Gemensamt för klubbarna är att deras hemmaarenor långt ifrån uppfyller kraven från Svenska Fotbollförbundet..

DN - 15 okt 19 kl. 15:55

AIK och Hammarby uppfyller inte krav för elitlicens

Elitseriepremiären i bandy närmar sig, men redan nu står det klart att fem klubbar inte uppfyller kraven för elitlicens….

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 12 kl. 19:23

Grekland uppfyller inte krav

Eurozonens finansministrar ersätter det planerade mötet på onsdagen om den ekonomiska krisen i Grekland med en telefonkonferens. En anledning är att Grekland ännu inte har uppfyllt de krav som ställts för att få det ekonomiska tillskottet..

HBL - 11 jul 12 kl. 15:25

EBA: Bankerna uppfyller kapitalkraven

Den europeiska bankmyndigheten, EBA, har presenterat en uppföljning av hur Europas stora banker uppfyller de kapitalkrav som EBA ställde upp i december.Storbankerna är välkapitaliserade och uppfyller sedan tidigare EBA:s krav. 27 banker hade till och med lyckats utöka sitt kapital över kraven.

Kristianstadsbladet - 28 okt 17 kl. 00:01

Nya krav på barnutredningar

Antalet barnutredningar som inte uppfyller lagens krav är för högt, i september fanns 72 ärenden. Politikerna har tröttnat och kräver att samtliga ska vara avslutade innan årsskiftet..

SvD - 03 okt 12 kl. 18:22

Svenska banker uppfyller EBA:s krav

Sydsvenskan - 16 mar 15 kl. 12:45

Vi ställer numera högre krav på datasäkerhet för att skydda personuppgifter

Efter Samres kritik (Åsikter 16/3) mot Skånetrafikens senaste upphandling vill vi förtydliga varför vi har förändrat kraven.Skånetrafiken är en professionell organisation med stor erfarenhet och vana av upphandlingar. I den här specifika upphandlingen om serviceresor har Skånetrafiken ställt som krav att landet där verksamheten bedrivs ska uppnå de krav som finns på datasäkerhet kopplat till personuppgifter.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Qliro slutför uppdelningen under 2020

Qliro Group tar bort de finansiella målen och tidigare guidning för 2020 för dotterbolagen. Koncernens mål är att slutföra den planerade uppdelningen under 2020, där Qliro, CDON och Nelly ska bli separata listade bolag..

Realtid - 11 timmar sedan

Opec: Ökad efterfrågan på olja 2021

Oljekartellen Opec räknar med att efterfrågan på olja ökar rejält under 2021, efter nedgången i år till följd av covid-19-pandemin..

Realtid - 11 timmar sedan

Halverat resultat för Westander

Pr-byrån Westanders rörelseresultat blev 4,4 miljoner kronor under första halvåret, en minskning med 4,5 miljoner jämfört med första halvåret 2019..

Realtid - 11 timmar sedan

Gjensidige: "Vårt bästa andra kvartal någonsin"

Norska försäkringsbolaget Gjensidige Forsikring redovisar ett nettoresultat för andra kvartalet som var både över fjolårets och bättre än analytikernas prognos. .

Realtid - 12 timmar sedan

Investment Banking bra bränsle för Citigroup

Intäkterna ökade för Citigruop under årets andra kvartal med 5 procent jämfört med motsvarande period i fjol..

Realtid - 12 timmar sedan

Wells Fargo: "Vi är extremt besvikna"

Wells Fargo redovisar ett resultat per aktie på minus 0:66 dollar för det andra kvartalet 2020. Motsvarande period förra året landade resultatet per aktie på 1:30..

Realtid - 12 timmar sedan

Wall Street öppnar på rött

S&P 500 inleder tisdagen 0,6 procent ner, Dow Jones industriindex är ner 1,2 procent medan Nasdaq kompositindex ner 0,8 procent. .

Realtid - 13 timmar sedan

Foodora utsatt för dataintrång

Matleveransföretaget Foodora har utsatts för ett dataintrång där över 480 000 kunduppgifter läckte..

Realtid - 13 timmar sedan

"Ett negativt resultat känns aldrig tillfredsställande"

Fjärde AP-fondens (AP4) avkastning för första halvåret 2020 uppgick till minus 2,5 procent före såväl som efter kostnader..

Realtid - 14 timmar sedan

Fortsatt tillväxt för JP Morgan

Den amerikanska storbanken JP Morgan Chase gör ett nettoreslutat för andra kvartalet på 4,7 miljarder dollar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.