Dagens Media > Ekonomi

Monday, 06 July, 22:06

Dagens Media - 29 maj 20 kl. 10:35

Rickard Olsson till Rix FM: ”Jag är ju en radiot”I sommar tar tv- och radio-veteranen Rickard Olsson över som programledare för Rix FM:s eftermiddagssändningar: ”Längtar så jag har växtvärk”, säger han..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Olsson, Rix FM, Rickard Olsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rickard, Olssontill , RixFM Jag är ju en , radiot
Helsingborgs Dagblad - 29 maj 20 kl. 10:43

Rickard Olsson blir ny röst på Rix FM

I sommar tar Rickard Olsson över som programledare för radiokanalen Rix FM:s eftermiddagssändningar. "Jag är ju en radiot sedan gammalt och älskar direktsänd radio. Det kommer bli skoj, trams, underhållning och allvar i skön mix.

GöteborgsPosten - 29 maj 20 kl. 10:43

Rickard Olsson blir ny röst på Rix FM

I sommar tar Rickard Olsson över som programledare för radiokanalen Rix FM:s eftermiddagssändningar..

News55 - 27 jun 17 kl. 12:39

Rickard Olsson på väg att lämna SVT

Den allmänbildade programledaren Rickard Olsson, 50, är ett välkänt ansikte i SVT. Förutom att leda ”Vem vet mest” och ”Sommarkväll med Rickard Olsson” har han även varit programledare för ”Söndagsöppet” och ungdomsprogrammet ”Bullen”. I podcasten ”Värvet” berättar dock Rickard att han går in i en skakig period jobbmässigt då ”Vem vet mest?

Kristianstadsbladet - 18 jul 14 kl. 10:21

En citysommar med Rickard Olsson

Sommar i city. Så beskriver programledaren Rickard Olsson upplägget när säsongpremiären av "Sommarkväll" närmar sig. Jan Guillou, Nina Persson och Suzanne Reuter är några av gästerna i fokus när programmet flyttar in i centrala Göteborg.

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 14 kl. 10:21

En citysommar med Rickard Olsson

Sommar i city. Så beskriver programledaren Rickard Olsson upplägget när säsongpremiären av "Sommarkväll" närmar sig. Jan Guillou, Nina Persson och Suzanne Reuter är några av gästerna i fokus när programmet flyttar in i centrala Göteborg.

News55 - 14 dec 17 kl. 11:29

Rickard Olsson om SVT: “De gjorde slut via sms”

Inom de närmsta dagarna ska SVT:s Rickard Olsson ta ett avgörande beslut. Han ska bestämma sig för om han vill vara kvar på kanalen eller ej, det skriver Aftonbladet. Rickard Olsson är programledare för ”Vet vem mest” och enligt ett sms till Expressen skulle Rickard spela in det sista avsnittet av ”Vem vet mest junior” i går för att sedan åka hem och skapa en lista med för- och emotpunkter med att arbeta för SVT.

Expressen - 27 jun 17 kl. 05:00

Rickard Olsson petas av SVT

Rickard Olsson petas av SVT – igen. "Vem vet mest" ska bara sändas på lördagar – samtidigt läggs "Sommarkväll med Rickard Olsson" ner nästa år.Nu överväger programledaren att lämna SVT.

Expressen - 26 apr 18 kl. 07:59

Tårarna på SVT – Rickard Olsson lämnar

Rickard Olsson hade en sista natt med SVT-kollegerna efter tio år som programledare för "Vem vet mest?".Tårar fälldes under kvällen, då Rickard Olsson och de andra tittade på gamla bilder från inspelningarna.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 17 kl. 21:04

Inget Vasalopp för Rickard Olsson

Programledaren Rickard Olsson kommer inte att vara reporter i spåret under årets Vasalopp, rapporterar Expressen. Olsson har själv skrivit på Twitter att han är "jätteledsen" över att inte få vara med längre. Rickard Olsson skriver även att han är besv.

Trelleborgs Allehanda - 10 jan 17 kl. 21:04

Inget Vasalopp för Rickard Olsson

Programledaren Rickard Olsson kommer inte att vara reporter i spåret under årets Vasalopp, rapporterar Expressen. Olsson har själv skrivit på Twitter att han är "jätteledsen" över att inte få vara med längre. Rickard Olsson skriver även att han är besviken på SVT över beslutet.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 8 timmar sedan

TV4 Nyheterna fälls av Granskningsnämnden

Granskningsnämnden fäller inslag i TV4 Nyheterna för felaktiga påståenden om Sida och korruption..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Nya Zeeland gör undantag – öppnar för produktionsbolag

Nya Zeeland ruckar på inreseförbudet under pandemin. Produktionsbolag som vill spela in filmer och tv-serier i landet släpps in..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Efter storaffären – Banijay Group rustar upp varumärket

Banijay Group markerar jätteaffären med Endemol Shine genom nytt utseende..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Bonnier kammar hem mest av ”vita-fläckar-stödet”

De fyra största koncernerna fick tre fjärdedelar av ”vita-fläckar-stödet”. Mest fick Bonnier med 24 miljoner, men sett till storlek fick Gota Media mest med 23 miljoner..

Dagens Media - 10 timmar sedan

”Därför rullas AI ut först inom CRM – och du lär dig genom att testa, testa, testa”

AI har stor potential för CRM och kommer att göra sitt intåg i de flesta bolag fortare än vad många tror. Det skriver Martin Dicksved och Mattias Andersson på Miltton Insights – och delar med sig av sina bästa råd..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Com Hems vd hoppar av: ”Dags att ta en paus”

Vd:n Anders Nilsson lämnar Com Hem och Tele2.Telenors tidigare Europachef Kjell Morten Johnsen tar över..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Com Hem vd:n hoppar av: ”Dags att ta en paus”

Vd:n Anders Nilsson lämnar Com Hem och Tele2 .Telenors tidigare Europachef Kjell Morten Johnsen tar över..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Readly lanserar “magasincirkel” med Underbara Clara

Bokcirklar är populära, men funkar det för tidskrifter? Readly vill ta trenden till magasinvärlden tillsammans med bloggaren och skribenten Underbara Clara..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Sophie Hedestad: ”Man måste våga ta för sig”

I det 134:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Netigates marknadschef Sophie Hedestad för att diskutera entreprenörskap och hur man kan uppnå framgång i karriären..

Dagens Media - 03 jul 20 kl. 14:48

Veckans viktigaste branschnyheter

Massiv bojkott av Facebook, stor intervju med Netflix toppchef Lina Brouneus och Aftonbladets sparplan. Här samlar vi veckans viktigaste branschnyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.