DI > Ekonomi

Wednesday, 15 July, 07:27

DI - 29 maj 20 kl. 11:41

Centerpartiet: ”Regeringen har misslyckats”Centerns vikarierande partiledare menar att regeringens strategi har misslyckats..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiet, Regeringenhar , misslyckats
SVT - 29 maj 20 kl. 02:19

Centerpartiet: Regeringen måste ändra den svenska coronastrategin

Centerpartiet ställer nu flera krav på att regeringen ska ändra Sveriges coronastrategi. Socialminister Lena Hallengren (S) välkomnar det och kallar det för bra förslag. ”Vi uppmanar regeringen att ta in det förändrade kunskapsläget och presentera en uppdaterad riktning för Sveriges bekämpning av corona­smittan”, skriver den vikarierande partiledaren Anders W Jonsson (C) på DN Debatt..

DI - 15 mar 17 kl. 12:16

Centerpartiet: Regeringen har snott vårt förslag

Regeringen rosas av både Centerpartiet och Företagarna för sitt utvidgade Växa-stöd till företagare. Men frågan är vem som kom på förslaget först?.

Expressen - 03 okt 17 kl. 20:01

Centerpartiet: "Regeringen har varit för slapphänt"

Nu reagerar flera svenska politiker på Expressens avslöjande om hur svenska myndigheter utsatts för dataintrång. Centerpartiets rättspolitiske talesperson Johan Hedin anklagar regeringen för att vara för slapphänt. – Jag är trött på det här nu, det får vara nog.

SVT - 31 maj 20 kl. 13:57

Knutson om målet på 100 000 tester: Där har regeringen misslyckats

Efter en vår med en borgfred i den svenska politiken kan det framöver bli en hårdare ton från oppositionen, menar SVT:s politikreporter Mats Knutson. När den mest akuta fasen börjar ta slut kan det börja komma skarpare kritik mot regeringens agerande under coronakrisen, som exempelvis frågan om testning. – Regeringen har talat om 100 000 tester i veckan, det har som max blivit 30 000.

DalaDemokraten - 09 mar 17 kl. 13:00

Debatt: Centerpartiet: Regeringen vill försvåra för markägare och jägare

Den rödgröna regeringen, med Miljöpartiet i spetsen, har ännu en gång beslutat att försvåra för markägare och jägare. Man tycker att de som äger och brukar marken har för mycket att säga till om. Därför vill man begränsa markägandet genom att urholka äganderätten..

YLE - 05 dec 13 kl. 06:23

HS: En tredjedel missnöjd med regeringen

En tredjedel av finländarna anser att regeringen misslyckats med sin uppgift, visar en gallupundersökning som Helsingin Sanomat gjort. Bara runt en fjärdedel tycker att Katainens regering lyckats med sitt jobb. Resultatet liknar den undersökning som gjordes i somras.

YLE - 13 mar 16 kl. 09:05

HS: Professorer missnöjda med regeringen

Professorerna är missnöjda med regeringens utbildningspolitik, det visar en utfrågning som Helsingin Sanomat gjort. Bara åtta procent av dem som svarat tycker att regeringen skött sig bra. Hälften anser däremot att regeringen misslyckats fullständigt med universitetspolitiken.

SVT Debatt - 08 dec 13 kl. 06:00

Regeringen har inte gjort tillräckligt för djuren

DJURSKYDD Det finns flera brister i svensk djurskyddslagstiftning. Sverigedemokraterna vill satsa på att förbättra situationen för landets djur på flera punkter. Det gäller bland annat hårdare straff för djurplågeri, bättre förhållanden för djur i animalieproduktionen och djurpoliser över hela landet.

Kristianstadsbladet - 28 jun 20 kl. 18:31

Debatt: Regeringen vill inte betala vad det kostar

Förhandlingarna inför höstens försvarsbeslut har avslutats på initiativ av försvarsminister Peter Hultqvist. Trots ett försämrat säkerhetsläge och ett stort politiskt stöd för ett starkare försvar har Hultqvist och regeringen misslyckats med att få till en politisk överenskommelse som accepterats av några andra partier än Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Förklaringen är att regeringen helt enkelt inte vill betala vad det kostar att ha en god försvarsförmåga, skriver Moderaterna Pål Jonson och Hans Wallmark..

Regeringen - 27 dec 14 kl. 14:22

Regeringen beslutar inte om extra val

Statsminister Stefan Löfven informerade vid en pressträff den 27 december 2014 om att regeringen inte kommer att fatta beslut om extra val. Bakgrunden är den överenskommelse som Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna träffat.

Överenskommelsen omfattar följande:
- Den statsministerkandidat som samlar stöd från den partikonstellation som är större än alla andra tänkbara regeringskonstellationer ska släppas fram.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Aker Solutions vinst i linje med guidningen

Norska oljeservicebolaget Aker Solutions redovisar ett ebitda-resultat på 232 miljoner norska kronor för det andra kvartalet 2020..

DI - 15 minuter sedan

Försäljningslyft för Clas Ohlson i juni

Clas Ohlsons totala försäljning steg med 5 procent under juni. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett lyft med 1,8 procent, enligt….

DI - 15 minuter sedan

Pandox starkare än väntat – ”återhämtningen är dock bräcklig”

Hotellfastighetsbolaget Pandox driftnetto uppgick till 363 miljoner kronor i det andra kvartalet 2020..

DI - 30 minuter sedan

Cloetta tvingas dra i gång stora kostnadsbesparingar – stänger godislager

Godisbolaget Cloettas kvartalsrapport fick ett surt mottagande.  Bolaget ska vinna tillbaka aktiemarknadens förtroende genom att sälja mer….

DI - 15 minuter sedan

Tele2:s resultat andra kvartalet i linje med förväntan

Telekombolaget Tele2 rapporterar ett rörelseresultat som underliggande ebitdal på 2.268 miljoner kronor, något högre än förväntade 2.165….

DI - 15 minuter sedan

Stark resultat för matjätten Axfood

Dagligvarubolaget Axfood redovisade ett rörelseresultat på 605 miljoner kronor under det andra kvartalet 2020 vilket kan jämföras med 601….

DI - 15 minuter sedan

Högre vinst än väntat för SEB – kreditförlusterna över förväntan

SEB redovisar ett rörelseresultat på 4.598 miljoner kronor för det andra kvartalet 2020..

DI - 30 minuter sedan

Tele2 återinför förslag om extrautdelning

Telekombolaget Tele2:s styrelse återinför sitt tidigare förslag om en extrautdelning på 3,50 kronor per aktie, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Japan lämnar styrräntan oförändrad

Den japanska centralbanken, Bank of Japan, beslutade vid sitt policymöte att låta depositräntan ligga kvar på -0,10 procent..

DI - 1 timme sedan

Rejält lägre kreditförluster än väntat för SHB

Handelsbanken redovisar ett högre rörelseresultat än förväntat i andra kvartalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.