Realtid > Ekonomi

Wednesday, 15 July, 06:53

Realtid - 29 maj 20 kl. 11:16

Ökad tillväxttakt för företagens lån i aprilI april 2020 hade de icke-finansiella företagenslånfrån monetära finansinstitut en årlig tillväxttakt på 5,8 procent. Det är en ökning med 0,5 procentenheter jämfört med föregående månad..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, tillväxttaktför , företagens, låni , april
YA - 28 jun 12 kl. 06:31

Lyss till Kassandra

Hur går det för den som kommer med allvarliga budskap? Erik Dahmén borde veta. Han var professor i ekonomi på Handels i Stockholm och varnade tidigt för att ?

BT - 30 maj 14 kl. 10:19

Analytiker: Det går bra nu

En lite svag siffra på ytan - men viktiga delar av den svenska ekonomin är i bra skick. Det säger Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson om första kvartalets BNP-utveckling. Sveriges bruttonationalprodukt växte med 1,9 procent under första kvartalet jämfört med samma period i fjol.

Affärsvärlden - 12 aug 15 kl. 13:27

Uppsving för tyska ekonomin

Den tyska ekonomin fortsätter att uppvisa en solid tillväxttakt och företagens sentiment är fortfarande positivt, trots den pågående grekiska skuldkrisen och volatiliteten på Kinas aktiemarknad..

Realtid - 29 apr 20 kl. 09:34

Plus 44 miljarder kronor i utlåning till företag

I mars 2020 hade de icke-finansiella företagens lån från monetära finansinstitut en årlig tillväxttakt på 5,3 procent. Det är en ökning med 1,5 procentenheter jämfört med föregående månad (reviderad). Det visar ny statistik från SCB..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 minuter sedan

Handelsbanken bättre än väntat

Handelsbankens kreditförluster kommer in mycket lägre än förväntat, 97 miljoner kronor mot förväntade 1 361 miljoner kronor. .

Realtid - 12 timmar sedan

Qliro slutför uppdelningen under 2020

Qliro Group tar bort de finansiella målen och tidigare guidning för 2020 för dotterbolagen. Koncernens mål är att slutföra den planerade uppdelningen under 2020, där Qliro, CDON och Nelly ska bli separata listade bolag..

Realtid - 13 timmar sedan

Opec: Ökad efterfrågan på olja 2021

Oljekartellen Opec räknar med att efterfrågan på olja ökar rejält under 2021, efter nedgången i år till följd av covid-19-pandemin..

Realtid - 14 timmar sedan

Halverat resultat för Westander

Pr-byrån Westanders rörelseresultat blev 4,4 miljoner kronor under första halvåret, en minskning med 4,5 miljoner jämfört med första halvåret 2019..

Realtid - 14 timmar sedan

Gjensidige: "Vårt bästa andra kvartal någonsin"

Norska försäkringsbolaget Gjensidige Forsikring redovisar ett nettoresultat för andra kvartalet som var både över fjolårets och bättre än analytikernas prognos. .

Realtid - 15 timmar sedan

Investment Banking bra bränsle för Citigroup

Intäkterna ökade för Citigruop under årets andra kvartal med 5 procent jämfört med motsvarande period i fjol..

Realtid - 15 timmar sedan

Wells Fargo: "Vi är extremt besvikna"

Wells Fargo redovisar ett resultat per aktie på minus 0:66 dollar för det andra kvartalet 2020. Motsvarande period förra året landade resultatet per aktie på 1:30..

Realtid - 15 timmar sedan

Wall Street öppnar på rött

S&P 500 inleder tisdagen 0,6 procent ner, Dow Jones industriindex är ner 1,2 procent medan Nasdaq kompositindex ner 0,8 procent. .

Realtid - 16 timmar sedan

Foodora utsatt för dataintrång

Matleveransföretaget Foodora har utsatts för ett dataintrång där över 480 000 kunduppgifter läckte..

Realtid - 16 timmar sedan

"Ett negativt resultat känns aldrig tillfredsställande"

Fjärde AP-fondens (AP4) avkastning för första halvåret 2020 uppgick till minus 2,5 procent före såväl som efter kostnader..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.