DI > Ekonomi

Saturday, 04 July, 07:16

DI - 27 maj 20 kl. 06:54

Bonesupport tillförs 378 miljoner kronor efter nyemissionBonesupport, verksamt inom ortobiologi för behandling av skelettskador, har genomfört en riktad nyemission och därmed tillförts 378. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonesupport, tillförs, 378miljoner kronor efter , nyemission
DI - 26 maj 20 kl. 17:45

Bonesupport gör riktad emission av upp till 10 miljoner aktier

Medicinteknikbolaget Bonesupport avser att genomföra en riktad nyemission på upp till 10 miljoner aktier..

Cornucopia - 03 apr 19 kl. 20:04

Climeon gör riktad nyemission för att bredda ägandet

Energiteknikbolaget Climeon offentliggjorde ikväll avsikten att genomföra en riktad nyemission utan företräde för befintliga aktieägare. Tanken är att bredda institutionellt ägande, killgissningsvis har institutioner velat köpa aktier men inte kunnat göra det över börsen i önskade volymer.
Geotermisk anläggning på Island.

SvD - 02 jan 17 kl. 07:27

Obducat tillförs 49 miljoner i nyemission

Obducat tillförs 49,4 miljoner kronor i den nyemission av preferensaktier om upp till 85,7 miljoner kronor som aviserades i slutet av oktober. Därmed har totalt 57,6 procent av de erbjudna preferensaktierna tecknats. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 02 jan 17 kl. 07:41

Obducat tillförs 49 miljoner kronor i nyemission

Obducat tillförs 49,4 miljoner kronor i den nyemission av preferensaktier om upp till 85,7 miljoner kronor som aviserades i slutet av oktober. Därmed har totalt 57,6 procent av de erbjudna preferensaktierna tecknats..

DI - 11 sep 18 kl. 09:09

Acucort beslutar om nyemission

Acucort, som handlas på Spotlight, har beslutat att genomföra en nyemission med företräde för befintliga aktieägare. Nyemissionen tillför bolaget cirka 9,4 miljoner kronor före emissionskostnader vid fullteckning. Skulle emissionen bli övertecknad har styrelsen beslutat om en överteckningsoption som om den nyttjas kan tillföra ytterligare 2,0 miljoner kronor..

Cornucopia - 07 nov 19 kl. 09:38

Oscar Properties vill genomföra nyemission på 250 MSEK - går ner lite på börsen

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties meddelade i ett pressmeddelande igår att man vill genomföra en nyemission på cirka 249 MSEK, samt konvertera preferensaktier till stamaktier. Börskursen gick ner lite i bolaget nu på morgonen och aktie börsstoppades tillfälligt.
Oscar Properties Norra Tornen Helix.

Opinionen.se - 05 jun 13 kl. 10:31

Börsras efter nyemission

Styrelsen i oljebolaget PA Resources föreslår en nyemission som tillför bolaget 891 miljoner kronor. Under morgonen rasade bolagets aktie med drygt 30 procent. Emissionen är fullt säkerställd och garanterad av Gunvor Group, Lorito Holdings och ett konsortium sammansatt av Carnegie, skriver PA Resources i ett pressmeddelande.

DN - 27 dec 12 kl. 15:41

Kapp-Ahl får in pengar till nyemission

Kapp-Ahls nyemission har fulltecknats. Det innebär att klädföretaget tillförs 383 miljoner kronor före emissionskostnader, skriver Kapp-Ahl i ett pressmeddelande..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyemission och inställd stämma i HQ

HQ:s styrelse föreslår en nyemission riktad till befintliga ägare som skulle tillföra bolaget 25 miljoner kronor. Det är kostsamt att utreda händelserna som ledde till bolagets enorma tradingförluster, konstaterar styrelsen. HQ bedriver sedan 2010 ingen operativ verksamhet och saknar löpande intäkter.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 13 kl. 09:25

Nyemission och inställd stämma i HQ

HQ:s styrelse föreslår en nyemission riktad till befintliga ägare som skulle tillföra bolaget 25 miljoner kronor. Det är kostsamt att utreda händelserna som ledde till bolagets enorma tradingförluster, konstaterar styrelsen. HQ bedriver sedan 2010 ingen operativ verksamhet och saknar löpande intäkter.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SAS-räddning och massåterkallelse – här är veckans viktigaste nyheter

Japans enkla modell väljs bort av Fed, Kina ger anledning till ekonomiskt hopp, staten räddade SAS och Volvo tvingades göra sin största….

DI - 9 timmar sedan

Paypal-grundaren är USA:s ambassadör i Sverige: "Lustigt hur livet kan bli"

En förmögen imperiebyggare av privat natur, med ett brinnande intresse för geopolitik, handel och svenska teknikbolag. .

DI - 10 timmar sedan

Mutlarmet till Ericsson gällde avtal i högriskländer

Uppgiften att USA:s finansinspektion granskade 18 av Ericssons konsultaffärer i Mellanöstern i januari 2015 var allvarlig för telekomjätten….

DI - 10 timmar sedan

Di:s experter: ”Måste svida för Riksbanken”

Räntevapnet är dött – länge leve balansräkningen. ”Det är uppenbart att Riksbankens fokus kommer att ligga där kommande år..

DI - 10 timmar sedan

KI-chefen: Handlar om historiskt tapp

Konjunkturinstitutet ska sätta en prislapp på coronapandemin åt regeringen. Redan nu står det klart att det handlar om ett historiskt tapp….

DI - 11 timmar sedan

Commerzbanks ordförande avgår – vd erbjuder sig att lämna

Tyska Commerzbanks styrelseordförande Stefan Schmittmann avgår den 3 augusti medan bankens vd Martin Zielke har erbjudit sig att avgå..

DI - 11 timmar sedan

Facktoppar: Ny varselvåg hotar – förläng permitteringsstödet

Permitteringsstödet måste förlängas och beskedet brådskar – om inte fortsätter industrin att varsla under sommaren..

DI - 11 timmar sedan

Air France planerar att minska personalstyrkan med drygt 7.500 personer

Det franska flygbolaget Air France planerar att minska antalet anställda med drygt 7.500 personer till slutet av 2022..

DI - 11 timmar sedan

På tisdag tar solcellspengarna slut – stor risk du blir utan

Hälften av alla som söker stöd för att installera solceller på sina tak utesluts när bidraget nu tas bort för att ersättas med grönt….

DI - 11 timmar sedan

Färre än väntat söker statligt hyresstöd

Efter två dygn hade nästan 7.300 hyresvärdar ansökt om statligt stöd för hyresrabatter på grund av coronakrisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.