DI > Ekonomi

Tuesday, 07 July, 14:42

DI - 28 maj 20 kl. 09:40

Företagarnas investeringar minskade med 3 procentFöretagens investeringar uppgick till 77,8 miljarder kronor första kvartalet i år, vilket är en nedgång med 3 procent från motsvarande. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagarnas, investeringarminskade med 3 procent
Dagens PS - 08 apr 19 kl. 11:26

Småföretagarnas smocka mot Löfven

”Vad som behövs är inte bidrag, utan bättre villkor”, skriver två debattörer i SvD. Statsminister Stefan Löfven får kritik mot sin politik med riktade bidrag för att stoppa butiksdöden i glesbygden. Enligt Löfven har åtgärden varit framgångsrik, och det uttalandet upprör småföretagare i landet.

VA - 23 aug 11 kl. 20:43

Sociala investeringar på framväxt

23 augusti Trots den rådande börsoron världen över så funderar småsparare och investerare över hur de ska placera sina pengar. Och om du för en liten stund kopplar bort den rådande ekonomiska krisen och föreställer dig en framtida möjlig investeringsportfölj. Vid sidan av en trygg pensionsfond, som i sin tur innehåller några procent sociala investeringar i Indien och Afrika, har du aktier i bostäder för låginkomsttagare i en afrikansk storstad och i en lokal byggfirma.

Dagens PS - 04 jul 18 kl. 14:41

Smartare investeringar “här för att stanna”

RAIRE Invest, med investeringsplattformen Raise Reach, har stormat fram i marknaden för alternativa investeringar. Rörelsen i sin nuvarande form har bara funnits sedan ett år tillbaka då grundarna tillsammans med huvudägare bestämde sig för att förändra och framför allt förbättra hur en investeringsplattform skall fungera. Och sedan dess har det gått fort.

Cornucopia - 06 jun 20 kl. 10:13

Alternativa investeringar istället för finansmarknaderna

Utanför finansmarknaderna och bostadsmarknaden finns det alternativa investeringar. Nedan följer några exempel på vad dessa kan bestå av.
Alternativ investering.

Nya Wermlands Tidningen - 13 apr 13 kl. 07:30

Företagarnas vd är ordentligt arg

Kostnaderna för företagen att lämna kontrolluppgifter månadsvis för anställda i stället för nuvarande systemet med kontrolluppgifter årsvis gör Företagarnas vd, Elisabeth Thand Ringqvist, upprörd..

DrivaEget - 16 aug 13 kl. 09:26

Småföretagarnas Riksförbund till attack mot Centerns Annie Lööf

Efter Annie Lööfs sommartal i veckan går nu Småföretagarnas Riksförbund till attack mot henne: ?Om Centern verkligen vill vara småföretagarpartiet nummer ett bör ni lyssna på småföretagen och tydligt undvika tomma ord, taktik och plakatpolitik?, säger förbundet med ordförande Leif Svensson i täten..

Dagens Media - 11 sep 13 kl. 14:10

Scholz & Friends bakom Företagarnas kampanj

Reklambyrån Scholz & Friends står bakom Företagarnas nya kampanj inför valet 2014..

BT - 07 feb 14 kl. 07:50

Småföretagarnas rankning av partiernas politik visar vilka som hotar jobben


Alla partier vill vara småföretagarnas bäste vän. Men småföretagarna själva är mer nogräknade med sitt politiska umgänge. Igår presenterade konsultmäklarföretaget Assistera en mätning där 795 småföretagare fick ranka partiernas viktigaste företagarfrågor.

Nya Wermlands Tidningen - 29 apr 14 kl. 22:20

Samverkan är företagarnas recept till en positiv utveckling

Samverkan är ledordet när det gäller företagarnas väg till en positiv utveckling för Hagfors. Det framgick med tydlighet när det var dags för ett nytt stormöte på tisdagskvällen..

SvD - 14 sep 14 kl. 21:21

Företagarnas vd: ”Drömutveckling att Fi, V och SD backar”

Att Vänsterpartiet ser ut att bli en viktig spelare för regeringen kan försämra för Sveriges företagare, säger Företagarnas vd Elisabeth Thand Ringqvist..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Apples krisande leverantör hotas av nästa Iphone

Teknikjätten Apple vill använda oled-skärmar i de nya Iphone-modellerna som väntas släppas i år..

DI - 15 minuter sedan

Indikationer: Världshandeln stabliseras

Världshandeln har minskat kraftigt till följd av coronakrisen, men indikatorer för juni antyder tidiga tecken på en stabilisering..

DI - 15 minuter sedan

Capital Conquest har avyttrat aktier i Millicom för 12 Mkr

Capital Conquest AB (publ) (”Bolaget”) har avyttrat aktier för 12 Mkr i telekom bolaget Millicom som är noterad på Stockholmsbörsen (Large….

DI - 30 minuter sedan

Novavax rusar på nytt miljardtillskott för utveckling av coronavaccin

Läkemedelsbolaget Novavax, en av de ledande aktörerna inom utvecklingen av coronavaccinet, kommer att få 1,6 miljarder dollar från….

DI - 45 minuter sedan

Högtryck hos papperskassebolag – bygger ny fabrik

Den nya skatten på plastkassar har fått försäljningen att rusa för papperskassetillverkaren Norbag i Töcksfors som bygger en ny fabrik för….

DI - 45 minuter sedan

Jävshärva på Riksbanken – anmäldes för chefstillsättning

Riksbankens tillsättning av en forskartjänst var i praktiken redan beslutad när den utlystes – till en medsökandes bestörtning..

DI - 45 minuter sedan

Folkhälsomyndigheten: "Undvik nya bekanta under semestern" – följ pressträffen

Myndigheterna uppdaterar om coronaläget i Sverige. Följ pressträffen med bland andra Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten….

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen rekylerar ned – bioteknikbolag rusar

Stockholmsbörsen handlades vid lunchtid på tisdagen till lägre kurser. Nedgången tilltog något efter hand och gav därmed en rekyl till den….

DI - 2 timmar sedan

Storägare säljer jätteposter i Powercell

Midroc New Technology och Finindus har genom en placing sålt nära 3,1 miljoner aktier i bränsleteknikbolaget Powercell, motsvarande 5,9….

DI - 2 timmar sedan

Vator Securities: No one-trick pony – advancing a novel platform-based CNS company

AlzeCure has with its seven-project portfolio multiple shots at goal where each, while early stage, represents a potential….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.