DI > Ekonomi

Tuesday, 07 July, 14:39

DI - 28 maj 20 kl. 08:43

Nya uppgångar att vänta när Stockholmsbörsen öppnarStockholmsbörsen ser ut att inleda torsdagens handel uppåt. Hittills under veckans gång har storbolagsindexet stigit över 4 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya uppgångaratt , väntanär , Stockholmsbörsenöppnar
DI - 29 jun 18 kl. 14:21

Stockholmsbörsen: EU-uppgörelse lyfter börsen

Tydliga uppgångar noterades på Stockholmsbörsen efter lunchtid på fredagen. Efter hot om veto från Italien och 13 timmars långa förhandlingar enades EU-ledarna i natt om en uppgörelse kring mottagandet av migranter till EU vilket smittade av sig på börshumöret. I övrigt har nyhetsveckan dominerats av handelsrelationen mellan USA och Kina.

DI - 10 jan 18 kl. 13:35

Stockholmsbörsen: Tele2 faller tungt på Com Hem-affären

Efter sex handelsdagar i följd med idel uppgångar vände Stockholmsbörsen på onsdagen ned. Bäst i relativa termer bland storbolagen var Boliden, några av storbankerna samt på senare tid hårt pressade H&M, medan bland andra Astra Zeneca och telekomsektorn tappade mark..

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 10:09

Stockholmsbörsen vänder nedåt

Efter en inledande uppgång vände Stockholmsbörsen ned, medan kronan har blivit svagare mot euron och dollarn.Klockan 10 hade OMXS-index sjunkit 0,6 procent till 362,1.
Även de ledande Europabörserna vände ned och sjunker nu för fjärde dagen i rad, ledda av kraftiga nedgångar för råvarubolag.

Affärsvärlden - 14 mar 17 kl. 08:54

Uppgångar att vänta på Stockholmsbörsen

Den positiva börstrenden ser ut att fortsätta: Europaterminerna indikerar uppgångar på tisdagen, efter att Stockholmsbörsen stängde på plus 0,4 procent på måndagen och både New York och Asien uppvisar små rörelser. Måndagen var den femte uppgångsdagen i rad, och OMXS30 nosade på 1.600-nivån för första gången sedan hösten 2015..

DI - 16 jun 20 kl. 07:42

Kraftig uppgång att vänta på Stockholmsbörsen

Efter gårdagens stimulansåtgärder från Federal Reserve är kraftiga uppgångar att vänta när Stockholmsbörsen inleder tisdagens handel..

Affärsvärlden - 10 feb 17 kl. 08:45

Stockholmsbörsen: Uppgångar att vänta

Veckan ser ut att avslutas i dur efter utspel från Donald Trump under torsdagen om att detaljer i hans stora skattereform snart kommer att avslöjas. New York-börsen stängde på plus 0,6 procent och i Asien råder generella uppgångar med ett smärre rally i Japan; plus 2,5 procent på Tokyobörsen..

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

Cornucopia - 03 jul 19 kl. 18:14

Stockholmsbörsen åter nära all time high

Stockholmsbörsen var uppe och vända på nivåer mycket nära all time high under dagen. En rätt radikal utveckling med tanke på hur sencykliskt vi är i konjunkturcykeln, och det finns en avsevärd risk att en och annan fartblind och oerfaren kommer bränna sig framöver.
Dagschart OMXSPI.

Cornucopia - 07 jun 20 kl. 17:17

Starkare krona och urstark börs - Stockholmsbörsen snart på plus i år

Ännu en positiv börsvecka är avklarad och Stockholmsbörsen stängde på högstanotering för veckan, bara 1.32% ner sedan årsskiftet. Om inte uppgången bryts nästa vecka kommer börsen alltså ligga på plus i år.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 16 kl. 09:20

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde dagen med stigande kurser, efter gårdagens nedgång. Efter tio minuters handel hade OMXS-index gått upp med 1,2 procent.Även Europabörserna stiger, i spåren av uppgångar i Asien sedan den japanska centralbanken överraskat marknaderna genom att införa negativ styrränta.

Cornucopia - 14 dec 19 kl. 08:41

Nytt börsrekord på Stockholmsbörsen - OMXS30 kvar vid motståndet

Glädjen över de konservativas valseger i Storbritannien och nu förväntad Brexit ledde till nytt börsrekord på Stockholmsbörsen. Storbolagsindex OMXS30 klarade dock inte av att knäcka motståndet runt 1770.Dagschart OMXSPI.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Apples krisande leverantör hotas av nästa Iphone

Teknikjätten Apple vill använda oled-skärmar i de nya Iphone-modellerna som väntas släppas i år..

DI - 15 minuter sedan

Indikationer: Världshandeln stabliseras

Världshandeln har minskat kraftigt till följd av coronakrisen, men indikatorer för juni antyder tidiga tecken på en stabilisering..

DI - 10 minuter sedan

Capital Conquest har avyttrat aktier i Millicom för 12 Mkr

Capital Conquest AB (publ) (”Bolaget”) har avyttrat aktier för 12 Mkr i telekom bolaget Millicom som är noterad på Stockholmsbörsen (Large….

DI - 30 minuter sedan

Novavax rusar på nytt miljardtillskott för utveckling av coronavaccin

Läkemedelsbolaget Novavax, en av de ledande aktörerna inom utvecklingen av coronavaccinet, kommer att få 1,6 miljarder dollar från….

DI - 45 minuter sedan

Högtryck hos papperskassebolag – bygger ny fabrik

Den nya skatten på plastkassar har fått försäljningen att rusa för papperskassetillverkaren Norbag i Töcksfors som bygger en ny fabrik för….

DI - 45 minuter sedan

Jävshärva på Riksbanken – anmäldes för chefstillsättning

Riksbankens tillsättning av en forskartjänst var i praktiken redan beslutad när den utlystes – till en medsökandes bestörtning..

DI - 45 minuter sedan

Folkhälsomyndigheten: "Undvik nya bekanta under semestern" – följ pressträffen

Myndigheterna uppdaterar om coronaläget i Sverige. Följ pressträffen med bland andra Johan Carlson, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten….

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen rekylerar ned – bioteknikbolag rusar

Stockholmsbörsen handlades vid lunchtid på tisdagen till lägre kurser. Nedgången tilltog något efter hand och gav därmed en rekyl till den….

DI - 2 timmar sedan

Storägare säljer jätteposter i Powercell

Midroc New Technology och Finindus har genom en placing sålt nära 3,1 miljoner aktier i bränsleteknikbolaget Powercell, motsvarande 5,9….

DI - 2 timmar sedan

Vator Securities: No one-trick pony – advancing a novel platform-based CNS company

AlzeCure has with its seven-project portfolio multiple shots at goal where each, while early stage, represents a potential….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.