DI > Ekonomi

Thursday, 02 July, 21:43

DI - 25 maj 20 kl. 20:26

Sanofi vill sälja nästa hela sitt innehav i RegeneronLäkemedelsjätten Sanofi planerar att sälja majoriteten av sina 23,2 miljoner aktier i sektorkollegan Regeneron..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Regeneron, Sanofi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sanofivill , säljanästa hela , sitt, innehavi , Regeneron
DI - 26 feb 15 kl. 08:04

Novokonkurrent får sälja insulinläkemedel i USA

Det franska läkemedelsbolaget Sanofi meddelade på onsdagskvällen att de fått klartecken från den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA att sälja sitt långtidsverkande insulin Toujeo på den amerikanska marknaden..

Affärsvärlden - 17 apr 18 kl. 09:47

Sanofi planerar sälja Zentiva till Advent

Sanofi har inlett exklusiva förhandlingar med Advent International om en försäljning av sin europeiska generikaverksamhet, Zentiva, för 1,9 miljarder euro, motsvarande cirka 20 miljarder kronor..

DI - 07 feb 19 kl. 15:42

Sanofi-konkurrens bakom Sobis börsfall under dagen

Sobis aktie har tappat successivt under torsdagen efter att franska Sanofi redovisat sitt bokslut på torsdagsmorgonen. .

DI - 10 apr 19 kl. 11:32

Sanofi utvidgar insulinrabatter inför kongressförhör

Det franska läkemedelsbolaget Sanofi, som är en konkurrent till danska Novo Nordisk inom diabetesmedicin, har utökat sitt program för medicinrabatter för vissa diabetiker inför ett uppmärksammat kongressförhör med flera bolag om insulinpriser på onsdagen..

VA - 30 mar 11 kl. 10:06

Två färska köptips

30 mars I onsdagens upplaga av Affärsvärlden rekommenderar tidningen köp av Nibe och Zealand Pharma. Samtidigt rekommenderas läsare med innehav i Novo Nordisk att ta hem delar av vinsten, då bolaget sannolikt inte kommer att utvecklas bättre än börsen i övrigt under det kommande året. Nibe är tillbaka i en snabb tillväxttakt efter lågkonjunkturen och balansräkningen fortsätter stärkas.

Dagens PS - 14 jun 18 kl. 10:29

JUST NU: Kursen faller – aktien ”reades ut”

Stockholmsbörsen har inlett torsdagshandeln med lägre kurser, i linje med ledande börser i Europa och utvecklingen i Asien. Efter 72 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,31 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade backat 0,36 procent. Störst vinnare på torsdagens börs är de två fusionsaktuella bolagen Tele2 och Com Hem som fått eld i baken efter morgonens planerade schackdrag från Stenbecksfärens Kinnevik som nu föreslår att dela ut hela innehavet i MTG till aktieägarna.

Dagens PS - 15 nov 18 kl. 08:21

Oraklet från Omaha storshoppar aktier

Warren Buffetts investeringskonglomerat Berkshire Hathaway har köpt aktier i JP Morgan Chase för fyra miljarder dollar, motsvarande 1,1 procent av kapitalet. Det framgår av inskickade dokument till amerikanska finansinspektionen. Ägandet avser perioden fram till slutet av september, vilket betyder att Buffett sedan dess kan ha fyllt på mer med aktier i JP Morgan eller mindre sannolikt sålt av en del.

VA - 08 feb 11 kl. 07:00

Läkemedelsindustrins miljardflopp

8 februari Förstora Lennart Forslund, informatör på Läkemedelsverket, ställer hårda krav på bantningsmediciner. Världens första riktiga läkemedel mot fetma kom först på 1990-talet. Innan dess var traditionella viktminskningsmetoder, tidiga kirurgiska ingrepp och så småningom lågkaloripulver de vanligaste sätten att bekämpa fetma.

VA - 17 feb 11 kl. 08:21

Positiva tongångar i USA

17 februari De amerikanska börserna noterade stabila uppgångar på onsdagen. Positiva bolagsrapporter såg tillsammans med en ljusare syn på ekonomi hos Fed-ledamöterna till att lyfta humöret. Vid stängning var Dow Jones Industrial Average upp 0,5 procent till 12.

VA - 01 apr 11 kl. 07:00

Lägg ned forskningen

1 april Slakta forskningen och du får en snabb belöning av aktiemarknaden. Det är så det uppmärksammade utspelet från den amerikanska läkemedelsjätten Pfizer häromveckan måste tolkas. ?

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Pengarna snart slut – antibiotikaexperten: ”Det är bråttom nu”

Antibiotikaresistens är en av vår tids största hälsoutmaningar. Ändå riskerar sju nya lovande antibiotikapreparat att hamna i papperskorgen….

DI - 45 minuter sedan

Citis vd till Di: ”Vi är i samma storm, men i olika båtar”

Citis vd Mike Corbat spår att återhämtningen från coronakrisen kommer att se väldigt olika ut i lika länder, beroende bland annat på när….

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Snart kostar euron 10 kronor

Kronan har stärkts mot euron under de senaste tre månaderna och mycket talar för att förstärks ännu mer..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Banks chefsekonom Torsten Slok lämnar banken

Deutsche Banks chefsekonom Torsten Slok lämnar banken för ett nytt jobb på en kapitalförvaltare..

DI - 1 timme sedan

Bayn Europe kommenterar förvärvet av Tweek

Se hela intervjun här Mer information Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som….

DI - 2 timmar sedan

Rätt att göra EU till en klimatunion

EU:s dagordning det kommande halvåret bestäms av två tyskor. Tyskland tog den 1 juli över ordförandeklubban i det roterande….

DI - 2 timmar sedan

Staten måste följa lagen

I en rättsstat förutsätts myndigheterna följa lagarna. Vi inom skogsbranschen är oroade över hur flera myndigheter, bland annat….

DI - 2 timmar sedan

Moderna faller efter uppgifter om förseningar för vaccinstudie

Moderna, där Astra Zeneca har en ägarandel, faller med omkring 6 procent på torsdagen efter uppgifter om att bolagets fas 3-studie med en….

DI - 2 timmar sedan

Ericssontoppar fick mutlarm redan 2015

Enligt Ericssons vd Börje Ekholm började inte telekomjätten utreda sin egen bristande regelefterlevnad, som ledde till 10 miljarder i böter….

DI - 2 timmar sedan

Färre aktiva olje- och gasriggar i USA

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA minskade med 2 stycken till 263 stycken under veckan som sträckte sig till den 2 juli..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.