Sydsvenskan > Sport

Thursday, 02 July, 14:07

Sydsvenskan - 29 maj 20 kl. 09:36

Inga träningsmatcher före allsvenska premiärenFotbollen kan börja spela matcher igen. Allsvenskan börjar den 14 juni, men utan publik eller träningsmatcher inför. – Det är klart att det verkligen inte är vad vi önskar. Men nu är omständigheterna sådana att det är bättre med fotboll i den här formen.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, träningsmatcher, före, allsvenska, premiären
SmålandsPosten - 29 maj 20 kl. 09:36

Inga träningsmatcher före allsvenska premiären

Fotbollen kan börja spela matcher igen. Allsvenskan börjar den 14 juni, men utan publik eller träningsmatcher inför..

BT - 29 maj 20 kl. 09:36

Inga träningsmatcher före allsvenska premiären

Fotbollen kan börja spela matcher igen. Allsvenskan börjar den 14 juni, men utan publik eller träningsmatcher inför..

YA - 29 maj 20 kl. 09:36

Inga träningsmatcher före allsvenska premiären

Fotbollen kan börja spela matcher igen. Allsvenskan börjar den 14 juni, men utan publik eller träningsmatcher inför..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 20 kl. 09:36

Inga träningsmatcher före allsvenska premiären

Fotbollen kan börja spela matcher igen. Allsvenskan börjar den 14 juni, men utan publik eller träningsmatcher inför. – Det är klart att det verkligen inte är vad vi önskar.

Barometern - 29 maj 20 kl. 09:36

Inga träningsmatcher före allsvenska premiären

Fotbollen kan börja spela matcher igen. Allsvenskan börjar den 14 juni, men utan publik eller träningsmatcher inför..

SVT - 29 maj 20 kl. 10:01

Inga träningsmatcher före allsvenska premiären

Fotbollen kan börja spela matcher igen. Allsvenskan börjar den 14 juni, men utan publik eller träningsmatcher inför. -Det är klart att det verkligen inte är vad vi önskar.

BT - 23 feb 13 kl. 13:57

Elfsborg förlorade mot Fredrikstad

Det har blvit dags för årets första träningsmatch på hemmaplan för Elfsborg. En vinst, en oavgjord och tre förluster. Så är facit hittills på Elfsborgs träningsmatcher hittills på fem träningsmatcher.

BT - 02 mar 13 kl. 07:25

Rätt att sparka ut Kevin Bäckström

Snowboard handlar om klassisk elitidrott och flashig image. Kevin Bäckström, 20, tycks ha blivit ett offer för denna vanskliga mix. Att den talangfulle Ulricehamns-killen sparkades ur landslaget var på samma gång sorgligt och nödvändigt.

Nyheter 24 - 27 jan 14 kl. 15:10

Här är fem anledningar till varför vi ska behålla allsvenskan som den är

Svensk elitfotboll kan komma att förändras den närmaste tiden. De svenska säsongerna kan gå från nuvarande upplägg där de startar på våren och slutar på hösten till att i stället börja under den kalla hösten och sluta när det börjar bli varmare.Här är Nyheter24:s anledningar till varför man inte bör byta upplägg:1.

Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 14 kl. 17:42

Bärkroth: Carlstad gjorde det svårt för oss

Carlstad United inledde tävlingssäsongen med en 0–4-förlust mot allsvenska Brommapojkarna. – Vi har inga direkta förhoppningar utan ser Svenska cupen som tre riktigt bra träningsmatcher, säger Karlstadslagets Tom Larsson..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Tusentals gästarbetare oroar länsstyrelse

Omkring 3 500 gästarbetare kommer nästa vecka till Värmland för att arbeta med underhåll av länets fabriker och bruk, rapporterar Sveriges Radio Värmland. Det inkluderar gästarbetare från såväl andra delar av landet som utländsk arbetskraft – något som.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Polisen söker drönare över regeringskansliet

En eller flera drönare har siktats ovanför regeringskansliet och utrikesdepartementet i centrala Stockholm i samband med att regeringen hade sammanträde under torsdagen, rapporterar Aftonbladet. Fastigheterna är skyddsobjekt vilket innebär att det råder.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Medicinföretag bekräftar: USA har köpt lagret

Sverige får klara sig på sitt befintliga lager av covidläkemedlet remdesivir, meddelar tillverkaren Gilead. Detta efter att USA har köpt upp nästan all medicin för nästkommande månader. På onsdagen rapporterade brittiska The Guardian att USA köpt upp nä.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svensk i Hongkong: Har vänner som är oroliga

Hongkongs nya säkerhetslag sätter skräck i demokratirörelsen. För de flesta svenskar i Hongkong pågår livet som vanligt – men oron är påtaglig. – Jag har vänner som uttrycker oro för framtiden, vad de ska göra om det fortsätter på samma spår som nu, säg.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Uppåt på börsen

Stockholmsbörsen stiger i öppningshandeln. Några minuter efter öppning har OMXS-index ökat 0,8 procent. Uppgången är bred med 28 av 30 av storföretagen på plus.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Var Carl von Linné rasist?

Överdriv inte vetenskapsmannens betydelse för dagens rasism..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

EM-kvalen flyttas – nytt upplägg väntar

EM-kvalen i volleyboll flyttas till följd av coronakrisen, som också tvingar fram ett nytt upplägg. Den största förändringen är att de flesta kvalgrupperna, bland annat Sveriges, kommer att avgöras i januari 2021 i stället för augusti–september 2020 som.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Karibiens viruskamp en skör framgångssaga

Karibiens snabba och samstämmiga respons i kampen mot coronaviruset beskrivs som en framgångssaga. Flera av regionens önationer har inte rapporterat några nya fall på flera veckor – men minskad turism och sommarens orkansäsong gör läget sårbart. Å ena s.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Klart färre transplanteras under coronakrisen

Antalet transplantationer har sjunkit kraftigt under coronaepidemin i Sverige. – Det är allvarligt eftersom det här är patienter riskerar att dö medan de står på väntelistan, säger Johan Nilsson, professor vid thoraxkirurgen vid Skånes universitetssjukh.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Forskare: Kultur är viktigt i en pandemi

Under den pågående coronapandemin är våra möjligheter att delta i kultur- och fritidsaktiviteter begränsade. Men hur påverkar det vårt psykiska välbefinnande? Det vill en forskargrupp vid Karolinska institutet försöka få svar på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.