Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 02 July, 21:44

Expressen Dina Pengar - 25 maj 20 kl. 20:28

Vattenläckage i Engelberts prestigebygge – boende tvingas evakueraUnder tisdagen ska lyxbyggaren Oscar Properties och vd:n Oscar Engelbert, 43, lägga fram den kraftigt försenade årsredovisningen – så är det i alla fall tänkt.Samtidigt brottas bolagets prestigebygge, den färdigbyggda skyskrapan Innovationen i Norra tornen, med omfattande problem där vattenskadorna nära tagit knäcken på vissa boende.En drabbad har tvingats bo på hotell i åtta månader.– Man tappar förtroende för en person och ett företag som inte håller vad man lovat, säger Kjell Fallqvist, ordförande för bostadsrätteföreningen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Engelberts, Oscar Properties, Oscar Engelbert, Innovationen, Norra, Kjell Fallqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenläckagei , Engelberts, prestigebygge, boende, tvingas, evakuera
YLE - 07 feb 16 kl. 05:59

Stort vattenläckage i Sörnäs - trafiken påverkas

Ett stort vattenläckage inträffade tidigt i morse i Sörnäs i Helsingfors. Läckaget har stoppats men bil- och kollektivtrafiken påverkas under dagen. Österleden, Tågvägen och Sörnäs strandväg är stängda, och polisen dirigerar trafiken.

YLE - 07 feb 16 kl. 05:59

Stort vattenläckage i Sörnäs påverkade trafiken

Ett stort vattenläckage inträffade tidigt i morse i Sörnäs i Helsingfors. Läckaget har stoppats men bil- och kollektivtrafiken påverkas under dagen. Österleden, Tågvägen och Sörnäs strandväg har öppnats för trafik igen, och busslinjerna 16, 55 och 58 har återgått till sina vanliga rutter.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 16 kl. 11:53

Akut vattenläckage på Ödåkra

En akut vattenläckage har uppstått vid Norra Rälsgatan i Ödåkra. Vattnet har stängts av och arbetet med att laga läckaget har startat. Boende på Norra Rälsgatan samt närliggande adresser är drabbade av vattenavstängningen..

YLE - 07 feb 16 kl. 13:06

Vattenläckage i Sörnäs berodde på kyla

Vintervädret var en av orsakerna till det stora vattenläckage som inträffade i Helsingforsstadsdelen Sörnäs i natt, bedömer Helsingforsregionens miljötjänst HRM. Det kan lätt uppstå läckor i rören då frusen mark vibrerar på grund av trafiken. Enligt HRM uppstår sådana läckor nästan dagligen - men den i Sörnäs i natt var ovanligt omfattande.

Västerbottens Folkblad - 23 jan 13 kl. 09:26

Vattenläckage drabbar förskola i Umeå

Ett vattenläckage på Fogdevägen tvingar förskolan Linnéan att hålla stängt i dag. I morse hörde Umeva av sig till förskolan och meddelade att det fanns [...].

YLE - 06 sep 13 kl. 22:01

Stort vattenläckage i Helsingfors centrum

Ett stort vattenläckage inträffade i kväll i centrum av Helsingfors. Enligt räddningsverket brast ett rör vid Korvhuset på Centralgatan. Upp till sju våningar underjordiska utrymmen är översvämmade.

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 14:17

Vattenläckage i HIF-lokal

På torsdagseftermiddagen inträffade ett vattenläckage i Hässleholms IF:s second hand-inlämning på Tredje Avenyen i Hässleholm.
Vid 12.45-tiden kom larmet om ett trasigt vattenledningsrör till räddningstjänsten.

YLE - 25 dec 14 kl. 18:37

Stort vattenläckage i Korpo

Korpo kyrkby har drabbats av ett stort vattenläckage. Två radhusområden och ett antal privata fastigheter får tillsvidare mindre vatten än normalt. Ledande serviceman Magnus Lundström uppger att man på grund av läckaget har tvingats begränsa vattentillförseln över natten.

