BT > Nyheter

Saturday, 04 July, 06:34

BT - 29 maj 20 kl. 11:40

Inget nyval i Kosovo
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kosovo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, nyvali , Kosovo
Aftonbladet - 29 maj 20 kl. 11:42

Inget nyval i Kosovo

▸ Det blir inget nyval i Kosovo under den närmast tiden, som avsatte premiärministern Albin Kurti ville..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 20 kl. 11:40

Inget nyval i Kosovo

Det blir inget nyval i Kosovo under den närmast tiden, som avsatte premiärministern Albin Kurti ville. Landets författningsdomstol har slagit fast att oppositionen i stället har rätt att försöka bilda ny regering. "Det största politiska partiet har inte.

GöteborgsPosten - 29 maj 20 kl. 11:41

Inget nyval i Kosovo

Det blir inget nyval i Kosovo under den närmast tiden, som avsatte premiärministern Albin Kurti ville. Landets författningsdomstol har slagit fast att oppositionen i stället har rätt att försöka bilda ny regering..

NSD - 18 okt 13 kl. 16:07

Inget nyval i "tolvan"

Det blir inget nyval i Gruvtolvan. På torsdagens medlemsmöte var ombudsmannen Lasse Ankarfjäll, IF Metall, på plats för att reda ut stadgarna.??Formellt blev det inget resultat alls.

SVT - 27 dec 14 kl. 10:32

Inget nyval i mars

Det blir inget nyval i mars nästa år. På en gemensam presskonferens i riksdagshuset med alliansen och regeringen berättade partiledarna att det är klart med en blocköverskridande överenskommelse..

Nya Wermlands Tidningen - 27 dec 14 kl. 13:31

Inget nyval - så tycker länets riksdagsledamöter

Statsminister Stefan Löven (S) utlyser inget nyval den 22 mars. Det beskedet gavs på lördagens presskonferens med Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Allianspartierna. Flera av länets riksdagsledamöter applåderar ”decemberöverenskommelsen”..

YLE - 29 jan 15 kl. 09:37

Inget nyval väntas i Vörå

Namnlistor finns nu uppsatta i en handfull affärer i Vörå. Initiativtagaren till namninsamlingen vill att förtroendet för fullmäktige prövas och att det ordnas nyval i kommunen. På torsdag förmiddag hade listorna i affärerna samlat omkring 80 namn.

SR - 27 dec 14 kl. 19:00

Inget nyval - blocken överens

De blir inget extraval i vår. Det står klart efter att regeringen och allianspartierna kommit överens om hur det ska bli lättare för en minoritetsregering att regera. Men statsminister Stefan Löfven säger att han inte ångrar sitt beslut tidigare om att utlysa nyval..

YLE - 19 feb 13 kl. 07:04

Valexpert: Inget nyval i Sibbo

Valexperten Lauri Tarasti anser att kommunalvalet i Sibbo inte måste tas om. Han tycker inte att det finns orsak att gå till nyval eftersom valresultatet inte påverkades av att personer med jäv deltog i rösträkningen. På fredagen bestämde förvaltningsdomstolen att kommunalvalet ska tas om i Sibbo.

Blekinge Läns tidning - 09 jan 16 kl. 17:41

Inget nyval i Katalonien

Katalanska separatistpartier har nått en överenskommelse om hur en regional regering ska bildas. Därmed skulle riskan för nyval vara undanröjd. Uppgörelsen innebär att den tillförordnade regionpresidenten Artur Mas träder åt sidan.

YA - 09 jan 16 kl. 17:41

Inget nyval i Katalonien

Katalanska separatistpartier har nått en överenskommelse om hur en regional regering ska bildas. Därmed skulle riskan för nyval vara undanröjd. Uppgörelsen innebär att den tillförordnade regionpresidenten Artur Mas träder åt sidan.

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.