DI > Ekonomi

Saturday, 11 July, 03:33

DI - 29 maj 20 kl. 10:44

Tidigare Haldex-friaren ska dra ner med 15.000 anställdaTyska fordonsunderleverantören ZF Friedrichshafen planerar att dra ned arbetsstyrkan med upp emot 15 000 jobb fram till 2025. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Haldex, ZF Friedrichshafen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare Haldex-friarenska , dra, nermed , 15.000, anställda
VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Sydsvenskan - 15 sep 11 kl. 06:30

Småföretagen blickar framåt

Saab har cirka 200 underleverantörer i Sverige och 46 återförsäljare. I Skåne har företagen redan börjat planera för hur de ska överleva utan Saab.
?

VA - 15 mar 11 kl. 10:47

Stockholmsbörsen störtdyker

15 mars Stockholmsbörsen hade en större nedgång i den inledande handeln på tisdagen efter ett nytt kraftigt fall på Tokyobörsen. Problemen i kärnkraftverket i Fukushima har fortsatt med en tredje explosion i en av reaktorerna samtidigt som en brand i utbrutit i en annan reaktor. "Den huvudsakliga påverkan på marknadsentimentet just nu är situationen för Japans skadade kärnkraftsanläggningar", skriver Morgan Stanley i en strategirapport.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Di:s analytiker: ”Bäddat för börsdramatik”

Riskaptiten har velat i veckan inför att rapportfloden bryter ut nästa vecka. Di:s Agnetha Jönsson och Felicia Åkerman diskuterar riskerna….

DI - 6 timmar sedan

Tesla-konkurrenten tar in ytterligare i kapital

Elbilstillverkaren Rivian tar in ytterligare 2,5 miljarder dollar i kapital. Tesla-konkurrenten har sedan tidigare e-handelsjätten Amazon….

DI - 6 timmar sedan

Nya restriktioner i Serbien efter protester

Efter flera dagar med demonstrationer runt om i Serbien har myndigheterna förbjudit samlingar med över tio personer i huvudstaden Belgrad..

DI - 7 timmar sedan

Bulgarien och Kroatien tar stort steg mot euron

BRYSSEL (Nyhetsbyrån Direkt) Bulgarien och Kroatien tog på fredagen ett stort steg mot att bli medlem i euron genom att ansluta sina….

DI - 7 timmar sedan

Wall Street stiger efter avvaktande inledning – Netflix lyfter

Wall Street handlas upp efter en öppning kring nollan. Positiva besked om läkemedlet remidivisir effektivitet för behandling av….

DI - 7 timmar sedan

Bambuser ingår avtal med amerikanskt e-handelsbolag

Livevideobolaget Bambuser har ingått ett avtal med den amerikanska e-handelsplattformen Moda Operandi..

DI - 7 timmar sedan

Så trollade Falcon Funds bort halv miljard via elbolag i Strängnäs

Ett konkursmässigt elhandelsbolag i Strängnäs lett av en B-kändis var centralt för att trolla bort över en halv miljard i Falcon Funds..

DI - 8 timmar sedan

Ett av Europas viktigaste partier på väg tillbaka

Det står och väger inför söndagens viktiga presidentval i Polen. Det är helt jämnt mellan kandidaterna i den andra valomgången och det går….

DI - 8 timmar sedan

Gömd Stureplanskrog imponerar med sting både i glas och på tallrik

Partystämningen sätter sin prägel på atmosfär och meny på restaurang Supper. Drinkarna må stå i fokus på denna Stureplanskrog – men det är….

DI - 8 timmar sedan

Trump: Relationen med Kina ”svårt skadad” – nytt handelsavtal inte prio

USA:s president Donald Trump säger att han inte tänker på ett nytt handelsavtal med Kina i dagsläget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.