Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 07 July, 00:57

Kristianstadsbladet - 28 maj 20 kl. 16:33

Anders Gustafsson: varför framställs Sverige i så dålig dager?Sverige framställs som en miljöbuse när vi i själva verket är ett exempel för andra att följa..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Gustafsson, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Gustafssonvarför , framställs, Sverigei , , dålig, dager
Skånskan - 03 dec 16 kl. 13:45

”Jag framställs som den jag är”

Jill Johnson befann sig på en jobbig plats i livet när Så mycket bättre spelades in.
– Jag lovade mig själv utifrån var jag stod rent privat att jag skulle släppa på allt från kontrollbehov till prestationsångest och bara ha roligt, säger hon om inspelningen. ERWP.

Dagensanalys.se - 27 jul 17 kl. 10:28

Kvinnor framställs stereotypt i annonser

Majoriteten av både män och kvinnor anser att kvinnor framställs på ett stereotypt sätt i annonser, det visar en ny studie från UM London. Studien visar att 77 procent av kvinnorna och 63 procent av männen tycker att kvinnor skildras mycket eller ganska stereotypt i annonser. De vanligast förekommande stereotyperna var ‘bimbo/fotbollsfru’, ‘hushållets gudinna’ och ‘shopaholic’.

Expressen - 04 okt 12 kl. 20:36

Kullenberg: "Palme framställs som någon slags idol"

Författaren och journalisten Annette Kullenberg var en av gästerna i torsdagens "Bar & politik". Hon intervjuade Olof Palme många gånger och har skrivit boken "Palme och kvinnorna". Filmen "Palme" tycker hon är delvis obegriplig.

Expressen - 15 dec 12 kl. 14:14

"Känns orättvist att det framställs som knarklangarsajt"

En brittisk sajt erbjuder patienter Skypemöten med polska läkare. Därefter kan man få mediciner hemskickade - trots att vissa av dem är narkotikaklassade. Efter att Expressen.

HBL - 16 jan 13 kl. 17:09

Åland framställs som framtidsland för rasister

Vill ni slippa mångkultur och flyktingar? Flytta till Åland! Så lyder budskapet i bloggen Framtidsland som skrivs av en svensk rasist som flyttat till Åland.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skådespelerskan blev trött på hur kvinnor framställs i media – skapade hemsida för nakenbilder

Den australiensiska skådespelerskan Caitlin Stasey, 25, fick nog av att se hur kvinnokroppen framställs i olika medier, så hon bestämde sig för att skapa en egen hemsida där kvinnor har möjligheten att "ta tillbaka" sina kroppar genom att själva ta makten till sig och publicera sina nakenbilder, helt av egen vilja.
Bildkälla: Tumblr
LÄS MER: De visar tidningarnas skeva bild av kvinno-kroppar och det är hur awesome som helst. Hemsidan som hon startat handlar om mer än om nakenhet, Caitlin säger att det handlar om att omtolka den kvinnliga nakenheten.

Expressen - 26 okt 15 kl. 21:00

Collin: Kvinnorna framställs som våp

Kändisarna kör som krattor i ”Sveriges värsta kändisbilförare”. Sedan framställs kvinnorna som våp. Varför ställer de upp?.

YLE - 18 dec 18 kl. 16:27

Elaka tränare och kroppsmätningar - “Synd att truppgymnastiken framställs så”

Många truppgymnaster tränar lika hårt som vilka elitidrottare som helst, ändå är det få som känner till att Finland är världsledande inom grenen. Ofta framställs bara de mörka sidorna i media, tycker 15-åriga Aurora Kapanen, kapten för Ovo Team..

DN - 08 nov 19 kl. 23:43

Ingrosso-annonser fällda av RO: Kvinnan framställs som ett sexobjekt

I reklam för ett läppstift som influeraren Bianca Ingrossos företag Caia Cosmetics marknadsför framställs den poserande….

DalaDemokraten - 19 jan 16 kl. 05:50

Debatt: Stockholmsfixeringen är farlig för Sverige

Idag har jag läst ännu en kultursida som recenserar en bok om hur eländigt det är i glesbygden. Precis som i media i övrigt och i rikspolitiken framställs Sverige som bestående av dels tre storstäder, dels glesbygd. Ibland kallas Sverige utanför tullarna för landsbygd eller avfolkningsbygd, men perspektivet är detsamma.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:19

Uppåt på börsen

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:50

Lisa Axelsson: ”Jag vill också vara en frihetsforskare som skiter i måsten”

Marie jobbar inte längre. Efter mer än ett kvarts sekel på Sveriges järnvägar har hon hängt av sin konduktörshatt för sista gången. Jag springer på henne en solig förmiddag i trappen och gratulerar till pensionen..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:51

Brott: 20-åring gick bärsärkagång

En 20-åring sitter anhållen efter att ha misshandlat flera personer under helgen..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:05

Tävling ska ta fram förorternas författartalanger

Ortens bästa poet lockade tusentals unga i landets förorter till att lyssna på poesi, men tävlingen tvingades lägga ner i brist på pengar. Nu lanseras i stället en ny tävling i samma anda..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 09:10

Nokia levererar 5G till Taiwan

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:28

Nu ökar kontrollen vid villkorlig frigivning

Längre övervakningstider, fotbojor och snabbare varningar vid misskötsel. Det är några av förändringarna när nya lagstiftningen kring villkorlig frigivning börjar gälla..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:32

20 coronafall i MLS – veckan före avspark

Den nordamerikanska fotbollsligan MLS bekräftar att 20 spelare och sex lagledare har testats positivt för covid-19. Beskedet är ett rejält bakslag för ligan, som är planerad att dra i gång den 8 juli..

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:44

Många döda i båtolycka i Bangladesh

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:21

Assa Abloy säljer verksamhet vid förvärv

Kristianstadsbladet - 29 jun 20 kl. 08:03

En död i lägenhetsbrand i Härnösand

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.