GT > Nyheter

Monday, 13 July, 01:44

GT - 26 maj 20 kl. 14:34

Tre nya dödsfall i covid-19 i Västra GötalandFolkhälsomyndigheten presenterade senaste siffrorna över coronavirusets framfart i Sverige under tisdagen.Västra Götaland rapporterade tre nya dödsfall och 103 nya sjukdomsfall av covid-19.Totalt har 5 267 insjuknat och 477 avlidit i regionen..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Västra Götaland, Sverige, Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trenya , dödsfalli , covid-19i , Västra, Götaland
Expressen - 23 jun 20 kl. 14:01

Tre nya dödsfall i Västra Götaland

Under tisdagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen har tre nya dödsfall rapporterats.Sammanlagt har 701 dött i regionen.

GT - 29 jun 20 kl. 14:02

Tre nya dödsfall i corona i regionen

Under måndagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götaland rapporterades tre nya dödsfall.Sammanlagt har 745 personer dött till följd av corona i regionen..

Expressen - 23 apr 20 kl. 14:03

JUST NU: 134 dödsfall i corona i VG-regionen

Ytterligare tre dödsfall i corona har registrerats i Västra Götaland det senaste dygnet.Totalt har nu 134 dödsfall till följd av viruset konstaterats i regionen..

Expressen - 14 sep 18 kl. 21:41

Tre döda efter att orkanen Florence slagit till mot USA

Orkanen Florence har slagit till hårt mot östra USA. Enligt lokal polis har en mamma och bebis dött i samband med orkanen – de första offren efter att orkanen nått land. Orkanen har nedgraderats – men bedöms vara livsfarlig.

Expressen - 14 maj 20 kl. 14:01

Tre nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Antalet inrapporterade döda i covid-19 i Västra Götalandsregionen har stigit med tre fall.Det innebär att det totala antalet döda till följd av coronaviruset landar på 354 i regionen..

Expressen - 09 apr 20 kl. 14:13

Ytterligare tio döda i covid-19 i Västsverige

I Västra Götaland intensivvårdas nu 49 smittade personer – sex stycken har avlidit det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndigheten.I Jönköping har tre personer avlidit till följd av covid-19 sedan onsdagen.Också i Halland har ett dödsfall rapporterats..

Expressen - 14 apr 20 kl. 14:03

Tre nya dödsfall i corona i Västra Götaland

Tre nya dödsfall till följd av coronaviruset har konstaterats i Västra Götaland sedan i går.Totalt har nu 54 personer dött i sviterna av viruset i regionen.Därutöver har åtta nya dödsfall i Jönköping och ett nytt dödsfall i Halland konstaterats..

GT - 06 apr 20 kl. 12:44

Tre nya dödsfall i corona i Västsverige

I Jönköping har en person i 90-årsåldern avlidit till följd av coronaviruset.Även i Halland har ett nytt dödfall rapporterats sedan söndagen.På måndagen har Västra Götaland 105 inneliggande patienter sjuka i covid-19.

YLE - 01 mar 16 kl. 21:34

Dödsfall i hjärtsjukdomar minskat rejält på 40 år

Antalet dödsfall som orsakats av kranskärlssjukdomar minskade med kring 80 procent på 40 år då de största riskfaktorerna blev färre, enligt en nypublicerad forskning av THL. De största riskfaktorerna är rökning samt högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Två tredjedelar av de minskade dödsfallen berodde på minskandet av de tre största riskfaktorerna, alltså högt blodtryck, höga kolesterolvärden och rökning.

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 17 kl. 15:25

Ökat antal dödsfall i trafiken

Trafikåret 2016 blev mörkt med 263 dödsfall, tre fler än föregående år. Det visar statistik från Transportstyrelsen som företaget Continental tagit fram. Flest dödsfall sker i storstadslänen Västra Götaland (50), Stockholm och Skåne (24) liksom även i Norrbotten (24 stycken).

Fler nyheter från GT

GT - 4 timmar sedan

Kastade tallrik i sin frus ansikte – döms

En man från Ljungskile har utsatt sin fru för våld under två års tid.Vid ett tillfälle kastade han också en tallrik i sin frus ansikte, det skriver Bohusläningen. Nu döms mannen till fängelse i över ett år för grov kvinnofridskränkning.

GT - 5 timmar sedan

Mardrömshalvleken för Tolinsson: ”Inte kul”

GÖTEBORG. Jesper Tolinsson fick starta i mittlåset med Bjärsmyr.Men efter 25 minuter var det färdigspelat för 17-åringen.

GT - 6 timmar sedan

EBO premierar individers egenmakt och frihet

REPLIK: Använd inte EBO för att stänga dörren till Göteborg.

GT - 8 timmar sedan

Liseberg kan skjuta upp premiär av ny attraktion

På grund av coronapandemin håller Liseberg stängt – vilket medför hundratals miljoner i förlorad inkomst.Det innebär också att lanserandet av en ny attraktion kan komma att skjutas upp.– Vi har en ny attraktion planerad som kan behöva skjutas upp till 2022, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.

GT - 9 timmar sedan

Försvarsmiss blev kostsamt för Varberg

Små marginaler avgjorde på Behrn Arena mellan Örebro och Varberg.Ett sällsynt misstag i Varberg ledde till att Agon Mehmeti kunde dundra in 1–0 på volley som även blev segermålet.– Det är frustrerande – jag tycker vi förtjänar mycket mer, säger Astrit Selmani i Dplay..

GT - 9 timmar sedan

Polis besköts med eget tjänstevapen – man åtalas

Polis kallades till Stenungsund efter att en man misstänktes ha vandaliserat en bil.När mannen senare påträffades utbröt tumult och han misstänks ha fått tag i polisens tjänstevapen – och avlossat flera skott.Nu åtalas mannen för mordförsök, grovt vapenbrott och skadegörelse, rapporterar Göteborgs-Posten..

GT - 11 timmar sedan

Brand på villatak – kraftig rökutveckling

En brand har tagit fart på ett villatak i Tranemo. Räddningstjänsten är på plats och jobbar med att släcka branden. – Vi kommer nog hålla på minst en timme till.

GT - 12 timmar sedan

JUST NU: Bil körde ned i vattnet vid hamn

En bil har kört ned i vattnet vid hamnen i Bengtsfors En kvinna befann sig i bilen och blev uppdragen av en person som blev vittne till händelsen..

GT - 14 timmar sedan

Lastbil med fisk välte – köer på E6

En lastbil fylld med fisk välte på E6 vid Lindomemotet natten till söndag, skriver GP.Enligt tidningen är det fortsatt köer på platsen under söndagsförmiddagen..

GT - 15 timmar sedan

Kylarvätska sprutade ut – sex personer skadade

Motorn på en parkerad bil började att koka på en parkering i Hamburgsund i Bohuslän, under lördagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.