GT - 10 aug 15 kl. 21:32

Stort vattenläckage – bil sjönk ner i asfalten

Ett stort vattenläckage har drabbat Borås. En bil ska ha sjunkit i asfalten och räddningstjänsten jobbar för att stoppa flödet. – Det forsar på bra med vatten, säger Björn Christoffersson, inre befäl vid räddningstjänsten i Södra Älvsborg..

YLE - 07 feb 16 kl. 05:59

Stort vattenläckage i Sörnäs - metrotrafiken påverkas

Ett stort vattenläckage inträffade tidigt i morse i Sörnäs i Helsingfors. Bland annat påverkas kollektivtrafiken i området. En underjordisk vattenledning brast i korsningen av Tavastvägen och Tågvägen, och vatten flödade ut på Sörnäs strandväg.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

”Knull is coming” – akta er för Marvel Comics superbov

Det amerikanska serieförlaget Marvel Comics visar nu upp en teaser inför ett kommande event.Det med en slogan som får många svenskar att fnittra till.Huvudrollen innehar en redan Marvel-bekant otäck figur - men titeln blev kanske en miss, i varje fall för den svenska marknaden.

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Hyra elscooter – här är reglerna och vad det kostar

Elscooter, elskoter, elsparkcykel… kärt barn har många namn.Kanske kommer ännu fler hyra elscooter sommaren 2020 – när många skyr allmänna kommunikationer.Här är reglerna du måste känna till, kostnaderna för att hyra – och hur mycket du får böta om du bryter mot reglerna..

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Rebecca Stella fälls för könsdiskriminerande reklam

Influencern Rebecca Stella fälls för könsdiskriminerande reklam på sin Instagram. I bedömningen från Reklamombudsmannen kan man läsa att reklamen framställer kvinnan på bilden som ett ”sexobjekt”.  .

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

Netflix nya plan för Sverige

Strömningsjätten Netflix satsar hårt på lokala produktioner. Nu berättar inköpschefen Lina Brouneus om företagets Sverige-strategi för Dagens Media.  – En stor skillnad som vi ser är hur pass stort tittande det är på icke-engelskt innehåll, säger hon till Dagens Media.

Expressen Dina Pengar - 7 timmar sedan

JO granskar försvarets kritiserade platsannons

När Skaraborgs regemente la ut en platsannons väckte en liten detalj ramaskri . I annonsen fanns det en formulering som tydde på att den utlysta tjänsten var avsedd för en specifik person. Nu har JO inlett en granskning av fallet, rapporterar nyhetsbyrån Siren.

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

Världens rikaste man – nu rikare än någonsin

Amazon-grundaren Jeff Bezos rikedom har vuxit lavinartat – efter skilsmässan. Han är nu god för hisnande 171,6 miljarder dollar. .

Expressen Dina Pengar - 17 timmar sedan

Så mycket får du för dina guldsmycken

Guldpriset rusar igen och många lockas att sälja sina gamla smycken.Men oavsett om man tänker sälja sitt guld i bearbetat skick på auktion eller som ”skrot” för nedsmältning gäller det att vara försiktig.– Man bör gå till minst två olika ställen man litar på för att få guldet värderat, säger Lena Carlsson, vd för branschorganisationen Smycken & Klockor..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:00

Så får du tillbaka pengarna – efter inställt studentflak

Coronapandemin stoppade studentflaken.
Runtom i landet har flera bolag vägrat att betala tillbaka pengarna till studenterna – men nu ger ARN studenterna rätt. Så här går du tillväga för att få tillbaka betalningen.

Expressen Dina Pengar - Igår: 18:30

L'Oréal gör om sina förpackningar – slopar orden ”vit” och ”blekande”

L'Oréal slutar marknadsföra sina produkter med ord som ”ljus”, ”vit” och ”blekande”. Det berättar varumärket i ett pressmeddelande, enligt CNN. Förändringen kommer efter att flera företag sett över sina produktbeskrivningar och marknadsföring i samband med BLM-protesterna.

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:54

SEB varnar för bluff-sms

Klicka inte på något telefonnummer eller länk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.